Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 dec 2009 - Anul XIV, nr. 296 (4282)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

„Tunşi” de poliţie

Au spart frizeria din Areni, pentru a fura seiful de la casa de schimb valutar din interior

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Frizeria din cartierul Areni al municipiului Suceava a fost spartă, în noaptea de marţi spre miercuri, de doi indivizi care aveau de gând să ajungă la seiful casei de schimb valutar din interiorul societăţii.
Din nefericire pentru hoţi, planurile le-au fost date peste cap de sistemul de alarmă al casei de schimb valutar, cei doi fiind prinşi de poliţie chiar în timp ce se aflau în interiorul frizeriei.
Ieri dimineaţă, în jurul orei 2:30, poliţia a fost sesizată, prin serviciul de preluare a apelurilor de urgenţă -112, de către reprezentanţii unei firme de pază şi protecţie că la unul dintre obiectivele lor, frizeria de vizavi de sediul Primăriei Suceava, precum şi la casa de schimb valutar din interior, a sunat sistemul de alarmă.
La faţa locului, poliţiştii au observat că uşa frizeriei a fost forţată, dar este închisă, iar unul dintre geamurile unităţii era spart, în interior aflându-se două persoane de sex masculin.
Deşi oamenii legii le-au cerut respectivilor să iasă afară şi să se predea, aceştia au refuzat, moment în care poliţiştii le-au spus că vor folosi materialele din dotare şi că vor da cu spray iritant lacrimogen în interiorul frizeriei.
În acel moment, indivizii din interiorul frizeriei au ieşit pe geamul spart, fiind încătuşaţi şi duşi la sediul poliţiei.
Cei doi au fost identificaţi în persoana numiţilor Emanuel Gelu Drîmbă, în vârstă de 23 de ani, şi Adrian Ciprian Hreniuc, de 22 de ani, ambii din comuna Ipoteşti.
„Din primele verificări reiese că aceştia nu au sustras bunuri din interior, însă intenţionau să pătrundă în interiorul casei de schimb valutar aflată în interiorul frizeriei şi să sustragă bunuri şi valori din incintă”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul Gabriel Panţiru.

 

Cercetaţi în stare de libertate

Chiar dacă ar fi ajuns la seiful din interiorul casei de schimb valutar, cei doi tineri ar fi avut surpriza să constate că acesta e greu de câteva sute de kilograme şi prins în beton, fiind imposibil de mutat din loc. Apoi, camera video din interiorul casei de schimb valutar i-ar fi dat oricum de gol.
„S-a dispus începerea urmăririi penale, suspecţii fiind cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de furt calificat”, a precizat inspectorul Panţiru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au spart frizeria din Areni, pentru a fura seiful de la casa de schimb valutar din interior.
 Vizualizări articol: 4927 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 10 voturi
Au spart frizeria din Areni, pentru a fura seiful de la casa de schimb valutar din interior4.2510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   =)) trimis de
(17 dec 2009, 19:43:47
Stupid f*cking people...
2.   Inteligenta precoce trimis de
(17 dec 2009, 19:54:00
ce sa le faci daca nu le place la scoala,daca stiau putina chimie poate o rezolvau cu explozibil.....jenant la smecherii astia nici sa fure nu stiu...:)
2.1  RE: Inteligenta precoce trimis de
(18 dec 2009, 02:45:40
Ce "jmecheri" ? Astia-s hoti cu cas la gura si galbenush la fund ! auzi... "jmecheri"...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei