Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 apr 2009 - Anul XIV, nr. 76 (4062)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Contribuţie

Parlamentarii PD-L Suceava vor plăti pentru aducerea Luminii Sfinte de la Ierusalim

Joi, 2 Aprilie 2009 (17:13:41)
Cheltuielile pentru aducerea Luminii Sfinte de la Mormântul Sfânt din Ierusalim, în noaptea de Înviere, vor fi suportate, în totalitate, de parlamentarii PD-L de Suceava. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care a precizat că suma care va fi asigurată din donaţiile celor doi senatori şi cinci deputaţi PD-L se va ridica la 20.000 de euro. Banii vor trebui asiguraţi de deputaţii Ioan Bălan, Dumitru Pardău, Gabriel Gospodaru, Sanda Maria Ardeleanu, Eugen Uricec şi de senatorii Orest Onofrei şi Sorin Fodoreanu, fiecare dintre aceştia urmând să contribuie cu aproape 3.000 de euro.  
Gheorghe Flutur a mai precizat că printre manifestările din proiectul „Paştele în Bucovina” se numără şi Festivalul cântecelor de toacă, concerte de clopote, la mănăstirile din Voroneţ, Putna şi Moldoviţa. „În această perioadă este şi Paştele evreiesc, catolic şi ortodox. Avem evenimente pentru fiecare din aceste sărbători. Avem sărbători de Florii, o expoziţie de flori în centrul Sucevei, intitulată <Flori de Florii>, dar şi evenimente legate de mâţişori, de muguri de salcie, şi tot ce înseamnă manifestări specifice Floriilor. Iar ca noutate, va fi slujba de Înviere din adâncuri, din capela din salina Cacica, transmisă în direct la un post de televiziune central”, a declarat Flutur. „Paştele în Bucovina” se va încheia cu un concert al pianistului Richard Clayderman, care va avea loc în data de 23 aprilie a.c., începând cu ora 18:00, pe stadionul Areni. Pentru acest concert vor fi scoase la vânzare 8.000 de bilete, la un preţ de 40 de lei bucata. Biletele vor fi puse în vânzare la toate primăriile din judeţ şi la mai multe puncte de distribuţie care vor fi stabilite de impresarii care asigură venirea lui Richard Clayderman. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parlamentarii PD-L Suceava vor plăti pentru aducerea Luminii Sfinte de la Ierusalim.
 Vizualizări articol: 1743 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Parlamentarii PD-L Suceava vor plăti pentru aducerea Luminii Sfinte de la Ierusalim5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei