Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 dec 2009 - Anul XIV, nr. 296 (4282)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iarnă

Aeroportul Suceava s-a redeschis, însă companiile aeriene îl evită

Joi, 17 Decembrie 2009 (16:31:57)

Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Salcea a fost redeschis traficului aerian, încă din cursul zilei de joi, însă companiile aeriene care operează din Suceava evită încă să efectueze zboruri. Potrivit directorului aeroportului, Dumitru Sahlean, în urma intervenţiilor din cursul zilelor de miercuri şi joi s-a reuşit înlăturarea stratului de zăpadă de aproape 20 de centimetri. Sahlean a arătat că în momentul de faţă pista aeroportului din Salcea are coeficient de frânare 2. El a explicat că acest coeficient are valori cuprinse între 1 şi 5, în care 5 reprezintă un coeficient de frânare foarte bun. „Coeficientul de frânare pe pista aeroportului este satisfăcător, însă în momentul de faţă nu avem cum să-l facem mai bun din cauza condiţiilor meteorologice. Pe pistă mai este un strat de zăpadă subţire, însă vom putea interveni mai eficient doar în situaţia în care se va opri ninsoarea”, a declarat directorul aeroportului.
El a explicat că una dintre companiile care operează pe aeroportul din Salcea, Carpatair, a aterizat în cursul zilei de joi la Bacău. Dumitru Sahlean a mai adăugat că un alt zbor anulat a fost cel al companiei Blue Air, Suceava – Veneţia, pasagerii care au cumpărat bilete din Suceava fiind redistribuiţi către alte aeroporturi.
„În momentul de faţă nu ştim care vor fi cursele valabile de pe aeroportul nostru. Din acest motiv îi sfătuim pe cei care au cumpărat bilete pentru cursele din Suceava să se adreseze din timp companiilor respective pentru a afla dacă zborurile de aici rămân valabile sau vor fi redistribuiţi către alte aeroporturi”, a spus Sahlean. El a arătat că în ziua de vineri de pe aeroportul Suceava ar trebui să plece două avioane, pe rutele Suceava – Bucureşti şi Suceava Viena.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aeroportul Suceava s-a redeschis, însă companiile aeriene îl evită.
 Vizualizări articol: 1938 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Aeroportul Suceava s-a redeschis, însă companiile aeriene îl evită5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei