Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 dec 2008 - Anul XIII, nr. 291 (3972)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Protest

Un condamnat pentru proxenetism face greva foamei în faţa Tribunalului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un bărbat condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism a intrat de ieri dimineaţă în greva foamei în faţa Palatului de Justiţie din municipiul Suceava. Aşezat pe un scaun, cu o pancartă în faţă şi cu o hârtie înfăşurată în jurul gurii, ambele înscrise cu anunţul „greva foamei”, Dorin Aelenei, în vârstă de 39 de ani, din municipiul Suceava, atrăgea atenţia celor mai mulţi dintre trecători, care se opreau şi citeau cuvintele scrise de acesta pe pancartă: „Condamnat la moarte prin înfometare de către Judecătoria Suceava. Nu sunt vinovat”.

În 2006, bărbatul a fost reţinut de poliţie, după o descindere în locuinţa acestuia, unde au fost găsite trei tinere, care, au stabilit poliţiştii, se prostituau sub coordonarea sa. Recent, printr-o sentinţă a Judecătoriei Suceava Dorin Aelenei a fost condamnat la 7 ani şi jumătate de închisoare. Acesta a făcut apel la Tribunalul Suceava şi susţine că nu este vinovat.    

„Poliţistul care mi-a spart uşa la casă şi a intrat peste mine nu a găsit nici o probă. În casă era prietena mea cu două fete, cunoştinţe de-ale ei. Sub constrângerea poliţistului ele au declarat că se prostituau, iar eu le obligam. La proces nu au mai venit să declare acelaşi lucru, dar judecătorul nu a ţinut cont de asta. Nu sunt vinovat, m-am angajat, doresc să mă căsătoresc şi vreau să fiu lăsat în libertate”, spune bărbatul.

El a susţinut că nu va mai mânca nimic şi va sta zi şi noapte în faţa Palatului de Justiţie, până i se va face dreptate. 

„Atâta timp cât dosarul nu a fost finalizat, îi recomand să apeleze la căile de atac şi să încerce să-şi dovedească nevinovăţia”, a declarat  Doru Bunduc, preşedintele Tribunalului Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un condamnat pentru proxenetism face greva foamei în faţa Tribunalului.
 Vizualizări articol: 1219 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Un condamnat pentru proxenetism face greva foamei în faţa Tribunalului1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   - trimis de
(11 dec 2008, 11:09:00
dorine, am impresia ca tie iti cam place sa faci greva foamei. ai mai facut odata in parnaie. tine minte asta de la mine: ESTI VINOVAT si o stii. lasa vraja.
2.   Cam dubioasa condamnarea... trimis de
(11 dec 2008, 11:18:27
...pt. cele de are e acuzat.Sa o luam de la inceput:1;- a avut dreptul acel politist sa intre pete om in casa ? 2;omul putea sa aiba 10 sau x fete in casa - nu vad unde e problema samd. Ce sa inteleg ca daca ai un avocat bun chiar daca ai avut o tentativa de omor fie ea si de 16 ani scapi ca si cum cum nu ar fi nimic si in acest caz de gainarie sa fie condamnat?Sau banii vorbesc.Dubios pina la foarte dubios.

Aseara ma uitam pe un post german unde odata pe luna se transmita live cazuri criminale neelucidate XY si prin ajutorul telefoanelor primite care pot da indicii sau recunosc anumite persoane implicate intilharii,ucideri...Nu-l cunosc pe ala de la chagal dar nu vreu sa intru in detalii dar e am legata cu ata alba povestea lui.A nu se intelege ca arunc cu piatra dar se pare ca si aici banii vorbesc.Aici facind doar o comparatie intre ala si respectivul grevist.
3.   TAXA AUTO trimis de
(12 dec 2008, 10:21:39
SAMBATA 13 DECEMBRIE SE ORGANIZEAZA MARS DE PROTEST IMPOTRIVA TAXEI AUTO.

DACA MAI AI UN PIC DE CREIER IN CAP IESI IN STRADA SI SPUNE-TI PUNCTU DE VEDERE...NU ASTEPTA IN ZADAR SA LUCREZE ALTU PENTRU TINE!!!!!!!!!!!!!!

IN FATA CASEI DE CULTURA...ESTE ASTEPTAT TOT TARGUL DE LA SEVERIN, SI TOTI CEI CARE AU MASINI SI NU LE MAI POT INMATRICULA

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei