Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 dec 2008 - Anul XIII, nr. 291 (3972)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5377 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Controale

Veterinarii verifică dacă în judeţ nu a ajuns carne contaminată cu dioxină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Anunţul cu privire la intrarea pe teritoriul ţării a peste 3 tone de produse din carne de porc contaminate cu dioxină a băgat în alertă şi autoritatea sanitar-veterinară din judeţ, la prima oră a dimineţii de ieri echipele de medici trecând la verificarea produselor din carne de porc, de origine Irlandeză, pe raza judeţului. Vor fi controlate  produsele introduse în judeţ începând cu 1 septembrie 2008, sperându-se ca verificările să fie finalizate astăzi.  Iniţial s-a vorbit de aproximativ 3,3 tone din carne contaminată intrată în ţară, ajunsă în depozitul unei firme din Bucureşti, însă după ultimele informaţii se pare că este vorba de o cantitate mult mai mare.

Dioxina este un produs chimic artificial foarte toxic pentru organismul uman, putând declanşa cancerul. Aceasta se acumulează în ţesutul gras atât la oameni, cât şi la animale şi nu poate fi eliminată, cauzând boli degenerative în timp.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Veterinarii verifică dacă în judeţ nu a ajuns carne contaminată cu dioxină.
 Vizualizări articol: 685 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Veterinarii verifică dacă în judeţ nu a ajuns carne contaminată cu dioxină0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dilema unui taran trimis de
(11 dec 2008, 18:31:26
Vis a vis de balbaiala mioritica privind cantitatea de carne importata, locul in care a ajuns si cantitatea consumata de cetateni, eu, un taran simplu am o intrebare pentru seful Directiei Sanitar-Veterinare:

Intre porcul crescut ecologic, dar taiat ca pe vremea lui Decebal si cel infestat cu DIOXINA dar asomat dupa regulile europene, dv. ce alegeti?

Eu stiu, dar pastrez raspunsul pentru mine.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei