Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 apr 2009 - Anul XIV, nr. 76 (4062)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Achiziţii

PNL Suceava deschide uşile partidului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Vicepreşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Vasile Mocanu, a anunţat că liberalii suceveni sunt pregătiţi să primească în rândul lor noi membri, anunţând deschiderea uşilor acestui partid.

Mocanu a arătat că PNL Suceava vrea să atragă specialişti din toate domeniile de activitate pentru o viitoare guvernare pe plan local. El a arătat că PNL se pregăteşte pentru a reveni la guvernare, atât la nivel local, cât şi central, motiv pentru care trebuie să aibă specialişti pe fiecare domeniu în parte.

Vicepreşedintele PNL Suceava a arătat că PNL nu doreşte să se afle în situaţia PD-L şi PSD, care, deşi guvernează România cu o majoritate de 70%, au probleme atunci când trebuie să desemneze persoane specializate pentru a ocupa diverse funcţii.

„Deschidem partidul pentru oameni care cred în valorile liberale, care ştiu să lucreze în echipă, cred în competiţie, au viziune şi sunt buni specialişti în domeniile lor. Noi vrem să-i identificăm de dinainte, să-i facem să vină către noi, pentru a se implica în structurile PNL. Pentru că după ce deschidem partidul ne vom organiza până la nivel de secţie de votare, şi începem cu pregătirea alegerilor europarlamentare”, a spus Mocanu.

 

Liberalii vor să înceapă ofensiva în CL şi CJ Suceava

Deşi au doar doi reprezentanţi în Consiliul Local şi patru în Consiliul Judeţean Suceava, liberalii suceveni anunţă declanşarea unei ofensive la nivelul celor două deliberative. Vasile Mocanu a precizat că atât consilierii locali, cât şi cei judeţeni vor fi mult mai activi în CL şi CJ Suceava şi vor susţine proiecte în interesul cetăţenilor.

„Avem o minoritate în cele două consilii. Însă există o vorbă, esenţele tari se ţin în sticle mici, iar începând de săptămâna viitoare veţi asista la ofensiva liberală atât pentru reorganizarea partidului, cât şi pentru aşezarea problemelor administraţiei în corelaţie cu doctrina liberală”, a încheiat Mocanu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL Suceava deschide uşile partidului.
 Vizualizări articol: 1391 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
PNL Suceava deschide uşile partidului2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei