Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 apr 2009 - Anul XIV, nr. 76 (4062)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drept la replică

„Subsemnatul Dan Maciuc, din comuna Şerbăuţi, doresc să-mi exprim dreptul la replică cu privire la articolul \'Poliţist atacat în stradă de un individ căruia îi luase permisul\', publicat în ediţia de marţi, 31 martie a.c., a cotidianului Monitorul de Suceava.

În ziua de 18-03-2009 mă deplasam pe raza comunei Şerbăuţi. În dreptul bisericii catolice am observat că din spatele meu venea în trombă maşina de poliţie. Din ea au coborât domnii poliţişti Şfaiţer Emil, Rîpan Dumitru şi Usatiuc Cristian. L-am rugat pe domnul Cristian Usatiuc dacă putem discuta ceva, iar el mi-a răspuns că da. În timpul discuţiei mele cu respectivul a venit lângă mine şi domnul poliţist Rîpan Dumitru, cu care sunt în proces pentru lovire. L-am întrebat pe domnul Cristi Usatiuc de ce, în urmă cu ceva vreme, mi-a intrat în maşină şi mi-a cotrobăit-o, iar el mi-a răspuns pe un ton ridicat să-mi văd de treaba mea. În acel moment domnul Rîpan Dumitru a scos sprayul lacrimogen şi mi l-a aplicat în zona feţei, a tras de mine, mi-a rupt hainele şi m-a lovit, după care m-a încătuşat şi m-a dus la postul de poliţie. Aici acelaşi domn Rîpan a început să dea cu pumnii în mine spărgându-mi ochelarii. După un timp a apărut la poliţie fratele meu împreună cu Radu Corniciuc, şi i-a întrebat de ce m-au încătuşat. Poliţiştii au chemat un inspector de la Poliţia oraşului Siret pentru a mă duce la poliţia Siret şi să mă amprenteze. Am ajuns la Siret şi nu mi s-au mai luat amprente deoarece agenţii respectivi au observat că sunt filmaţi de persoanele care mă însoţeau.

După aproximativ 30 de minute am ajuns la Spitalul de urgenţe Suceava deoarece aveam leziuni în zona feţei şi m-a luat o durere de cap groaznică. Imediat spitalul s-a sesizat şi a chemat poliţia. În prezent sunt chemat la Parchet pentru sesizarea şi plângerea mea împotriva agentului Rîpan Dumitru pentru că numai el m-a lovit. Nu am provocat nici un scandal vreodată pe raza comunei şi nu am nici măcar un avertisment din partea poliţiei.

Dan Maciuc
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drept la replică.
 Vizualizări articol: 2541 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Drept la replică3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei