Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 dec 2009 - Anul XIV, nr. 296 (4282)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă…

Perioada 17 - 23 decembrie

Joi, 17 decembrie

Târgul Cadourilor “Bucovina 2009”, la Iulius Mall

Nenumărate cadouri, decoraţiuni de sărbători, cele mai recente creaţii ale designerilor şi artiştilor autohtoni dar şi o tombolă cu premii surpriză îi aşteaptă pe suceveni la Târgul Cadourilor “Bucovina 2009”, care este deschis între 17 şi 20 decembrie a.c. la Iulius Mall Suceava.
Cărţi, jocuri şi jucării, bijuterii, ceasuri, cosmetice, articole decorative din lemn, piatră, ceramică sau sticlă, icoane, lumânări ornamentale, aranjamente florale artificiale sau naturale, felicitări, dulciuri, băuturi fine, articole de artizanat, decoraţiuni tricotate sau din răchită împletită, piese vestimentare, accesorii de iarnă, toate fac deliciul cumpărătorilor.
Preţurile sunt promoţionale, iar la finalul târgului va avea loc o tombolă cu premii surpriză.

Lansare de carte

În Sala de Arte „Elena Greculesi” a Bibliotecii Bucovinei „I.G. Sbiera” are loc astăzi, la ora 17:00, lansarea volumului „Când ne-am spus toate cerurile”, semnat de Georgiana Diaconiţa.
Volumul de proză, care a apărut la Editura „Pământul”, este cartea de debut a autoarei care este studentă la Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava.
Cartea va fi prezentată de Daniela Petroşel şi Alexandru Ovidiu Vintilă.

 

Vineri, 18 decembrie

Expoziţie de metalo-plastie

La Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina din Gura Humorului se deschide, la ora 16:00, expoziţia de metalo-plastie a artistului humorean Viorel Grigoraş.
Expoziţia etalează un număr de 33 de lucrări, între care unele cu subiecte religioase, care combină lemnul cu tabla de cupru.

Stand Up Tonight în Vox
Discoteca Vox organizează începând cu ora 22,30 „Stand Up Tonight” cu DJ Universallo, în deschidere trupa de rock alternativ Open Sea Side. Intrarea este 5 lei de persoană iar cel mai dinamic grup din discotecă va primi drept premiu o narghilea. Premii se vor acorda şi pentru cel mai frumos karaoke (un tricou personalizat) dar şi pentru cel mai frumos cuplu (un set de parfumuri).



Sâmbătă, 19 decembrie

Colindători la Shopping City Suceava

Începând cu ora 18:00 - spectacole de colinde, cântece şi obiceiuri de iarnă susţinute de Grupul „Muguraşul” de la Sc. Nr. 1, Copiii de la Centrele de Plasament „Colţ Alb” şi „Speranţa”, grupurile de copii ca cel condus de Mirela Aanei, „Brâuleţul” condus de pr. Mihai Cobziuc, „Luminiţa” (colinde poloneze), „Euroactiv”.

Noaptea Magică a Reducerilor

Magazinele din Shopping City Suceava vă aşteaptă, între orele 21:00 - 24:00, cu reduceri de până la 70%.
Puteţi alege din zecile de oferte la îmbrăcăminte, încălţăminte, lenjerie, bijuterii, parfumerie şi cosmetică, decoraţiuni, librărie.
Moş Crăciun va acorda premii în valoare totală de 3000 euro: vouchere de cumpărături în valoare de 100 lei valabile în magazinele din Shopping City Suceava şi vouchere de 10 lei valabile în Food Court (KFC, Taco Loco, Bourbon Cafe si Sueta Cafe).

Concert extraordinar

La Casa de Cultură „Mihai Teliman” din Siret are loc, la ora 18:00, concertul extraordinar susţinut de Orchestra Naţională de Instrumente Populare a Ucrainei.
Evenimentul este organizat de Consulatul General al Ucrainei la Suceava cu sprijinul Centrului Cultural şi de Informare din cadrul Ambasadei Ucrainei în România.

Sport

Volei, Sala Unirea, ora 10:00
CSMU LPS Suceava - Deltacons Tulcea.

 

Duminică, 20 decembrie

La Iulius Mall Suceava

Librăria Cărtureşti Suceava (din incinta Iulius Mall) şi Teatrul de Păpuşi „Puppet” invită toţi copiii, începând cu ora 12:00, să descopere lumea fascinantă a poveştilor populare şi a basmelor.

Colindători la Shopping City Suceava

Spectacole de colinde, cântece şi obiceiuri de iarnă susţinute, începând cu ora 18:00, de copii de la Şcoala din Sf. Ilie, Grupul „Voces” din Botoşani, Grupul de copii de la Asociaţia „Oastea Domnului”.

 

Luni, 21 decembrie

Colind pentru părinţi

Fuego (Paul Surugiu), care susţine un turneu de colinde prin 18 oraşe din ţară, va fi prezent pe sena Casei de Cultură Suceava.
Spectacolul, cu genericul „Colind pentru părinţi”, este programat pentru ora 19:00.
Biletele se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură.

 

Marţi, 22 decembrie

“Salonul anual 2009 al artiştilor plastici amatori din judeţul Suceava”

La Muzeul de Istorie din cadrul Complexului Muzeal Bucovina se deschide, la ora 14:00, “Salonul anual 2009 al artiştilor plastici amatori din judeţul Suceava”. Salonul-concurs, deschis tuturor artiştilor plastici amatori din judeţ (independenţi sau membri ai unor cenacluri şi asociaţii artistice), se desfăşoară pe secţiunile pictură, grafică, sculptură şi artă decorativă.
Odată cu vernisajul salonului se vor acorda şi premiile conferite de un juriu alcătuit din artişti plastici profesionişti.

“Noaptea cea mai lungă”

Complexul Muzeal Bucovina organizează cea de-a VII-a ediţie a manifestării culturale de confluenţă artistică “Noaptea cea mai lungă”.
Manifestarea debutează la Muzeul de Istorie, la ora 17:00, cu un medalion omagial dedicat artistului plastic Radu Bercea, care va deschide o expoziţie de grafică.
La ora 18:00, în Piaţa Drapelelor, vor fi aprinse lumânările aşezate în formă de cruce, moment cu genericul „Lumină pentru libertate” închinat memoriei eroilor Revoluţiei din decembrie 1989.
“Noaptea cea mai lungă” va continua la Muzeul de Istorie cu extragerea, în faţa publicului, a biletului câştigător la tombola “HARA te colinda în casa ta”.
După întoarcerea de la casa câştigătorului, formaţia „HARA” va susţine un concert de colinde.
Pe parcursul desfăşurării manifestării, Muzeul de Istorie va putea fi vizitat gratuit de public până la orele 24:00.

 

Miercuri, 23 decembrie

Pub La Fierărie, concert

Concert Emeric Imre, în formula EMERIC SET, la ora 22:00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă….
 Vizualizări articol: 2713 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă…5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei