Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 feb 2010 - Anul XV, nr. 29 (4320)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Peste 300 de burse doctorale pentru tinerii cercetători de la Universitatea Bucureşti, până în 2012

Vineri, 5 Februarie 2010 (14:29:36)

Peste 300 de burse doctorale în valoare de 1.850 de lei pe lună vor fi acordate, până în septembrie 2012, pentru tinerii cercetători de la Universitatea Bucureşti, acestea vizând patru proiecte.

Consorţiile de şcoli doctorale ale Universităţii din Bucureşti au câştigat 329 de burse pentru patru proiecte ce vizează îmbunătăţirea formării şi perfecţionării viitorilor cercetători, se arată într-un comunicat de presă de vineri al Universităţii Bucureşti.

Valoarea burselor este de 1.850 de lei pe lună, însă aceasta se poate dubla în cazul în care doctorandul efectuează un stagiu de cercetare între trei şi opt luni, la o universitate sau centru de cercetare dintr-o ţară membră a Uniunii Europene. Acest lucru este posibil începând cu anul doi de studiu.

Totodată, doctoranzii au posibilitatea de a participa la conferinţe naţionale şi internaţionale.

Cele peste 300 de burse sunt împărţite astfel: 85 de burse doctorale în sprijinul cercetării de tip interdisciplinar în sociologie, ştiinţe ale educaţiei, psihologie și ştiinţe ale comunicării; 64 de burse doctorale pentru studii în domeniul ştiinţelor vieţii şi pământului (biologie, ştiinţa mediului/ecologie, geologie şi geografie); 92 de burse doctorale pentru îmbunătăţirea procesului de formare prin studii doctorale în ştiinţe exacte - fizică, chimie, matematică şi informatică; 88 de burse care vizează excelenţa doctorală în sfera ştiinţelor umaniste.

Unele proiecte se desfăşoară în parteneriat cu Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, Institutul de Cercetări pentru Piscicultură, Agricultură şi Irigaţii (HAKI) din Ungaria, Universitatea din Ioannina (Grecia) şi Universitatea de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" din Bucureşti.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 300 de burse doctorale pentru tinerii cercetători de la Universitatea Bucureşti, până în 2012.
 Vizualizări articol: 952 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Peste 300 de burse doctorale pentru tinerii cercetători de la Universitatea Bucureşti, până în 20125.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei