Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 feb 2009 - Anul XIV, nr. 45 (4031)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Nichitean: „Prefectura a ajuns o anexă a Consiliului Judeţean”

Miercuri, 25 Februarie 2009 (12:45:42)

Reorganizarea birourilor din Palatul Administrativ din Suceava şi investiţiile în modernizarea birourilor de la primul nivel al clădirii sunt considerare acţiuni inutile de către liberalii suceveni. Fostul candidat PNL pentru un mandat de deputat în Colegiul Burdujeni, Brînduşel Nichitean, a ironizat decizia conducerii Consiliului Judeţean de a moderniza birourile de la primul nivel al Palatului Administrativ, precizând că astfel de investiţii ar fi cele mai potrivite pentru situaţia de criză economică din România. Afirmaţiile lui Nichitean au fost făcute în contextul în care în Palatul Administrativ se lucrează intens la mutarea birourilor Prefecturii la cel de-al doilea nivel al clădirii, concomitent cu transferul angajaţilor CJ Suceava de la acest nivel la primul etaj. Această rocadă o face şi prefectul judeţului, Sorin Popescu, care îşi va muta biroul în actualul birou al preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur. Acesta urmează să-şi desfăşoare activitatea în fostul birou al prefectului.

„Toată lumea ştie soluţia pentru a depăşi criză financiară este să faci investiţii. În aceste condiţii, şi la noi în Suceava au început investiţiile, care constau în mutarea tuturor celor de la etajul doi al Palatului Administrativ la etajul unu, şi invers”, a declarat Brînduşel Nichitean, care a adăugat că primele investiţii realizate de Consiliul Judeţean sunt în uşi şi birouri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nichitean: „Prefectura a ajuns o anexă a Consiliului Judeţean”.
 Vizualizări articol: 679 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Nichitean: „Prefectura a ajuns o anexă a Consiliului Judeţean”4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rateuri liberale trimis de
(25 feb 2009, 20:48:53
Evident ca dl Nichitean-Tractoras o ia pe aratura! Daca tot vorbeste de investitii, va mai aduceti aminte cum a investit penal dl Nichitean, in 2004, in buletine de vot la purtator?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei