Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 dec 2009 - Anul XIV, nr. 296 (4282)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Condiţii nefavorabile

Aeroportul din Salcea, închis din cauza zăpezii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Salcea a fost închis, în cursul zilei de ieri, din cauza zăpezii depuse pe pista de decolare-aterizare. Potrivit directorului aeroportului, Dumitru Sahlean, stratul de zăpadă de pe pistă a fost de aproape 20 de centimetri, sub acesta formându-se o peliculă de gheaţă. Sahlean a precizat că orice intervenţie pentru deszăpezirea pistei a fost inutilă, urmând a se interveni în momentul în care se va opri ninsoarea.
„Avem tot ceea ce ne trebuie, şi utilaje şi materiale, însă nu putem să acţionăm până nu se opreşte ninsoarea. Imediat ce nu va mai ninge, vom intra pe pistă cu utilajele şi cu materiale şi vom putea să redeschidem aeroportul”, a spus Sahlean.
El a precizat că, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, mai multe avioane care ar fi trebuit să decoleze sau să aterizeze din Salcea au folosit aeroportul din Iaşi. Astfel, avionul pentru cursa Blue Air Roma – Suceava a aterizat la Iaşi, după ce în prealabil aterizase la Arad pentru alimentare. Pe aeroportul din Arad, cei 29 de pasageri ai acestei curse au fost nevoiţi să aştepte aproximativ şase ore până când avionul a plecat spre Iaşi. Potrivit lui Dumitru Sahlean, toţi cei 29 de pasageri au fost aduşi la Suceava cu un autocar.
O altă cursă care a plecat de pe aeroportul din Iaşi a fost Suceava – Veneţia, operată tot de compania Blue Air. Avionul ar fi trebuit să decoleze de pe aeroportul din Salcea în dimineaţa zilei de ieri, însă în cele din urmă, cei 20 de pasageri au fost transportaţi la Iaşi.
Dumitru Sahlean a mai precizat că zborul Veneţia – Suceava care ar fi trebuit să aterizeze în cursul după-amiezii zilei de ieri a fost anulat.
„Sperăm să intervenim cât mai repede şi să reuşim să curăţăm pista. În funcţie de condiţiile meteorologice vom vedea ce se întâmplă şi cu zborurile programate pentru ziua de astăzi, Suceava – Veneţia şi Suceava - Bucureşti”, a mai spus Sahlean. El a mai precizat că până în momentul de faţă compania Carpatair nu a anunţat că anulează vreo cursă aeriană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aeroportul din Salcea, închis din cauza zăpezii.
 Vizualizări articol: 1401 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Aeroportul din Salcea, închis din cauza zăpezii5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei