Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 feb 2010 - Anul XV, nr. 29 (4320)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aleargă pentru iubire

Maratonul Dragostei, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tu până unde ai merge pentru iubirea ta? Aceasta este provocarea pe care o lansează Iulius Mall Suceava tuturor îndrăgostiţilor, indiferent de vârstă.
Zilnic, începând de azi şi până pe 14 februarie, când se sărbătoreşte Ziua Îndrăgostiţilor, cei care se înscriu în Maratonul Dragostei şi aleargă cât îi ţin picioarele, câştigă premii pe bandă.
Concursul se ţine lângă fântâna arteziană de la parterul centrului comercial Iulius Mall, în fiecare seară, între orele 16 şi 20.
Din kilometru în kilometru, pe cei înscrişi în concurs îi aşteaptă premii tentante - energizante, cutii cu bomboane de ciocolată, sesiuni de make-up şi de hairstyling sau o cină romantică la restaurant. Doar cei care stabilesc recordurile zilei intră în cursa finală, din 14 februarie, pentru o escapadă romantică la munte.
În aceeaşi perioadă, Iulius Mall Suceava transformă cumpărăturile în dragoste. Astfel, peste 3.000 de premii instant vor fi acordate la cumpărături de minim 70 lei. Zilnic, cumpărătorii vor fi răsplătiţi cu bijuterii din aur şi argint, telefoane mobile, produse cosmetice, răcoritoare şi torturi de ciocolată, iar pe 14 februarie pot câştiga mobilă pentru un dormitor romantic Kalenda. Garantat, toate taloanele răzuibile sunt câştigătoare.

 

Concertul trupei Simplu şi concursuri amuzante pentru îndrăgostiţi

Pentru a demonstra că distracţia şi cumpărăturile merg bine împreună la Iulius Mall, duminică, 14 februarie, trupa Simplu va cânta pentru îndrăgostiţi, chiar de ziua lor.
Concertul începe la ora 19.00, pe scena de lângă food court-ul Almondo, unde va avea loc şi o prezentare de modă a magazinelor din centrul comercial.
O altă provocare distractivă sunt căsătoriile de o zi, care se pot face doar în data de 14 februarie, începând cu ora 12.00.
Totuşi, pentru a le fi testată dragostea, cei care doresc să se căsătorească au de trecut cinci probe distractive. Conform organizatorilor, probele se vor desfăşura în felul următor:
Prima probă - Cupidon. La parterul centrului comercial, lângă Auchan, se va desfăşura cea mai importantă dovadă a iubirii pe care v-o purtaţi: să îngrijiţi un bebeluş! Nici gând să plângă dacă este legănat… cu dragoste!
Pasul următor - Porumbeii. Pentru că dragostea îţi dă aripi, nimic nu poate fi mai frumos decât să demonstrezi afecţiunea ţinându-ţi în braţe iubita minute în şir, la parter, lângă KidsLand.
Al treilea pas - Inimioarele. La etaj, lângă Strikers, trebuie să îţi săruţi iubita… numai dacă o recunoşti! Un adevărat Romeo îşi va recunoaşte Julieta dintr-o mie! Chiar şi legat la ochi…
Pasul patru - Soacra. Mama iubitei tale trebuie să se asigure că puteţi face faţă la treburile gospodăriei. Gătitul şi micile reparaţii ale casei sunt provocările soacrei pentru a verifica dacă sunteţi un cuplu adevărat! Testele se ţin la etaj, lângă McDonald’s.
Felicitări! Inima încă vibrează puternic şi aţi făcut dovada dragostei voastre adevărate. Aşa că vă puteţi căsători, însă nu înainte de a răspunde corect la întrebarea… primarului! Mergeţi la Starea Civilă, la parter, lângă Centrul Info, unde veţi primi daruri şi veţi deveni soţi… pentru o zi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maratonul Dragostei, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 736 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Maratonul Dragostei, la Iulius Mall Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei