Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 dec 2009 - Anul XIV, nr. 296 (4282)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Apel

Zeci de tone de făină şi zahăr riscă să se strice în depozitul Primăriei Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zeci de mii de kilograme de făină şi zahăr, depozitate în sediul din Burdujeni al Primăriei Suceava, aşteaptă de luni de zile ca cei pe numele cărora au fost trimise să vină să le ridice, înainte de a fi prea târziu pentru a mai fi utilizate.
Primarul Sucevei, Ion Lungu, şi-a exprimat îngrijorarea în privinţa integrităţii acestor bunuri, în condiţiile în care pungile cu făină şi zahăr nu sunt ţinute într-un depozit special, ci în birouri.
“Primăria Suceava nu a reuşit încă să repartizeze cantităţile de zahăr şi făină trimise drept ajutoare de la Uniunea Europeană. Până acum au fost distribuite 57.495 de kilograme de făină şi 15.332 de kg de făină, la un număr de 3833 de persoane. Asta înseamnă 60,5% din totalul cantităţilor care ar fi trebuit să fie distribuite. Încă o dată fac apel la persoanele care ştiu că beneficiază de aceste ajutoare, în primul rând persoanele care sunt asistate social, conform legii 416/2001, persoanele cu handicap grav, pensionarii care au pensii sub 400 de lei, şomerii care sunt în plată, să vină la primăria din Burdujeni să facem o inventariere şi un efort să le distribuim, pentru că riscăm să se strice la noi”, a declarat ieri primarul Ion Lungu.
Paradoxal, sunt foarte mulţi cetăţeni care vin la Primărie să ceară zahăr şi făină, dar nu sunt cei care apar pe liste, în vreme ce persoanele care au dreptul la aceste produse nu vin să le ridice.
„Vom face tot ce e posibil ca până la sfârşitul anului să distribuim aceste produse, chiar dacă sunt cazuri în care trebuie să le ducem acasă oamenilor, pentru că ei nu au posibilitatea de a se deplasa să le ridice”, a adăugat Ion Lungu.
Anul acesta, sucevenilor le-au fost repartizate peste 90 de tone de făină (câte 15 kilograme de persoană) şi peste 25 de tone de zahăr (câte patru kilograme de persoană), dar deşi au trecut mai bine de patru luni de la sosirea acestora, 2500 de suceveni nu s-au prezentat încă să le ridice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de tone de făină şi zahăr riscă să se strice în depozitul Primăriei Suceava.
 Vizualizări articol: 1825 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Zeci de tone de făină şi zahăr riscă să se strice în depozitul Primăriei Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei