Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 sep 2009 - Anul XIV, nr. 216 (4202)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pericole în trafic

Drumurile din judeţ, pline de şoferi băuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Străzile judeţului Suceava sunt împânzite de şoferi băuţi, sfârşitul săptămânii trecute fiind încă un exemplu în acest sens.
O acţiune de control în trafic a Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava, dar şi filtrele organizate de oamenii legii din comune şi municipii au dus, pe parcursul zilelor de sâmbătă şi duminică, la depistarea a opt şoferi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, unii alegându-se cu dosare penale, iar alţii scăpând doar cu o amendă şi permisul de conducere suspendat, pentru că aveau o concentraţie sub 0,40 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Şi mai grav, în alte patru situaţii, conducătorii auto în stare de ebrietate au fost depistaţi după ce au provocat accidente rutiere.

 

Efectele alcoolului: cu maşina plină de cherestea în şanţ

La capitolul şoferi inconştienţi, cel mai bun exemplu este cel al lui Constantin P., în vârstă de 37 de ani, din municipiul Suceava, care conducea în stare de ebrietateo o maşină de mare tonaj, încărcată cu cherestea.
Poliţia precizează că duminică, în jurul orei 11.00, aflat pe DN 17, în comuna Dorna Candrenilor, şoferul, care conducea un autotractor, a scăpat maşina de sub control în timp ce trecea peste un pasaj de cale ferată, mai parcurgând câţiva metri şi apoi răsturnându-se în afara drumului. Bărbatul, aflat singur în maşină, a scăpat cu leziuni uşoare. El avea o concentraţie de 1,01 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.
Tot duminică, în comuna Moldoviţa, pe drumul judeţean din localitate, Costea Z., în vârstă de 25 de ani, din Brodina, aflat la volanul unui autoturism, nu a adaptat viteza într-o curbă, ieşind în afara drumului şi lovind un podeţ. Şoferul, rănit uşor în urma coliziunii, avea o concentraţie de 0,53 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.
Cu o zi înainte, sâmbătă, pe drumul judeţean din comuna Satu Mare, Vasile V., un localnic de 38 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a izbit violent de balustrada podului de peste râul Suceava, plonjând cu autoturismul în albia apei.
Conducătorul auto a fost rănit grav, din cauza leziunilor suferite neputând fi verificat cu etilotestul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drumurile din judeţ, pline de şoferi băuţi.
 Vizualizări articol: 519 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Drumurile din judeţ, pline de şoferi băuţi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei