Aşa a anunţat, ieri, în conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al unităţii, dr. Tiberiu Brădăţan, care a precizat că pacienţii internaţi vor fi răsfăţaţi cu sărmăluţe, friptură, cantităţi mai mari de supă cu carne, banane şi portocale.
„Vor fi preparate tradiţionale, care vor fi servite pacienţilor ce nu au indicaţii pentru o dietă specială. Mâncarea bolnavilor va fi mai bogată din punct de vedere caloric şi, în acelaşi timp, ca supliment, vor fi asigurate alte sortimente de fructe, în afara obişnuitelor mere”, a spus medicul.
„Se va dubla alocaţia zilnică de hrană”
El a adăugat că „s-a făcut un efort financiar” pentru a li se oferi pacienţilor o atmosferă cât mai apropiată de cea de acasă, iar personalul a fost atenţionat să fie mai prietenos cu pacienţii.
„Se va dubla categoric alocaţia zilnică de hrană, dar merită”, a completat responsabilul de relaţii cu presa al unităţii.
Totuşi, bugetul alocat alimentaţiei bolnavilor va fi oarecum echilibrat, dacă avem în vedere că meniul va fi mai bogat caloric, dar pentru mai puţine persoane, ştiut fiind faptul că de Sărbători numărul celor internaţi scade.
(11 dec 2008, 15:11:08
Se da cu stangul in dreptul ca de obicei! Oare asa scrie in juramantul lui Hipocrate?