Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 feb 2009 - Anul XIV, nr. 45 (4031)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tradiţie

Flutur va avea o poartă bucovineană la intrarea în noul său birou

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Intrarea în noul birou al preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, se va face printr-o poartă bucovineană, care va fi construită după modelul celei existente la nivelul al doilea al Palatului Administrativ.

Flutur urmează să se mute în biroul care, începând din anul 1990, a fost destinat prefecţilor judeţului Suceava. În momentul de faţă, viitorul birou al lui Flutur se află în reamenajare totală, lucrările urmând a fi finalizate, cel mai probabil, în cursul acestei zile.

Din informaţiile pe care le avem, după finalizarea lucrărilor, urmează ca la intrarea în biroul preşedintelui CJ Suceava să fie montată şi o poartă bucovineană. O astfel de poartă a fost construită în cursul anului trecut, la începutul mandatului de preşedinte al lui Gheorghe Flutur, la intrarea în actualul său birou de la etajul al doilea al Palatului Administrativ. Pe lângă poarta bucovineană, a fost amenajat şi un cerdac, în care sunt expuse obiecte tradiţionale din Bucovina, respectiv costume populare, ştergare, obiecte de ceramică, poloboace pentru brânză de oi, o evanghelie, haine preoţeşti şi imagini din judeţ.

Pe de altă parte, trebuie spus că în momentul de faţă, la primul etaj al Palatului Administrativ este organizat un adevărat şantier, fiind montate deja uşi noi la mai multe birouri.

Potrivit planului de reorganizare a spaţiilor din Palatul Administrativ, preşedintele CJ Suceava va avea biroul la primul nivel, în timp ce vicepreşedinţii Daniel Cadariu şi Vasile Ilie îşi vor desfăşura activitatea la parterul clădirii, în birourile aflate în dreapta şi stânga intrării principale.

În acelaşi timp, salariaţii Prefecturii îşi vor muta birourile la nivelul al doilea al clădirii. Astfel, prefectul Sorin Popescu va ocupa actualul birou al lui Gheorghe Flutur, iar cei doi subprefecţi vor prelua birourile vicepreşedinţilor CJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur va avea o poartă bucovineană la intrarea în noul său birou.
 Vizualizări articol: 1341 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Flutur va avea o poartă bucovineană la intrarea în noul său birou1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cata ipocrizie! trimis de
(25 feb 2009, 12:13:38
poarta bucovineana ai mai trebuie liu Flutur si in rest toate sunt la locul lor in acest judet> Jigodie a fost FLUTUR si jigodie va ramane. Pe vremea cat a fost seful Directiei Silvice Suceava a secat subordonatii cu pretentiile care le avea in a lua spaga. Cum dracu au astia asa o bafta. Numai in Romania se pot intampla asemenea monstrozitati.
1.1  RE: Cata ipocrizie! trimis de
(25 feb 2009, 21:03:44
turismul bucovinean nu se relanseaza cu porti bucovinene , nu sunt bani pentru proiecte, pentru drumurile si podurile afectate in urma inundatiilor din iulie 2008 , receptia lucrarilor carpite in privinta drumurilor se face cu luarea unor spagi grase , fara nici o garantie a lucrarilor , nu sunt bani pentru soselele de ocolire a oraselor , pentru drumuri , poduri , asfaltari , lucrari de reconsolidare a malurilor raurilor inundabile dar avem bani pentru porti bucovinene . faza asta cu poarta bucovineana e o prostie care denota inca o data lipsa de preocupare pentru rezolvarea unor probleme cu adevarat importante pentru comunitate si cheltuirea banului public pe lucruri marunte care nu isi au rostul !sa va fie rusine !inca ceva , se pot planta pe sub portile alea niste brazi sub care sa va odihniti mintile alea obosite si pline de idei birocratice neocomuniste !
2.   Poarta trimis de
(25 feb 2009, 14:01:01
o situatie caraghioasa cu poarta lui Flutur...sa te plimbi asa in tot Consiliul judetean cu poarta in spinare.....este de tot risul..... mai bine s-ar ocupa dl. Flutur si de problemele cetatenilor... sintem lasati de izbeliste si sunt f.multe probleme de rezolvat in judet. Nu poarta bucovineana este cea mai importanta....... fara comentarii....sunt de prisos....oricum, comica situatie...
3.   TRADITIE trimis de
(25 feb 2009, 15:37:50
PUTIN deja am observat in ce constau comentariile tale,au interes politic, nu scapi nici o secunda in a critica tot ce prinzi, primar, consilier,prefect,presedinte si ce mai este de culoare politica.Daca tot esti asa acid la adresa unei persoane te invit sa demonstrezi ceea ce ai spus despre spaga.Iti spun si de ce iti cer asta, pentru ca e usor a acuza, dar greu a lauda. In Romania se intampla cam de 20 de ani treaba cu spaga, ai observat pe cineva din marii nostri conducatori de orase,judete si ai romaniei dupa gratii datorita spagii luate ??? RASPUNS : NU !!! Iti spun si de ce, pentru ca cei care au dat spaga au fost tare multumiti de ce au primit in schimb. VINA ESTE A CELOR CARE DAU SPAGA SI APOI A CELOR CARE DAU. Daca esti o persoana care nu a dat niciodata spaga pentru a obtine vreun avantaj inseamna ca nu locuiesti in Romania. E prea mare durerea in cot ca sa pese cuiva, de ce ti-ar pasa tie?? Vrei sa faci parte din cei drepti? Probabil pe lumea ailalta,aici e ROMANIA !!!
4.   Boutz trimis de
(25 feb 2009, 18:58:35
Pai Boutz avem , Poarta mai lipsea . Sa se iute la ea cu un boutz .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei