Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 apr 2009 - Anul XIV, nr. 76 (4062)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

7 milioane de euro pentru reabilitarea drumului Vatra Dornei - Panaci - Bilbor

Joi, 2 Aprilie 2009 (17:27:29)
Secretarul de stat în cadrul Ministerul Dezvoltării, Răzvan Murgeanu, va fi prezent, vineri, în Suceava pentru a semna contractul de finanţare pentru un proiect al Consiliului Judeţean Suceava aprobat prin Programul Operaţional Regional. Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că proiectul are o valoare de aproximativ 7 milioane de euro şi vizează reabilitarea şi modernizarea drumului Vatra Dornei – Panaci – Bilbor. Flutur a precizat că, prin semnarea acestui contract, toate cele cinci proiecte pentru reabilitarea infrastructurii pe care Consiliul Judeţean Suceava le-a promovat prin POR au primit finanţare şi vor fi puse în practică. El a amintit că la sfârşitul lunii februarie a.c., ministrul dezvoltării, Vasile Blaga, a semnat la Suceava contractele de finanţare pentru patru proiecte, care vizează modernizarea drumurilor judeţene Pojorâta – Rarău, Dărmăneşti – Calafindeşti – Siret, Salcea – Vereşti – Roşcani şi Probota – Dolhasca. Valoarea acestor patru proiecte este de peste 27 milioane de euro, fonduri din care vor fi modernizate drumuri judeţene pe o lungime de 71 de kilometri. 
Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a precizat că CJ Suceava a pregătit deja două proiecte care vor fi promovate pentru a fi finanţate prin Programul de Cooperare România – Ucraina- Republica Moldova. Proiectele vizează reabilitarea drumurilor Moldova Suliţa – Izvoarele Sucevei şi Brodina – Ulma. „Obţinerea finanţării pentru drumul Moldova Suliţa - Izvoarele Sucevei va rezolva problema legăturii din Câmpulung Moldovenesc cu Ucraina. Este un proiect important, mai ales că recent s-a aprobat păstrarea punctului de frontieră din Izvoarele Sucevei şi transferul unor vameşi care să deservească acest punct”, a declarat şeful administraţiei judeţene. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 7 milioane de euro pentru reabilitarea drumului Vatra Dornei - Panaci - Bilbor.
 Vizualizări articol: 987 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
7 milioane de euro pentru reabilitarea drumului Vatra Dornei - Panaci - Bilbor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei