Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 sep 2009 - Anul XIV, nr. 216 (4202)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reparaţii

Două străzi afectate de lucrările ISPA, redate circulaţiei rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O parte din problemele de trafic rutier din municipiul Suceava se vor rezolva de săptămâna aceasta, odată cu refacerea a două dintre străzile afectate de lucrările ISPA.
Conform viceprimarului Sucevei Viorel Seredenciuc, strada Nicolae Iorga, care duce spre Gara Burdujeni, va fi complet circulabilă de astăzi, în cursul zilei de ieri fiind betonate şi ultimele porţiuni rămase descoperite.
De miercuri ar trebui să se circule mult mai bine şi pe strada Traian Vuia, unde de câteva zile se lucrează la refacerea porţiunilor de stradă afectate de înlocuirea conductei magistralei de apă potabilă.
Pentru finalizarea lucrării mai sunt încă necesare câteva racorduri, motiv pentru care, pe alocuri, circulaţia va fi restricţionată pe mici porţiuni, delimitate pentru evitarea unor incidente.
„Înainte de a ne apuca de lucru pe noi tronsoane, vrem să redăm circulaţiei o parte din cele pe care lucrările au început de ceva vreme”, a declarat Seredenciuc, care a precizat că şi strada Nicolae Bălcescu va fi redechisă circulaţiei, parţial, zilele următoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două străzi afectate de lucrările ISPA, redate circulaţiei rutiere.
 Vizualizări articol: 2237 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Două străzi afectate de lucrările ISPA, redate circulaţiei rutiere1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mare-i gradina ta Doamne! trimis de
(15 sep 2009, 12:14:22
Seredenciuc ori ai fost pe teren si esti un mare idiot ori te-au informat prost trepadusii din primarie. Strada Nicolaie Iorga este betonata pe portiunea afectata de sapaturi inca de acum 2 luni dupa ce au bagat tevile. Faptul ca au turnat prost betonul lasand o diferenta de nivel foarte mare (cca 20-25cm fata de asfaltul neafectat) asta a facut ca respectiva strada sa fie impracticabila pe un sens de mers. Strada respectiva daca nu mai au de spart la ea ar trebui refacuta complet cu strat de asfalt complet, refacute trotuarele si inaltate bordurile. Dar tu ca vice incompetent ce esti n-ai de unde sa stii lucrul asta pana nu casti ochii la fata locului.
2.   ... trimis de
(15 sep 2009, 13:16:29
Astia (edilii) habar nu au care este situatia reala.

Probabil ca trimit pe careva (si ala adus pe post prin algoritm) ca sa inspecteze situatia si... sa faca cate un raport care sa sune bine in fata sefului.

Astia sunt edilii care au fost alesi, pe astia ii avem. Poate data viitoare...

Slabe sanse cand votul se face cu stomacul (pentru un Kg de ulei, un Kg de zahar si unul de faina, plus cateva calatorii gratis cu autobuzul...).

3.   Halal declaratie.... trimis de
(15 sep 2009, 14:13:11
,,�nainte de a ne apuca de lucru pe noi tronsoane, vrem sa redam circulatiei o parte din cele pe care lucrarile au �nceput de ceva vreme", a declarat Seredenciuc. Si nu asa era normal? ce mare declaratie.... trebuia sa afle primaria despre strada Nicolae Iorga dintr-un articol publicat intr-un ziar in urma cu 2-3 saptamani? ce fac milioanele de inspectori ai primariei, care au atributii de control in teren?
4.   To be or not to be? trimis de
(16 sep 2009, 15:35:14
Pana la urma a cui este sarcina de a readuce strazile in stadiul initial,chiar daca acel stadiu era criminal?Si inca un lucru:stie cineva care ar fi termenul de refacere a carosabilului dupa terminarea lucrarilor?Pt ca acea strada N Iorga trebuia sa fie gata de vreo doua luni lejer,si acoperita,dar bineanteles ca nefiind in fata primariei nu are prea mare importanta,doar se stie :fereste-te de ochii sefului si de dosul calului,ca sa fiu mai delicat. Si cum N Iorga nu e pe langa Samoil Isopescu ce era mare lucru de facut?Uitati-va cat a durat Marasestiul pana cand s-au indurat sa-l redea cat de cat traficului!Banuiesc ca ii place primarelui cum arata porcaria aia de strada acum.Nu are cretere prea mari,si e aproape practicabila pt vehicule trase sau impinse dar nu si pt cele care seamana cu Touaregul maiestuos al dlui comandant al planificarii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei