Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 oct 2008 - Anul XIII, nr. 238 (3919)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Modernizări şi nemulţumiri

Parcarea din faţa magazinului „Bucovina” se măreşte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Surpriză neplăcută pentru şoferii care au intenţionat ieri să circule pe strada „Aleea Trandafirilor” din zona centrală a municipiului Suceava. Muncitorii care montează pavele şi borduri au blocat circulaţia rutieră pentru a efectua lucrări de modernizare. Nimeni nu a fost anunţat în prealabil despre închiderea circulaţiei, pe motiv că „nu-i o stradă foarte importantă”.

 

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Suceava, blocarea accesului pe strada Aleea Trandafirilor dinspre strada Ştefan cel Mare era absolut obligatorie pentru realizarea lucrărilor de modernizare gândite pentru acea zonă.

„Este vorba despre o închidere temporară, de câteva ore şi, din acest motiv, nu am considerat că trebuie să anunţăm populaţia”, s-au justificat şefii Serviciului administrare străzi şi sistematizare rutieră din cadrul Primăriei Suceava.

Potrivit acestora, la finalul lucrărilor parcarea care există în faţa fostului magazin „Bucovina” îşi va mări capacitatea, cu 25-30 de locuri.

„Al doilea aspect pe care-l vom rezolva este îngustarea culoarului de intrare spre strada Aleea Trandafirilor şi vom evita astfel blocarea trecerii de pietoni, aşa cum se întâmpla până acum”, au precizat reprezentanţii Primăriei Suceava.

Nici Poliţia Rutieră nu consideră că era absolut obligatorie anunţarea închiderii accesului spre strada Aleea Trandafirilor.

„Nu este o stradă foarte importantă, iar accesul se poate face pe alte căi. Aşa încât, nu este o problemă foarte gravă”, au spus poliţiştii suceveni.

Redeschiderea traficului rutier în zonă era programată aseară.

 

Vineri noapte se închide strada Universităţii

O altă stradă, mult mai importantă pentru traficul rutier din municipiul Suceava, se va închide în această săptămână. Este vorba de strada Universităţii, unde se vor executa lucrări de extindere a canalizării Pieţei Mici.

Circulaţia rutieră pe strada Universităţii va fi întreruptă de vineri seară, la ora 22.00, până sâmbătă dimineaţă, la ora 6.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parcarea din faţa magazinului „Bucovina” se măreşte.
 Vizualizări articol: 716 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Parcarea din faţa magazinului „Bucovina” se măreşte3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Neimportant trimis de
( 9 oct 2008, 11:17:42
Asa este,in viziunea voastra,nu era important sa anuntati inchiderea strazii,dar,nici voi,ratatilor de la primarie si de la politie nu sunteti asa de importanti si bine-ar fi sa plecati naibii din locurile voastre de munca foarte bine platite si sa lasati locul altora care sa considere ca informarea contribuabilului este necesara.
2.   Ca de obicei bataie de joc trimis de
( 9 oct 2008, 11:36:20
si asa e aglomerat
3.   Importanta trimis de
( 9 oct 2008, 11:50:20
Accesul la Tribunal se face pe Aleea Trandafirilor.

Din acest motiv, respectiva alee este foarte circulata. Daca mai punem la socoteala ca acolo este sens unic, atunci unica cale dee acces la Tribunal este exact dinspre "Stefan cel Mare".

Ciudat este faptul ca Sandrinio nu a sesizat acest lucru, stiut fiind faptul ca respectivul reporter se ocupa de justitie, mai ales ca pe acolo vine si duba cu arestati.

Cat despre ceilalti care fac afirmatii de genul: "nu este o strada asa de importanta" si ca nu trebuia anuntat, le urez plimbare prin parc impreuna cu "alaiul" de la Botosani care vine la "judecati".
4.   Importanta trimis de
( 9 oct 2008, 14:09:44
Sandrinio se ocupa si de strazi nu numai de justitie.In curind se va ocupa si de cainii comunitari. care nu preamerg pe Aleea Trandafirilor deoarece este prea ingusta si pt. ei.
5.   Daca ... trimis de
( 9 oct 2008, 15:30:48
Daca nu e nevoie ca Politia si Primaria sa ne anunte din timp ce strazi se inchid , atunci nici noi nu ar trebui sa le platim taxle si impozitele , cu alte cuvinte salariile . Numai noi avem obigatii ?! Voi nu aveti ?! Nesimtitilor ...Tot orasul e praf de traversarile facute de 1 luna de zile si neasfaltate .. Nici astea nu sunt importante ?De fapt , ce va pasa voua ca noi ne rupem masinile in doua ?! La voi in birou , unde mucegaiti , nu sunt gropi , iar acasa va duc masinile institutiei ...Nu mai stiti unde sa puneti pavelele alea nenorocite..la Prelipca !
6.   ... trimis de
( 9 oct 2008, 15:55:07
Suplimentarea locurilor din parcarea Bucovina este un lucru bun.

Asteptam si alte solutii de acest gen.
6.1  RE: ... trimis de
( 9 oct 2008, 22:57:55
de caord alexx.

insa celelalte lucrari anexe, infloririle inutile facute, cele care determina micsorarea strazilor(atit aleea trandafirilor cat si stefan cel mare) vor avea ca efect ingreunarea circulatiei( masinile care vor sa intre in parcare vor ingreuna circulatia de pe strada principala, in timpul iernii vor fi probleme cu bordurile impinse spre centrul strazii- dovada faptul ca deja s-a intimplat acest lucru)

oricum, o mica amenajare si ne arata lipsa de logica a primarului lungu precum si lipsa de bun simt si impertinenta de care da dovada personajul , atit el cit si subordonatii lui.
7.   Intrebare trimis de
( 9 oct 2008, 16:36:13


de fapt e o ghicitoare intrebare? cum se numeste firma care realizeaza parcarea bucovina (cu pavele portocalii) si cui apartine. cine stie castiga.
8.   Raspuns trimis de
( 9 oct 2008, 18:27:29
Chiar asa de importanta e firma care realizeaza parcarea ? Cred ca esti unul dintre frustratii Sucevei. Te roade, nu? E cineva mai bun ca tine ...DOMNULE DNA !!!!!!!!!!!Intamplator stiu la ce firma faci aluzie . Bravo lor !
8.1  RE: Raspuns trimis de
( 9 oct 2008, 22:47:38
este foarte importanta firma deoarece indica foarte multe despre moralitatea si etica celor care sunt la conducerea urbei.

in privinta blocarii (temporare) a circulatiei, cel care realizeaza lucrarile este obligat sa semnalizeze acest lucru, iar politia are datoria de a verifica acest lucru.

cu asemenea atitudini, atit din partea primariei, cat si din partea politiei, nu este de mirare ca intregul oras este blocat.

primarul ar trebui sa ia masuri

- in primul rind sa citeasca legislatia si sa-i puna pe subordonati sa o citeasca si sa o aplice;

- in al doilea rind sa organizeze foarte clar desfasurarea unor asemenea lucrari.

dar , nu este capabil de asemenea lucruri, este prea complicat pentru el.
9.   Important e banul trimis de
( 9 oct 2008, 21:36:54
Primarul sprijinit de presedintele c.j. fac ce vor muschii lor! Pentru mizerabila de campanie electorala,au inchis circulatia pe strada Stefan cel Mare de duminica.In anuntul politiei primarului lasat pe parbrizele masinilor, se cerea eliberarea spatiului din fata casei de cultura ,nicidecum a spatiului pina la prefectura.De asemenea nu se specifica pina la ce data.Astazi au tiparit acesti constiinciosi slujbasi ai primariei,alte fituici in care cer ca strada Stefan cel Mare sa fie eliberata pina la prefectura.Om mai nebun ca acest primar n-am vazut.Dupa ce ca a inchis-o degeaba trei zile,nici macar acum nu specifica "festivitatea initiata de primaria"lui.Colac peste pupaza a mai blocat accesul si pe aleea Ion Gramada,deoarece miine nu se stie cind ,vin niste gura casca la Casa Prieteniei(fostul Sanepid) si curtea interioara trebuie sa fie a smecherilor de alesi.Unde sa parcam masinile ?Chiar am ajuns sa circulam cind vrea primarul si mai ales pe unde vrea el? Sa termine cu prostiile !
9.1  RE: Important e banul trimis de
( 9 oct 2008, 22:51:14
din pacate asa este.

au ajuns la un asemenea grad de neobrazare incat nu le pasa de ceilalti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei