Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 oct 2008 - Anul XIII, nr. 238 (3919)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Numire

Angela Zarojanu este noul subprefect al Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Funcţia vacantă de subprefect al judeţului Suceava este ocupată, începând de ieri, de Angela Zarojanu, fost viceprimar al municipiului reşedinţă de judeţ în perioada 2004 – 2008. Tot de ieri, Alexandru Băişanu a fost eliberat din funcţia de prefect al judeţului, Guvernul luând această hotărâre de comun acord cu acesta.

În ceea ce o priveşte pe Angela Zarojanu, decizia a fost luată în ultima şedinţă a Guvernului României, numirea în funcţia de subprefect fiind posibilă după ce aceasta a intrat, în urmă cu doar opt zile, în rândul funcţionarilor publici. Astfel, de la începutul lunii octombrie a.c., Zarojanu a devenit funcţionar public în cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură, urmând ca după preluarea funcţiei de subprefect să părăsească această instituţie. În acelaşi timp, Angela Zarojanu va fi nevoită să îşi dea demisia şi din funcţia de consilier judeţean, incompatibilă cu statutul de funcţionar public.

Trebuie spus că Angela Zarojanu a fost propusă pentru funcţia de subprefect de către conducerea liberalilor suceveni.

„Mă simt onorată pentru această numire şi sunt foarte responsabilă. Personal nu am participat la nici o şedinţă în care s-a propus ca eu să ocup funcţia de subprefect”, a declarat Angela Zarojanu. Ea a adăugat că în perioada imediat următoare va demisiona din funcţia de consilier judeţean, dar şi din cadrul PNL Suceava.

„Consider că am pregătirea şi experienţa necesară pentru a ocupa o funcţie în administraţie, în condiţiile în care am fost viceprimar al Sucevei, timp de patru ani, şi am şi două masterate în administraţie publică”, a mai spus Zarojanu.

 

Băişanu nu a mai vrut să fie prefect, invocând motive de sănătate

Tot începând de ieri, funcţia de prefect al judeţului a rămas vacantă, după ce Guvernul a decis încetarea raportului de serviciu pentru Alexandru Băişanu, prin acordul părţilor. Aflat la un spital din Viena, pentru o operaţie la coloană, Băişanu a declarat că nu consideră decizia Guvernului ca o sancţiune, având în vedere că el este cel care a solicitat încetarea raportului de serviciu.

„Nu avea sens să continui în această funcţie, având în vedere că trebuia să merg să mă operez. Am considerat că cel mai bine era să cer încetarea raportului de muncă, pentru că nu mi se părea normal să stau în spital şi să fiu plătit din banii statului”, a declarat Băişanu.

De remarcat, însă, că după decizia Guvernului, fostul prefect al judeţului are „undă verde” pentru a candida la alegerile parlamentare din toamna acestui an. Partidul din partea căruia ar putea candida Băişanu este PNL, el urmând să aspire la o funcţie de deputat în colegiul uninominal Suceava 1.

Pe de altă parte, Alexandru Băişanu a precizat că, la întoarcerea din Viena, va face o declaraţie cu privire la planurile de viitor, dar va prezenta şi bilanţul activităţii sale în funcţia de prefect.

„Consider că mi-am îndeplinit obiectivele pe care le-am anunţat la preluarea mandatului de prefect, printre care se numără asigurarea unui nou spaţiu pentru Serviciul de Înmatriculări şi Permise sau înfiinţarea SMURD Suceava”, a mai spus Băişanu.

Funcţia de prefect al judeţului Suceava ar putea fi preluată de şeful de cabinet al lui Alexandru Băişanu, Ovidiu Doroftei. Acesta a intrat, împreună cu Angela Zarojanu, în rândul funcţionarilor publici, pe un post în cadrul APIA Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angela Zarojanu este noul subprefect al Sucevei.
 Vizualizări articol: 1251 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.07/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 15 voturi
Angela Zarojanu este noul subprefect al Sucevei4.1515

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Zorro trimis de
( 9 oct 2008, 11:23:40
tanti zorro subprefect

imi vine sa rad...va teroriza langajatii ca la primarie...dar slava Domnului ca mai e doar o luna si jumatate si PNL va merge,imprReuna cu ZaRRo la gunoi
1.1  RE: Zorro trimis de
( 9 oct 2008, 11:30:02
Esti mic , mic de tot. Se pare ca iti plac numai nonvalorile. Vulpea cind nu ajunge la struguri spune ca sunt prea acri. Intr-adevar este ZORRO pentru Suceava. Multe lucruri se vor schimba in bine
1.2  RE: Zorro trimis de
( 9 oct 2008, 11:39:10
E Zorro? Sigur-sigur? Adica umbla cu cagula neagra pe fata si cu sabie?

Penibilule. Zarrro sta sub prefect o luna si jumate si deja tu proorocesti ca se vor schimba multe lucruri in bine. Scoate-ti capul de unde e acum si vezi ca s-a facut zi afara...
1.3  RE: Zorro trimis de
( 9 oct 2008, 13:16:01
De cand a piedut alegerile Madam Zaro nu a mai aparut nicaieri a demisionat nu mai vroia sa auda de politica, dar vai ce se intampla "brusc deodata si instantaneu " madam Zaro se face functionar si apare pe un fotuliu de subprefect. E incredibil ce se poate face in tara asta.
1.4  RE: Zorro trimis de
( 9 oct 2008, 13:21:48
Pariez ca nu o sa faca nimic. Logica e simpla. A tras PNL Suceava in jos la alegeri luand cel mai slab scor electoral pe care l-a avut vreodata.

Si-a dat astfel seama (ca nu e chiar dusa de acasa) cam pe unde se situeaza. Deci, o sa faca ciocu mic si o sa-i pupe pe toti in f.und in speranta ca poate o sa ramana si dupa alegeri.

1.5  RE: Zorro trimis de
( 9 oct 2008, 21:46:52
PNL a fost tradat, multi dintre liberali au jucat la doua capete. Demnitatea este o calitate. Cred ca daca nu era Angela in municipiu nu era nici un consilier. Eu spun ca este o greseala ca nu candideaza pentru parlament. Si stiu ce spun. Din pacate sunt unii care in loc sa vina la partid sa faca ceva , comenteaza pe forum timpenii. aici avem o mare problema.
2.   MERITA trimis de
( 9 oct 2008, 11:32:57
Angela merge mai departe! Bravo si succese multe.
2.1  RE: MERITA trimis de
( 9 oct 2008, 11:54:16
Mai bine ar sta pe loc... ca nu e mare lucru de capul ei ... Trista mutare
2.2  RE: MERITA trimis de
( 9 oct 2008, 13:18:47
Multe succesuri de la baselu pt Tanti Zaro o viitoare Matusa Tamara a Suceavei
2.3  RE: MERITA trimis de
( 9 oct 2008, 17:10:22
PD-L si PSD nu se dezmit. Pun tot felul de analfabeti sa scrie pe forum . Sa folosim un mod de a ne exprima civilizat. Dar citi pot oare sa faca acest lucru ?

Foarte buna numirea . Avem incredere
2.4  RE: MERITA trimis de
( 9 oct 2008, 23:06:23
foarte bine, pastreaz-o pentru tine (sau, dupa cum te-ai exprimat, pentru voi).

personajul va avea timp sa stearga praful din birou si apoi sa inchida bine usa la plecare.doar atit.
3.   ... trimis de
( 9 oct 2008, 11:42:24
lupii nu se schimba niciodata...inca o dovada a acestui regim tampit si corupt in care traim...cand toti credeau ca au scapat de ea a aparut din nou...pana cand oare o sa mai rabde lumea asta??
3.1  RE: ... trimis de
( 9 oct 2008, 11:52:56
Ne bucuram ca aparut din nou doamna Zarojanu in viata publica. Felicitari. Sa nu va lasati . FITI PUTERNICA!

Nu va uitati la latratori.
3.2  RE: ... trimis de
( 9 oct 2008, 13:05:09
De acord. Trebuie sa fie puternica la pat. Caci mintea-i tinde spre zero.
4.   Oricum PNL si pdl vor castiga trimis de
( 9 oct 2008, 11:43:19
in ciuda distrugatorilor de tara psd
4.1  RE: Oricum PNL si pdl vor castiga trimis de
( 9 oct 2008, 11:54:28
Cred ca ai dreptate
5.   Zarojanco, suceava e satula de tine trimis de
( 9 oct 2008, 11:58:57
Sa fie dracului subprefect acolo de unde vine, in tara paielor. Ordinara asta si-a batut joc destul de acest oras cat a fost viceprimar, si cat de "populara" este printre suceveni s-a vazut la alegerile locale.
5.1  RE: Zarojanco, suceava e satula de tine trimis de
( 9 oct 2008, 13:17:24
mai bine lasa-ne tu pe noi, mitocanule . Parca nustii ce s-a facut la alegeri .
5.2  RE: Zarojanco, suceava e satula de tine trimis de
( 9 oct 2008, 23:11:47
din pacate, "lasa-ne" are dreptate, in ciuda exprimarii un pic brutale.

dar, atit exprimarea cat si atitudinea mi se par corecte, zarujanu si-a batut joc de noi.
6.   Cenzuram trimis de
( 9 oct 2008, 12:03:06
Monitorule, cenzuram comentarii ?

Sa caut un proxy...
7.   Bravo! trimis de
( 9 oct 2008, 12:13:08
ma bucur pt dna zarojanu!

ce alegerile locale vorbiti? s-a platit greu sa iasa capii di tutti capi.

bafta multa dna zarojanu
7.1  RE: Bravo! trimis de
( 9 oct 2008, 13:05:30
Foarte bine ati spus. Din pacate asa a fost
8.   Nu scapi de ea ca de raie.. trimis de
( 9 oct 2008, 12:46:41
tanti angela, un samafor nou ceva?
9.   Reusita trimis de
( 9 oct 2008, 13:10:03
Sunt bucuroasa ca a reusit doamna Zarojanu. Felicitari. Avem incredere in dinsa,

10.   Mesaj pt Coco si Doar JE trimis de
( 9 oct 2008, 13:38:26
Bravo fratilor, sigur aveti dreptate. Angela e vai de capul ei, nu are valoare comparata cu valorile pdl-ului, gen Nelu Balan( sponsorul vostru care mai nou e luat in vizor de parchet ) sau Gospodaru (mumia umblatoare).

Un singur lucru vreau sa va transmit. DE CE NU SUNTETI VOI SUBPREFECTI DACA SUNTETI ASA DE BUNI? Mai Coco, fii tu subprefect fratioare, cine dreacu te opreste mey? Sau fii direct prefect, daca esti mai bun!

Felicitari Angelei, putini inteleg ca ea in primavara a fost sacrificata de partid in lupta total inegala contra lui lungu. Mult succes!!!!
10.1  RE: Mesaj pt Coco si Doar JE trimis de
( 9 oct 2008, 23:14:48
raspunsul este simplu: fiindca nu s-a bagat in politica.

in rest, in privinta sacrificiului, sa o mai tai.

despre rezolvarea propriilor interese, cat timp a fost viceprimar, inca nu s-a uitat.
11.   Nu fiti rautaciosi si va ascundeti in... trimis de
( 9 oct 2008, 13:40:34
...in spatele anonimatului (citez din reactia medicilor enervati ca tagma lor e tratata cu cea a unor cersetori) -ce sint dealtfel si nu aruncati cu noroi in visajul ei pt. ca apolitic fiind ma doare drept in c de rocadele facute da nu pot sa uit daca bine-mi aduc aminte ca respectiva madam avea ceva colectie de papuci prezentata in ziar si ca un elogiu adus ei trebuie semnificat ca ,chiar facindu-i-se papucii a avut de unde sa-si ia altii si sa intre pe usa din dos (a nu se intelege altceva,va rog frumos).
12.   Lectia trimis de
( 9 oct 2008, 13:50:46
URAAAAAAAA ! BRAVOOOOOO ! Cei puternici si valabili ies pina la urma la suprafata desi ratatii vor sa-i inece. O lectie data de doamna Zarojanu tuturor celor care sunt mediocri. Felicitari. Nota zece
13.   Felicitari trimis de
( 9 oct 2008, 14:03:46
Sincer ma bucur ca apar la Prefectura si femei capabile.
14.   Vai noua trimis de
( 9 oct 2008, 15:16:03
De ce sa ne bucuram ca d-na Zero a politicii sucevene a ajuns subprefect..Prilej s mai dea din clanta un pic..Ca doar la asta se pricepe cel mai bine.Vai noua !!!!!!
14.1  RE: Vai noua trimis de
( 9 oct 2008, 17:06:56
Stimabile Radu ,

Parerea mea este ca esti un veritabil cretin. Si o ultima informatie : esti si un zero absolut.
14.2  RE: Vai noua trimis de
( 9 oct 2008, 23:19:34
din pacate, radu se inseala.nici macar sa dea din clanta nu e capabila.

oricum va dispare dupa 3 luni.

15.   O sansa trimis de
( 9 oct 2008, 17:07:10
De geaba va agitati. Daca mai e atit de putin timp pina la alegeri (o luna si jumatate), dati subprefectului o sansa si criticati/laudati dupa aia !!
15.1  RE: O sansa trimis de
( 9 oct 2008, 17:25:11
Din pacate pe unii dintre noi veninul si rautatea ne-a facut mici si intunecati la suflet. In loc sa fim bucurosi ca ese numita in aceasta functie o persoana care se bucura de increderea multora dintre noi (si am vorbit cu multa lume) exista un segment de populatie cu un nivel de incultura si necunoastere avansat care nu fac decit sa critice fara argumente doar asa ca se plictisesc si stiu sa apese pe tastatura. Ma simt jenat ca vrem sa promovam turismul , ca vrem sa facem Suceava oras european dar nu apasam si pe pedala educatiei, simtului de raspundere, respectului fata de semenii tai.

Din pacate politica a devenit un teren plin de mlastini si daca de aici mai rasare si un fir de iarba acesta este distrus de mizeria din jur.

Si ?..... pierdem cu totii ! Rog reflectati si va corectati ca este obligatoriu
16.   Felicitari trimis de
( 9 oct 2008, 17:14:14
felicitari si la mai mare

o femeie puternica , capabila , crapa parsivi de ciuda, dar sigur ei nu-i pasa

bravo ei
17.   ... trimis de
( 9 oct 2008, 17:59:20
Nu au gasit pe altcineva ?
17.1  RE: ... trimis de
( 9 oct 2008, 21:22:10
Ba da. O buna alegere : Angela Zarojanu. Succes!
18.   Pentru baiatul SHE trimis de
( 9 oct 2008, 18:09:04
si la varsta asta te ascunzi sub fusta mamei? singurul lucru la care se pricepe angela e sa isi cumpere papuci;
19.   Mai pedaleaza putin GIGI trimis de
( 9 oct 2008, 18:12:23
cand a fost vorba de dus ajutoare si de refacut drumurile si podurile din zona afectata de inundatii erau buni cei de la pdl; angela sa mearga sa isi mai cumpere papuci si sa lase oameni seriosi sa faca treaba

19.1  RE: Mai pedaleaza putin GIGI trimis de
( 9 oct 2008, 21:32:22
Se cunoaste ca nu ai auzit de informatii in presa sau emisiuni de divertisment, mondene sau distractive.

N-am inteles nu sunt serioasa fiindca mi-am cumparat ieri o pereche de cizme. Faci niste legaturi stupide dar bine macar ca recunosti ca esti de la pd-l. Las-o balta ca esti penibil (Nu cred ca esti femeie, ca esti prea prost)
19.2  RE: Mai pedaleaza putin GIGI trimis de
( 9 oct 2008, 22:49:06
Mai COCO, sa-mi bg pewla in ajutoarele muertilor metii si in meta sinistrata. Sincer. Du-te si suge-o lui nelutu putin ca am auzit ca ii plac baietii, poate te plateste daca stai si capra. Ce sa spun, mare **** ca au dus niste saci cu mancare, si odata si ei si niste vagoane de promisiuni. Ma faci sa borasc.
20.   Just.ro trimis de
( 9 oct 2008, 18:29:40


Anunt Angajare

Alumet

Hotel Sofia

General Construct Suceava

Diverta Construct

Societate Inchiriaza

Fost primar din Frasin si doi ingineri silvici, urmariti penal in cazul revendicarii unor terenuri

Micsoreaza fontul Mareste fontul

Fostul primar PSD al orasului Frasin, Mircea Gingolea si doi ingineri silvici sunt urmariti penal pentru fals material in inscrisuri oficiale si abuz in serviciu contra intereselor persoanelor dupa ce au falsificat un proces-verbal si nu au pus in posesie un teren impadurit revendicat.
21.   Just.ro trimis de
( 9 oct 2008, 18:31:55
Potrivit Politiei Judetene Suceava, Parchetul Tribunalului Suceava a confirmat rezolutia de incepere a urmaririi penale a lui Mircea Gingolea (57 ani), fostul primar al orasului Frasin, Cristinel J. (45 ani), din municipiul Falticeni, si Ionel C. (27 ani) din orasul Solca, invinuiti de comiterea infractiunilor de fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals si abuz in serviciu contra intereselor persoanelor.

In urma cercetarilor s-a stabilit ca in cursul anului 2004 fostul primar al orasului Frasin si cei doi ingineri silvici au falsificat un proces-verbal de stabilire a vecinatatilor pe numele lui Ion N. din localitate si nu l-au pus in posesie cu un teren impadurit revendicat de acesta. Cercetarile in acest caz sunt continuate de lucratorii Serviciului de investigare a fraudelor si cei ai Serviciului cercetari penale din cadrul IJP Suceava.
22.   Just.ro trimis de
( 9 oct 2008, 18:38:48
citeste comentarii in arhiva online OBIECTIV de suceava 25.09.2008 pag.3
23.   Problema trimis de
( 9 oct 2008, 21:38:06
Astept ca doamna Zarojanu sa-si intre in atributiuni. Am mari probleme cu retrocedarea terenului parintilor mei Am auzit ca ajuta oamenii.
24.   Zorojan subprefect trimis de
(10 oct 2008, 11:23:07
Mai fratilor, dar rau a mai ajuns judetul acesta..daca acest tip de "rrrrrrrrr"-it poate fi inalt functionar public si sa detina o functie publica de asemenea amploare inseamna ca sunt doua considerente: ori partidul " VARZA-pnl"...E GATA SI NU MAI ARE NIMIC, ori pe d-nul tariceanu-l doaren c.r de administratia publica...! Bine ca nu mai este mult pana la alegeri..Un functionar public de cariera... nu se preteaza la la linguseli, pupincureli..si alte...tertipuri de jegosenii..! Ei bine zorojan le are pe toate...

CONCLUZIE : La cratita, stimabila...!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei