Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 feb 2010 - Anul XV, nr. 29 (4320)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


S-a întors banul cu faţa către Copos

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

S-a petrecut şi cărindarul fără a considera vreun transfer, vânturat sau împlinit, demn de a fi transformat în subiect. Până acum. Iar de-acum, Ioniţă. Cel mai tare, mai adevărat şi mai neaşteptat eveniment al perioadei de transferuri! L-au luat nemţii de la Koln pe junele rapidist înainte de a-l vedea şi noi mai bine. Se vede treaba că gesepeteve-ul se prinde mai bine prin Westphalia decât prin jumătate şi mai bine de ţară. Nu s-ar fi mirat nimeni dacă Ioniţă era adjudecat pentru 4-500.000 de euro. Hau ăbaut trei milioane?! Şi nici nu ni-l iau repede de sub nas, ne mai lasă până la vară să evaluăm cu ochii noştri, avizaţi de-acum, dacă au luat ţeapă sau nu. Nici măcar un an n-a dansat acest Ioniţă prin fotbalul nostru şi l-a umplut deja de farmecul vieţii pe generosul Copos. S-ar putea crede că este vorba despre un tun al perioadei de transferuri, dar faptul că fraţii-procuratori n-au deloc a face cu această tranzacţie, fiind prea ocupaţi cu păgubosul Mutu, arată că sunt ceva şanse ca băiatul din Giuleşti să nu fi fost supraevaluat.
Dacă patronul de la Rapid ar fi băiat deştept, sau măcar dacă şi-ar asuma nişte riscuri, că prost, totuşi, n-are cum fi, ar investi niscaiva marafeţi în câştigarea campionatului. La jumătatea cursei, plasarea este peste aşteptări, iar cu vreo două-trei transferuri cu cap, la vară se poate coace surpriza. L-aţi suporta pe Copos mai sfătos decât acum? Deocamdată, nume important la sosiri pare a fi doar Săpunaru. Dubioasă, oricum, această revenire. Dacă e suspendat în Portugalia pentru fapte de arme, pedeapsa aferentă nu transcede dincolo de graniţă, astfel că Săpunaru poate juca nestânjenit în liga lui Mitică?! Mira-m-aş! Păi în cazul ăsta ar putea juca în deplasarea lui Porto de la Londra, cu Arsenal.
Dacă ne forţăm puţin glanda interpretării legilor, şi Mutu ar putea fi recuperat pentru acasă. Chiar dacă dopingul îi banează fotbalul, se poate merge pe ideea „ce domne, ăsta e fotbal?!”. Cu el pe urmele lui Săpunaru, liga întâi ar deveni batalion disciplinar. Deocamdată speră într-o suspendare de trei luni. Din păcate, uneori chiar şi răul cel mai mic este unul mare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a întors banul cu faţa către Copos.
 Vizualizări articol: 715 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
S-a întors banul cu faţa către Copos5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei