Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 oct 2008 - Anul XIII, nr. 238 (3919)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fotbal Club Cetatea

Pană, 21 de etape de suspendare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Întrunită în şedinţa de ieri, Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a decis suspendarea pentru 12 etape şi amendarea cu 5.000 de lei a antrenorului Marian Pană pentru incidentele provocate în timpul partidei cu CSM Ploieşti din etapa a VIII-a a Ligii secunde.

În urmă cu doar o săptămână, aceeaşi Comisie îl sancţiona pe antrenorul Cetăţii cu alte 9 etape de suspendare şi 4.200 de lei amendă pentru fapte similare produse de Marian Pană pe finalul meciului cu FC Botoşani.

Cu 21 etape de suspendare şi 9.200 de lei amendă, tehnicianul Cetăţii poate candida la trofeul pentru cel mai penalizat om din fotbalul românesc, devenind totodată cel mai suspendat antrenor sucevean din toate timpurile.

Iată că dacă rezultatele întârzie să apară, Pană începe să-şi lase amprenta asupra fotbalului sucevean, dar o face în felul lui, original.

Oricum, privită din alt unghi, această sancţiune poate fi considerată nu foarte drastică dacă ţinem cont că la un moment dat s-a pus în discuţie chiar suspendarea stadionului Areni ca urmare a respectivelor incidente.

În ipoteza în care nu va interveni nimic neprevăzut, fiind bine ştiut că viaţa antrenorilor e plină de imprevizibil, Marian Pană va reveni pe banca Cetăţii undeva prin luna mai a anului viitor, cu prilejul meciului pe care Cetatea îl va susţine în deplasare cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pană, 21 de etape de suspendare.
 Vizualizări articol: 1050 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Pană, 21 de etape de suspendare3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Se putea mai rau trimis de
( 9 oct 2008, 11:13:35
Pana are noroc ca tribuna este aproape de banca de rezerve. Am scapat cu terenul nesuspendat.
1.1  RE: Se putea mai rau trimis de
( 9 oct 2008, 11:55:24
in OBIECTIV de azi scrie de smecheriile marelui PRESEDINTE MOLDOVAN in meciul cu BOTOSANIUL si daca sant adevarate ar trebui sa-si dea demisia daca are onoare .
2.   Va spun din surse sigure trimis de
( 9 oct 2008, 11:24:25
Acest Moldovan este cancerul fotbalului sucevean.Stiti ca Roman a fost declarat jucator liber de contract prin ingineriile lui, avand apoi si un comision gras din partea lui Vama?!Primarul ori nu stie, ori e in cardasie cu acest personaj sinistru.Pana incearca sa faca ceva ptr fotbalul sucevean, dar din pacate numai suporterii adevarati sunt alaturi de el.Vremurile cand aveam conducatori adevarati au apus demult...
2.1  RE: Va spun din surse sigure trimis de
( 9 oct 2008, 11:56:22
ba suportere tare naiv mai esti cum poti sa crezi asa ceva ????

parca ar fi Becali acest "il president " ,cata influienta are ???

aranjeaza meciuri, ia comisioane de pe jucatori,aranjeaza ca meciurile sa nu mai fie televizate.....

El e prea micut pentru asa ceva si voi il faceti mare daca spuneti astea,nu e capabil de asa ceva................
3.   Pt.2 trimis de
( 9 oct 2008, 11:24:40
NU mai vorbi prostii si crede ce a scris afonul ala de ziarist de la Obiectiv ca nu poate nimeni sa faca ca meciurile sa nu fie televizate,deoarece astea cred ca sunt programate LIGA inainte de a incepe campionatul ( are grija Mitica sa mai castige niste bani ) .
4.   Ziaristu lu peste prajit trimis de
( 9 oct 2008, 11:36:35
*Oricum, privita din alt unghi, aceasta sanctiune poate fi considerata nu foarte drastica daca tinem cont ca la un moment dat s-a pus �n discutie chiar suspendarea stadionului Areni ca urmare a respectivelor incidente* Prostaneeeee unghiul era doar in capul tau. nu se punea absolut deloc in pericol suspendarea terenului. esti jalnic. tu prefaci un ziar bun din suceava in hartie igienica. mai citeste regulamentele.
5.   Face rau echipei trimis de
( 9 oct 2008, 12:27:45
Voi marii suporteri care va dati si care scrieti pe site daca vreti sa-l ajutam pe Pana si mai ales echipa nu mai infectati site-ul cu fel de fel de bazaconii ,nu vedeti ca ce scrieti voi e de domeniul SF-lui si asta o sa-i afecteze si pe jucatori.

Acum mai mult ca oricand echipa are nevoie de liniste pentru ca avem nevoie de puncte .Sau voi cei ce scrieti pe site vreti raul acestei echipe - asta e concluzia mea.

HAI CETATEA !!! BAFTA BAIETI !!!!
5.1  RE: Face rau echipei trimis de
( 9 oct 2008, 13:10:10
Am citit comentariile voastre din ultimile zile si nu stiu de ce il iubiti asa de mult pe pana si ii luati apararea, a castigat titlul cu Cetatea ?????

Ce a facut Pana de cand e la echipa ????

- A PROMOVAT DIN LIGA aIIIa IN LIG aIIa -dar in retur va amintiti cum a jucat echipa si cate puncte a facut ,probabil nu a mai fost "sustinut" cu arbitrii.

- ACUM ECHIPA E PE 10 , PE VREMEA LUI RADU AVEAM ACELEASI PERFORMANTE DAR LOTUL ACTUAL E MULT PESTE ACELA SI VA DAU EXEMPLE :NICOLAU,CELPAN,COTOLAN,BUKVICI,COJENEL comparativ cu prisaca,berizovschi,bosancu ,mocanu (sau cum il chema pe ala din aparare) etc.
6.   A fost si va fi la fel trimis de
( 9 oct 2008, 14:45:55
va spun eu ca la suceava singurul om ca re vrea sa faca performanta e Pana dar singur nu poate. ce a facut el a facut din cauza conducerii deoarece nu ajuta deloc echipa; in romania se mai practica inca metoda ,,arbitrul ne ajuta acasa" doar asa poti ramane in divizia b dar cu cine. Pana pentru fotbalistii lui se duce pana la extrem si s a vazut chestia asta. Nu ii place ca cineva sa isi bata joc de munca lui si e pacat ca e singur impotriva tuturor si de lungu stiu prea multe si nu pot sa zic ar iesi prea mare scandal. ascultati suceava se va lupta pentru evitarea retrogradarii daca conducerea nu se implica.
6.1  RE: A fost si va fi la fel trimis de
( 9 oct 2008, 15:53:22
Mai schimbati placa asta -"la Suceava Pana e singurul care vrea sa faca performanta ",la tine performanta inseamna aranjarea meciurilor ????? Deocamdata la Pana s-au vazut doar vorbe ca" vreau performanta "dar nu sa vazut nimic,cred ca prin a face ca echipa sa joace un fotbal frumos si sa obtina rezultate ne arata asta nu prin vorbe.

Eu nu stiu nici o echipa indiferent in ce liga joaca sa nu acuze arbitrajul dar multe din ele mai joaca si bine .

Doamne fereste ca as tine cu paiosi ci din contra sunt anti paiosi si daca as putea le-as rupe picioarele dar am citit si am vazut pe site la ei ca la meciul din campionat cu Ceahlaul au fost furati rau si tot au castigat ( au luat gol din penalti,li s-a anulat un gol si alte multe faze, etc).
7.   Fara pana cel vestit trimis de
( 9 oct 2008, 15:40:16
Domnilor chiar credeti ca Lungu a dat un ban la echipa din buzunar ?GRESITI cu totii sunt banii nostri APROBATI in sedinta de consiliu.REFERITOR la PANA ,GASITI articolul din monitorul lunii a 9a ,puneti cap la cap si va dati seama ce doreste pana sa faca cu fotbalul sucevean...
8.   Doar atat trimis de
( 9 oct 2008, 15:55:26
Pana a avut oferte mult mai avantajoase din punct de vedere financiar pt el. de ce a ramas la suceava: i s-a promis ca se vrea performanta doar ca sa ramana sa antreneze cetatea. in momentul de fata e cel mai capabil sa ajute cetatea sa ramana in liga 2 deoarece la ce conditii de antrenament si la ce bani sunt trebuie sa fim seriosi ca mai mult nu se poate; Pana la urma Pana isi va da demisia singur ca nu o sa mai reziste zi de zi cu vrajeala lui lungu; si daca vreti sa stiti intrebatil pe lungu pe ce bani si-a facut campanie electorala anul trecut. intrebati fotbalistii care au fost anul trecut in vestiar si va pot zice mai multe
9.   PANA SI MOLDOVAN trimis de
( 9 oct 2008, 16:21:21
Cat timp este antrenor la Cetatea , PANA MARIAN SI PRESEDINTE DUMITRU MOLDOVAN vreau sa le zic expiratilor care au fost indepartati de la Cetatea Suceava pe buna dreptate , sa lase pliscu mic si joc de glezne. Ce presedinte este mai buna in Suceava ? Ce antrenor este mai bun ca Pana din Seria 1 ? CE TOT ATATA FACETI PE VOI CA MOLDOVAN NU E BUN CA PANA NU E BUN , CA ALA NU JOACA BINE , CA PRIMARUL E NU STIU CUM . VOI CE PUTETI FACE MAI BUN SAU MAI BINE CA ACESTI OAMENI ??? STITI DOAR SA JICNITI , STITI DOAR SA ACUZATI SI SA IRONIZATI.

SA VINA MIRCEA CRAINICIUC LA SUCEAVA SI MARIN BARBU ?? NU VA E RUSINE LA OBRAZ TUTUROR CELOR CARE II DORITI PE COMUNISTI AIA EXPIRATI !! NU ESTE PRESEDINTE MAI BUN IN SUCEAVA DECAT MOLDOVAN . SA FIE CLAR !! STIU CA O SA MA INJURATI SI O SA CRITICATI DAR ASTA E ADEVARUL PE CARE MULTI ORI NU VOR SA IL ACCEPTE ORI SUNT OBLIGATI DE IMPREJURIMI .

PANA MARINA SI DUMITRU MOLDOVAN >>> IMPREUNA PENTRU PERFORMATELE FOTBALUL
9.1  RE: PANA SI MOLDOVAN trimis de
( 9 oct 2008, 16:49:38
Bravo Ionut !!!!

Asta e adevarul si am inteles ca astazi la conferinta cei doi au declarat ca sunt buni prieteni si isi permit sa discute pe un ton mai ridicat orice problema in ce priveste echipa , tote discutiile sunt in beneficiu echipei si nu se ascund sa-si recunoasca si greselile.

Ii felicit pe Pana si Moldovan ca au decis sa-l dea in judecata pe acel ziarist de la Obiectiv care nu stiu ce intentii are dar se stie ca e din tara paielor si e de inteles de ce doreste sa ne duca in eroare ,spunand ca " cei doi sunt la cutite",crezand ca asa poate face rau echipei.

9.2  RE: PANA SI MOLDOVAN trimis de
( 9 oct 2008, 17:20:27
Baiete, "corb la corb nu scoate ochii", asa ca lasa-ne cu declaratiile lor. Nici nu-i de mirare ca tara asta e asa cum e, cu oameni naivi pana la prostie ca tine. Votati lungu pe viata si aparati-l pe moldovan! Doar asa fotbalul sucevean va ajunge pe culmi nebanuite!laughing Prostilor!
10.   Latrai cu paine si salam trimis de
( 9 oct 2008, 17:16:03
Priviti mai sus, oameni buni, exemplul perfect de sclav - ionut constantin, zis si "costica majuscule". Astia sunt in galerie, astia sunt aservitii lui moldovan. Latraii cumparati cu paine si salam. Ionute, nu poti fi decat un pupacios de locuri intunecate de ajungi sa-l aperi cu atata ardoare pe incompetentul ala oligofren numit moldovan. Chiar nu iti este rusine? Ce zic si eu... rusine la asa un neghiob. Scuzele mele! Pe langa faptul ca nu stii sa scrii romaneste, esti si de o prostie neolitica!!! Auzi acolo lozinca: "PANA MARINA SI DUMITRU MOLDOVAN >>> IMPREUNA PENTRU PERFORMATELE FOTBALUL". Si tovarasul Ceausescu unde e? Vezi ca l-ai uitat! Si Partidul preaiubit? Mai javra nesimtita, marsh la kakayii tai si roade in liniste ce oase-ti mai arunca stapanul de aceeasi teapa cu tine! PENALULE!!!
10.1  RE: Latrai cu paine si salam trimis de
( 9 oct 2008, 23:29:00
DACA TE SIMTI DEPASIT DE SITUATIE SA MI=O MAI SUJI INCA ODATA SI MIE SI LUI MOLDOVAN SI LUI PANA MARIAN . RIMEAZA ?? DACA NU RIMEAZA DA-I LA MATA LA G.....OAZA ! FRUNZA VERDE ARDEL IUTE CAND TE-OI PRINDE RAU TE-OI F.....TE.... !

VEZI CA ASTA AI PENTRU TEMA ACASA , CA EU NU STAU BINE CU GRAMATICA SI TRE SA MUNCESTI SI PENTRU MINE , ALTFEL PROFESORUL TE PUNE SA STERGI TABLA CU FATA IN LOC DE BURETE.
10.2  RE: Latrai cu paine si salam trimis de
( 9 oct 2008, 23:40:22
Ooo, esti si poet! Vorba aia: "Cica scria-unu-n closet, ca romanu e poet!" ahahaha! Ca prost mai esti!!!
11.   Un derbedeu trimis de
( 9 oct 2008, 17:23:09
la un club cu moralitate aceasta pana in fotbal era data afara de mult.....

ne-a facut orasul de rusine....O INTREBARE: PE TIMPUL SUSPENDARII PRIMESTE SALARIU ??? ATENTIE DOMNULE PRIMAR, ATENTIE CURTEA DE CONTURI...ATENTIE PROCURATURA...

CINE PLATESTE AMENZILE.....BASTINASI FIIND VOM FI NUMAI OCHI SI URECHI

ATENTIE/////
11.1  RE: Un derbedeu trimis de
( 9 oct 2008, 18:31:49
pipi ai facut azi ?.
11.2  RE: Un derbedeu trimis de
( 9 oct 2008, 18:33:52
De ce sa nu-si primeasca salariul? Munceste 5 zile pe saptamana la antrenamente.
12.   Subiect aprins trimis de
( 9 oct 2008, 18:17:33
Mah dar cine e Pana asta?
13.   Mesaj catre nea Marian trimis de
( 9 oct 2008, 19:14:19
,,�nt�i te vor �njura. Pe urma vor r�de de tine. Apoi, te vor declara nebun. Dupa aceea, vor �ncerca sa te compromita. �ntr-un t�rziu, vor face tot posibilul sa te lichideze. Daca scapi cu viata din toate astea, vei fi un antrenor mare!"
14.   Ultima ora !!!!!!!! trimis de
( 9 oct 2008, 19:15:30
poate jegul din prelipca vrea sa aduca antrenor vreun pocait, ca vad ca la ei la partid e plin de ei : onofrei,mihalescu,dragoi,badil "sanatate" lungule. sa te vad la chimioterapie.
14.1  RE: Ultima ora !!!!!!!! trimis de
( 9 oct 2008, 19:55:14
LUNGULEE ESTI O JIGODIEEE!

LUNGULEE ESTI O JIGODIEEE!

LUNGULEE ESTI O JIGODIEEE!

LUNGULEE ESTI O JIGODIEEE!

LUNGULEE ESTI O JIGODIEEE!

LUNGULEE ESTI O JIGODIEEE!
14.2  RE: Ultima ora !!!!!!!! trimis de
( 9 oct 2008, 20:50:20


PRELIPCA ! NU E IN BUCOVINA... E IN MOLDOVA!

15.   Praf in ochi trimis de
( 9 oct 2008, 19:57:15
a fost bine domn primar cand cetatea castiga meci de meci dar de ce oare:nu cumva era an electoral si putina campanie nu strica si pe stadion; oau ce bine joaca cetatea asa ziceau toti sucevenii iar lungu numai radea pe sub mustati la oficiala cand toata lumea striga la el bravo domn primar. cu 5 milioane cumparai un arbitru sa te impinga sa dai gol. Dar acum oare a mai iesit lungu din primarie sa vina sa vada un meci de footbal sau se uita din primarie. lui lungu nu ii convine ca Pana ii spune in fata ce-l doare si lungu nu are timp. Domnule primar de ce sunteti primar, daca nu puteti rezolva toate problemele lasati pe altul, in campanie ati avut si timp sa veniti pe stadion acum nu mai e timp
15.1  RE: Praf in ochi trimis de
( 9 oct 2008, 20:03:48
CE E MARCULE? TE-AI INMUIAT? TI-A ADUS MOLDOVAN AMINTE DE NISTE COMISIOANE, DE NISTE FAVORITISME? TE-AI DAT SI TU CU AIA CARE DAU CASU MAI GRAS? CA DE OBICEI... acu esti tovaras cu toderascu... halal ziaristi!
16.   JUPAN DE SALON ! trimis de
( 9 oct 2008, 20:48:59
...Secretul unui antrenor talentat este acela de a face performanta cu bani putini. Se pare ca Marian Pana a �nvatat lectia asta. A reusit sa �nchege o echipa, lucrul cel mai important fiindca daca ai �n lot numai mingicari nu faci nici o br�nza daca nu-i deprinzi cu ordine si disciplina, si nu le dai jucatorilor anumite scheme tactice pe care sa le bage la cap si pe care sa le aplice at�t �n fazele de aparare c�t si �n cele de atac...Pana asta, un tip modest care nu da declaratii spumoase ca sa �nc�nte presa, ci se rezuma doar la aspectele tehnice ale partidelor mi se pare un om echilibrat si lucid...
16.1  RE: JUPAN DE SALON ! trimis de
( 9 oct 2008, 21:43:48
TU VEZI ALT MECI, SAU MERGI LA MECI LA BOTOSANI SI IL CONFUNZI PE PANA CU LEO GROZAVU .

PANA NU STIE DECAT SA FACA SCANDAL SI SA CEARA BANI.
16.2  RE: JUPAN DE SALON ! trimis de
( 9 oct 2008, 22:38:54
Vespasian Colban a fost prezent miercuri pe stadionul "Municipal" pentru a-i urmari la lucru pe baietii lui Leo Grozavu. "Colbinho" a stat la tribuna oficiala, foarte bine mascat alaturi de ziaristul de la Monitorul, Cristian Prisacariu.
17.   ZIARIST DE ...2 BANI trimis de
( 9 oct 2008, 22:25:48
GABBRIELE ,AR FI BINE COPILE SA TE DUCI ,SA NE LASI ,CA ESTI PENIBIL .DE PREA MULTE ORI SCRII PROSTII,ESTI MARIONETA LUI LUNGU ,MOLDOVAN ,CINE ESTI TU DE FAPT ?TU SCRII TOT TIMPUL IN DESERVICIUL SUPORTERILOR ,POATE VREI SA TE DEBARCAM NOI ?BAGA-TI MINTILE IN CAP CA SUNTEM MII DE FANI ,IAR COMENTARIILE TALE NE IRITA RAU FII MAI ATENT!
18.   Cel care a scris de mine un pic mai sus trimis de
( 9 oct 2008, 23:21:39
Cel care a scris de mine un pic mai sus e un fost expirat de la Cetatea Suceava . Acum era beat ca asa is toti din familia lor , alcolici. CE SA LE CERI ?? NISTE TARANI !!

Mai opriti-va fratilor , infiecare zi beti ??? CE SA LE CERI ?? O FAMILIE DE BETIVI !!!
18.1  RE: Cel care a scris de mine un pic mai sus trimis de
(10 oct 2008, 09:11:50
Ce-ti mai merge mintea aia! Extraordinar! Doar ca in gol! Traumele tale din copilarie nu au ce cauta aici. Ti-ai luat-o cu sticla-n cap cand erai doar un prost mic? Se vede! Daca prostia ar durea, "IONUT CONSTANTIN" s-ar tavali in chinuri!
19.   DACA TE SIMTI DEPASIT DE SITUATIE trimis de
( 9 oct 2008, 23:25:20
Stiam ca o sa va luati de gramatica mea si asteptam sa fie mai multi , dar nu sa gasit decat un alcolic expirat care a fost pe la Cetatea Suceava.

DACA TE SIMTI DEPASIT DE SALAMUL MEU POTI SA NE-O MAI SUJI INCA ODATA SI MIE SI LUI PANA SI LUI MOLDOVAN . FA PASI DE SITE-UL ASTA FAMILIE DE ALCOLIST ! BETIVI ORDINARI !
19.1  RE: DACA TE SIMTI DEPASIT DE SITUATIE trimis de
( 9 oct 2008, 23:36:55
Macar ai invatat sa apesi CAPS LOCK, prostule! ahahahahahaha! Tu vorbesti, care-l bei pe moldovan la oo, de alti betivi? Campionule! Mai penal ca niciodata! Dobitocule! ahahahahahah!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sport local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei