Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 feb 2010 - Anul XV, nr. 29 (4320)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vatra Dornei

Anda Adam, Fly Project şi Sofia Vicoveanca, invitaţii la spectacolele din cadrul Serbărilor Iernii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După succesul înregistrat în primele două weekenduri din seria celor patru din cadrul celei de-a 27-a ediţii a Serbărilor Iernii, organizatorii manifestărilor cultural-distractive de la Vatra Dornei, Primăria, Consiliul Local şi sponsorii, şi-au propus şi pentru acest sfârşit de săptămână concursuri şi spectacole care să atragă un număr cât mai mare de participanţi.
În acest weekend, pe scena special amenajată la baza pârtiei Parc, vor concerta mai multe trupe. Astăzi, începând cu ora 20, pe scenă vor urca 2Win, trupă care a deschis şi în urmă cu două săptămâni seria spectacolelor de la baza pârtiei Parc, Aisa&Dj Yang, Anda Adam, Dj Rynno şi Sylvia.
Mâine, cei doi solişti de muzică etno care alcătuiesc 2Win vor reveni pe scenă tot de la ora 20, urmaţi de Alb şi Negru, Desperados şi Fly Project.
Ca şi până acum, ziua de duminică este dedicată muzicii populare. Începând cu ora 14,45, Fanfara municipiului Vatra Dornei va deschide spectacolul folcloric în cadrul căruia vor evolua Ansamblul „Brăduleţul” din Dorna Arini, Pamfil Roată, Nicoleta Cojocaru, Angela Rusu. De la ora 17,00, pe scenă va urca cunoscutul Ansamblu Folcloric „Rapsozii Botoşanilor” şi îndrăgita solistă de muzică populară Sofia Vicoveanca.

 

Surprize pentru cei care aleg să petreacă sfârşitul de săptămână la Vatra Dornei

“Bucuria şi buna dispoziţie au fost trăsăturile de bază în cel de-al doilea weekend al Serbărilor Iernii de la Vatra Dornei. Weekendul trecut au fost cei mai mulţi turişti de la începutul anului, am fost ajutaţi şi de vreme, comparativ cu primul weekend, când turiştii au tremurat la -25 de grade cu un pahar de vin fiert în mână. Sâmbăta trecută au fost -4, -5 grade, zăpadă din belşug, schiori mulţi, patinatori, multă bună dispoziţie şi cred că una peste alta, sunt sărbători reuşite la Vatra Dornei. Vatra Dornei îşi aşteaptă cu drag turiştii oricând, nu numai la Serbările Iernii. În această perioadă putem numi Vatra Dornei un pol al distracţiei şi al bunei dispoziţii. Să nu uităm că mai avem două săptămâni de acum înainte în care vom organiza câte un episod din această sărbătoare. Pe 12 – 14 februarie, dacă va fi zăpadă, ţinând cont că este şi Ziua Îndrăgostiţilor, vom pregăti un program deosebit. Îi aşteptăm pe cei care nu au ajuns încă la Vatra Dornei, să-şi facă bagajele şi să vină aici”, ne-a declarat viceprimarul municipiului Vatra Dornei, Mircea Rusu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anda Adam, Fly Project şi Sofia Vicoveanca, invitaţii la spectacolele din cadrul Serbărilor Iernii.
 Vizualizări articol: 603 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Anda Adam, Fly Project şi Sofia Vicoveanca, invitaţii la spectacolele din cadrul Serbărilor Iernii5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei