Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 apr 2009 - Anul XIV, nr. 76 (4062)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Săptămâna 2 – 8 aprilie

Joi, 2 aprilie

„La Fierărie” Pub Boem, la ora 21:00, blues-ul prinde viaţă cu trupa suceveană „99DEGREES”. Intrarea în Pub este 10 lei.

„Tu Şi România” organizează, la ora 21:00, la Restaurantul „Padrino”, Karaoke Party.

La Observatorul Astronomic al Universităţii „Ştefan cel Mare”, începând cu orele 17:00, va avea loc deschiderea evenimentului „100 de ore de astronomie”, o manifestare de talie internaţională. Evenimentul se va derula pe parcursul a patru zile şi se va încheia pe 5 aprilie, Ziua Internaţională a Soarelui.

 

Vineri, 3 aprilie          

La Casa de Cultură Suceava, începând cu ora 18:30, un concert cu muzică din filme şi arii din opere interpretate de solistul Sergiu Cârstea la trompetă, acompaniat de Filarmonica de Stat din Botoşani, dirijor Leonardo Quadrini – Italia. Un bilet costă 8 lei, iar elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de o reducere de 3 lei. Biletele pentru spectacole se găsesc la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava (etaj I), telefon: 0230. 523718 sau 0330.401807.

La Muzeul de Istorie din cadrul Complexul Muzeal Bucovina Suceava se deschide vineri, 3 aprilie, la ora 14:00, expoziţia de pictură a artistului sucevean George L. Ostafi. Cele 40 de tablouri în ulei, reprezentând peisaje şi flori, se vor afla pe simeze până pe data de 15 mai 2009.

În Sala de Artă „Elena Greculesi” a Bibliotecii Bucovinei “I. G. Sbiera” şi,  concomitent, la „Little Gallery” din New York, va avea loc vineri, la ora 13:00, vernisajul online al unui proiect internaţional de artă conceptuală (gândit şi finalizat de artista americană Mary Corey March) cu genericul “Exquisite Corps / Corpuri Rotitoare”. Între cei 19 artişti din 12 ţări, singurul român este suceveanul Constantin Severin.

La Music Pub, începând cu ora 20.00, Seară Folk cu Cristi Rangu şi Relu Calcea în Music Pub-Suceava. Intrarea  este liberă.

„La Fierărie” Pub Boem, la ora 21:00, concert şi sesiune de autografe la lansarea albumului „Luna Pătrată" de Alina Manole, cu acompaniament la pian de Adrian Cristescu. Intrarea la seara de folk şi jazz este 10 lei.

La „Pub Colosseum”, începând cu orele 21:00, Tu Şi România vă invită să vă relaxaţi la un concert folk, susţinut de trupa „Floare de Iris”. După ora 23:00, distracţia continuă cu muzică retro. Pentru mai multe detalii: www.TuSiRomania.ro.

 

SPORT

Fotbal, Stadionul Areni, orele 11.00

Meci amical între Cetatea Suceava şi Cetatea Târgu Neamţ

 

Sâmbătă, 4 aprilie

Începând cu ora 22:00, „Giovani Caffe” Suceava vă invită la o „seară Martini”.

La Observatorului Astronomic Suceava, între orele 9:00 şi 17:00, sucevenii sunt invitaţi să participe la sesiuni gratuite de observare a astrelor. Evenimentul este organizat în cadrul manifestărilor prilejuite de celebrarea Anului Internaţional al Astronomiei.

Spring Fashion Show, la Shopping City Suceava - Noile colecţii de primăvară/vară 2009 într-o prezentare de modă inedită oferită de: Orsay, Sense, Erros, Moda Miss, Cavaliere, Camiceria Italiana, Secuiana, Feel Good by Steilmann, Coax, Di Nano, Carrefour, Takko Fashion, Fox şi Benetton.

Încălţăminte: Benvenuti şi Otter. Accesorii: Sabrini, Stil Biju, Moa si Meli Melo. În premieră la Suceava, invitat special Ştefan Muscă - Colecţia New Beginning împreună cu Răzvan şi Dani, împreună cu Daniela Crudu.

 

Sport

Sala Liceului cu Program Sportiv, orele 18.00

Handbal, Universitatea Suceava – UHK Krems, returul sferturilor de finală ale Challenge Cup, meci transmis în direct pe TV Plus, TVR 3 şi TVR Iaşi. 

 

Duminică, 5 aprilie

Expoziţie Chinologică organizată de Asociaţia Chinologică a judeţului Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava. Evenimentul va avea loc în parcarea Shopping City Suceava. Câinii participanţi la expoziţie vor primi titlul C.A.C. (Câine cu Aptitudini de Campion)

 

Sport

Stadionul Unirea, orele 14.00

Rugby, Echipa de juniori II a LPS Suceava întâlneşte formaţia similară din Bârlad. 



Luni, 6 aprilie

La sala Dom Polski, trupa de teatru de păpuşi a Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu” va susţine, începând cu ora 10:00 şi ora 11:00, spectacolul pentru copii „Motanul încălţat”.

 

Marţi, 7 aprilie

Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu” Suceava susţine, la Casa de Cultură Fălticeni, începând cu ora 15:00, spectacolul „Varietăţi de primăvară”.

Spectacolul este realizat în parteneriat cu Şcoala „Cuza Vodă” Fălticeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 729 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Unde fugim de-acasă...5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei