Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 feb 2009 - Anul XIV, nr. 45 (4031)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Rădăuţi

Viceprimarul şi un director, bătuţi în faţa Primăriei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Viceprimarul municipiului Rădăuţi Constantin Galan şi directorul Direcţiei impozite şi taxe din Primăria Municipiului Rădăuţi, Constantin Boliacu, au fost agresaţi ieri, în jurul orei 11.00, chiar în faţa clădirii sediului administraţiei locale.

Autorul agresiunii este Ionel Leviţchi, un valutist din localitate, care se află în conflict cu directorul Boliacu (care la această dată este autosuspendat) încă de mai mult timp, prima lor dispută soldându-se cu un dosar aflat pe rolul instanţei de judecată.

Dacă versiunile viceprimarului şi directorului din Primărie sunt aproape identice, de partea cealaltă, Leviţchi afirmă, în plângerea depusă la Poliţie, că el ar fi fost victima unei agresiuni.

 

Viceprimarul Galan: „Mi-a adus ameninţări cu moartea atât mie, cât şi familiei mele”

Constantin Galan, viceprimarul municipiului Rădăuţi, susţine că era într-un birou din primărie cu generalul Neamţu şi cu alte persoane de la Suceava când a observat pe fereastră că un ins intrase cu forţa într-un autoturism din parcare şi îl lovea pe cel de la volan.

„Imediat am ieşit din birou şi am intervenit, în sensul că l-am tras afară din maşină pe bărbat. Imediat, el m-a agresat şi pe mine şi totodată mi-a adus ameninţări cu moartea, atât mie, cât şi familiei mele. Bărbatul era Ionel Leviţchi, un tip care face parte din anturajul primarului, spun asta pentru că îl văd foarte des la domnul Olărean. Nu voi lăsa lucrurile să rămână astfel şi voi depune o plângere la Poliţia locală”, a declarat Galan.

 

„Nu mai ai ce căuta în primărie, ai înţeles?”

Dacă viceprimarul nu a suferit leziuni prea grave, Constantin Boliacu a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi cu o ambulanţă şi a fost internat cu diganosticul „traumatism cranio cerebral acut închis, comoţie cerebrală şi contuzie toracică”. Economistul povesteşte că agresiunea s-a petrecut la scurt timp după ce a coborât din clădirea Primăriei.

„Am urcat în maşina mea şi mă pregăteam să plec. Deodată portiera din stânga faţă s-a deschis brusc şi, profitând de faptul că eram imobilizat între volan şi fotoliu, un individ a sărit la gâtul meu, m-a sugrumat şi m-a lovit în mai multe rânduri în faţă. \'Nu mai ai ce căuta în primărie, ai înţeles?\', striga individul pe care am reuşit să-l recunosc în acel moment. E vorba de un valutist din oraş, pe nume Leviţchi Ionel, un individ cu care mă judec de ceva vreme pentru o situaţie asemănătoare”, a precizat Boliacu.

Acesta susţine că în spatele acestei agresiuni se află primarul Rădăuţiului, Aurel Olărean.

„Tot atunci l-am văzut pe primar la geamul biroului său şi nu cred că greşesc când afirm că valutistul a fost pus de primar să mă lovească. Poate că lucrurile ar fi evoluat şi mai grav dacă nu ar fi intervenit viceprimarul, căruia îi mulţumesc că mi-a salvat viaţa. Am depus plângere la Poliţia Municipiului Rădăuţi şi aştept să văd ce măsuri vor fi luate pentru că legea e aceeaşi pentru toţi”.

 

Leviţchi: „Boliacu şi Galan sunt două gunoaie, le-am şi spus asta”

De cealaltă parte, Ionel Leviţchi spune că lucrurile s-au petrecut exact pe dos, iar agresorii sunt cei doi reprezentanţi ai Primăriei Rădăuţi.

„Boliacu a încercat să mă urce în maşina lui pentru că era supărat că acum vreo 3 săptămâni l-am reclamat că m-a ameninţat cu un pistol. M-a împins în maşină şi m-a făcut fraier. M-a lovit cu bâta de baseball în cap şi mi-a rupt cojocul de pe mine. Apoi a venit şi viceprimarul şi au vrut să mă bage în Primărie. Sunt două gunoaie, le-am şi spus asta, şi cred că ăsta e motivul pentru care au ceva cu mine”, a spus Leviţchi.

Acesta a adăugat că a depus plângere la Poliţie şi aşteaptă ca Boliacu şi Galan să fie sancţionaţi cum se cuvine.

 

Şef Poliţia Rădăuţi: „Avem înregistrate trei plângeri”

Şeful Poliţiei Rădăuţi, comisarul şef Ioan Crap, a precizat că s-a înregistrat deja un dosar în acest caz, cu număr unic de înregistrare dat de Parchet, iar oamenii legii au demarat deja cercetările.

„Până acum s-au depus trei plângeri, una de către Ionel Leviţchi, una de către Constantin Galan şi o a treia de către Constantin Boliacu. Faptele pentru care se derulează cercetări sunt ultraj contra bunelor moravuri şi loviri, iar după ce vom aduna toate probele vom da o soluţie. Deocamdată nu ne putem pronunţa asupra vinovăţiei sau nevinovăţiei vreuneia dintre părţi”, a declarat comisarul şef Ioan Crap.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viceprimarul şi un director, bătuţi în faţa Primăriei .
 Vizualizări articol: 7634 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 12 voturi
Viceprimarul şi un director, bătuţi în faţa Primăriei3.8512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hahahahahaha trimis de
(25 feb 2009, 11:07:05
tarani de radauti !

fraierilor care l-ati votat pe olarean, ati vrut circ ? aveti circ !

ar trebui sa va taie si bilete, ca tot e criza si mai intra niste bani in contul primarieilaughing
2.   Bravo trimis de
(25 feb 2009, 11:48:41
-pe cand o batuta si lui Lungu si la restul de excroci?
2.1  RE: Bravo trimis de
(25 feb 2009, 11:52:58
Doi primari de rahat. Lungu si Olarean. Vai de capul nostru pe cine si ce am ales.
3.   GRESIT !!! trimis de
(25 feb 2009, 15:21:28
Sa inteleg ca daca erau alti primari era mai bine ??? Daca traiti cu impresia asta inseamna ca visati, totusi suntem o tara de mana a III-a.Orice ai vota nu are cu ce sa fie mai bine. Sunt doua categorii de votanti, cei care sunt naivi si cred absolut tot ce li se promite si cei care voteaza din ura, ca nu le place de moaca unuia sau de un partid anume, cati va regasiti in aceste doua categorii ???.Pana acu vreo 7-8 ani se vota la unison cu Iliescu, ca era frumusel tarelaughing si ca ajuta batraniilaughing, asa explicau batranii pe la sate daca ii intrebai cu cine voteaza. Pana nu dispar inca 2-3 generatii nu o sa avem nimic din ce au alte state dezvoltate...pana atunci hai sa mai criticam 2-3 primari, deputati,presedinti, hai ca ne pricepem bine sa criticam...PEACE
4.   Radauti trimis de
(25 feb 2009, 19:29:58
Cred ca li se trage de la Saber in exces
5.   Diagnostic trimis de
(25 feb 2009, 21:11:18
,,traumatism cranio cerebral acut �nchis, comotie cerebrala si contuzie toracica",dupa diagnosticul dat de medici,a cam furat-o Boliacu.Si politistul Afrasinei de ce sta cu mainile in buzunar in poza sau are pofta sa bata si el ceva si ca sa se abtina le tine inauntru,ca tare-i mai place sa bata oameni nevinovati!!!
6.   Ce bine-mi pare !! trimis de
(25 feb 2009, 21:54:01
degeaba nu a luat bataie. sa le rupa muia si astora din suceava , ca au imbacsit orasul la propriu. nu se mai poate circula , numai borduri si sesuri giratorii, atat stiu astia. ei nu au auzit de extindere , ei stiu de imbacseala. parcuri distruse si imbacseala , lua-v-ar ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei