Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 sep 2009 - Anul XIV, nr. 216 (4202)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ghiozdane pentru boboci

40.000 de cadouri pentru elevii de clasa I

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu ocazia începerii noului an şcolar 2009 – 2010, Carrefour vrea să ureze „Bine aţi venit la şcoală!” tuturor elevilor de clasa I, pregătindu-le o mulţime de surprize tuturor celor care în această toamnă vor trece pentru prima dată pragul şcolii. De aceea, în perioada 14-30 septembrie, echipele Carrefour vor vizita şcolile din cele 14 oraşe în care grupul Carrefour are deschise hypermarketuri, oferind cadouri tuturor elevilor din clasele I.
Acţiunea demarată ieri se va desfăşura în 602 scoli din Suceava, Bucureşti, Ploieşti, Braşov, Constanţa, Iaşi, Cluj, Brăila, Arad, Piteşti, Focşani, Oradea, Sibiu şi Buzău.
Echipele Carrefour vor merge din şcoală în şcoală şi vor oferi elevilor din clasa I aproximativ 40.000 de cadouri: rechizite, orare, ghiozdane şi dulciuri. Practic, absolut fiecare elev de clasa I va primi un cadou din partea Carrefour.
În plus, prin tragere la sorţi, câte trei elevi din fiecare clasă I vor primi câte un ghiozdan care să-i ajute să păşească cu încredere pragul scolii.
În acest scop sunt deja pregătite 4.600 de ghiozdane care vor fi distribuite de echipele Carrefour din fiecare oraş participant la campanie.
În Suceava, echipele Carrefour vor ajunge în 14 şcoli, urmând să fie oferite cadouri la aproximativ 900 de elevi care au intrat pentru prima dată în băncile şcolii.
Surprizele pregătite pentru cei mici nu se termină aici, deoarece tot lor le este dedicat şi un spectacol de divertisment, de aproximativ cinci ore ca durată, care va avea loc duminică, 20 septembrie, la Carrefour Suceava, după următorul program:
16:00- 17:00 – pictură pe faţă şi modelaj de baloane colorate, cadou pentru copii;
17:00 – 20:00 – ateliere Fun Science, unde cei mici vor fi fascinaţi de experimente interesante şi educative, prezentate pe înţelesul lor;
20:00 – 21:00 – din nou pictură pe faţă şi baloane.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 40.000 de cadouri pentru elevii de clasa I.
 Vizualizări articol: 1232 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
40.000 de cadouri pentru elevii de clasa I0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei