Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 feb 2010 - Anul XV, nr. 29 (4320)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsură

PD-L va cere înlocuirea deputatului PSD Ioan Stan de la şefia Comisiei pentru cercetarea abuzurilor

Vineri, 5 Februarie 2010 (16:43:06)

Purtătorul de cuvânt al Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, senatorul Orest Onofrei, a anunţat că democrat- liberalii vor solicita Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor să verifice modul în care deputatul PSD de Suceava, Ioan Stan, îşi face datoria ca preşedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor existând suspiciuni că parlamentarul social- democrat foloseşte această comisie ca armă politică. Onofrei a declarat că mai mult de jumătate din sesizările pe care Ioan Stan „pretinde că le primeşte la Comisie” sunt din judeţul Suceava arătând că social- democratul „îşi procură plângeri ca să aibă de lucru”. Purtătorul de cuvânt al PD-L Suceava a menţionat că democrat liberalii vor cere înlocuirea lui Ioan Stan de la şefia Comisiei pentru cercetarea abuzurilor din Camera Deputaţilor. „Noi, prin deputaţii PD-L, vom sesiza Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor şi vom cere verificarea felului în care preşedintele acestei comisii şi anume domnul deputat Ioan Stan îşi face misiunea pentru că este evident, se vede de la o poştă că mai mult de jumătate din sesizările pe care el pretinde că le primeşte la comisie vin din judeţul Suceava. Noi am avut suspiciuni şi cerem să se verifice că de fapt îşi procură plângeri ca să aibă de lucru. Este extrem de complicat şi grav că o comisie din Parlamentul României este folosită ca armă politică, lucru care nu s-a mai întâmplat din 90 încoace. Eu cred că Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor va stabili, prin pârghiile pe care le are, cercetarea acestui caz şi vom cere cu siguranţă înlocuirea domnului Stan din această comisie pe care o foloseşte ca o jucărie proprie, în lipsă de altceva, plictisindu-se în opoziţie”, a spus Onofrei, care a mai adăugat că Ioan Stan a transformat Comisia pentru cercetarea abuzurilor în „Comisia de abuzuri”.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L va cere înlocuirea deputatului PSD Ioan Stan de la şefia Comisiei pentru cercetarea abuzurilor .
 Vizualizări articol: 661 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PD-L va cere înlocuirea deputatului PSD Ioan Stan de la şefia Comisiei pentru cercetarea abuzurilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Adevarul....... trimis de
( 5 feb 2010, 23:01:52
de ce domnule Onofrei,

ca spune lucrurilor pe nume????

vrei ca toata lumea sa treaca in pdl de frica domnului Flutur?

asa cum ati facut toti?

uite ca exista si oameni carora nu le este frica de amenintarile si razbunarea lui.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei