Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 oct 2008 - Anul XIII, nr. 238 (3919)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Domnule Piţurcă,

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Nu cred că sunteţi cretin, deşi în repetate rânduri, parcă fără urmă de efort, vă străduiţi să demonstraţi contrariul. În urmă cu nişte ani buni (pe dracu, buni!) chiar v-am compătimit sincer, atunci când doi fotbalişti emblematici au organizat un puci prin care v-au ejectat de la Naţională pe baza strămoşescului argument „Ori noi, ori el!” Mi se părea o nedreptate făcută unui om care dovedise prin performanţe că îşi făcea bine treaba. O vreme, ideea asta m-a bântuit, până când, tot datorită dumneavoastră, mi-am dat seama că sunt (şi eu) de-a dreptul cretin: păi, cu aşa fotbalişti, şi eu reuşeam calificarea în orice competiţie. Puteam eu să fiu complet necalificat, chiar imbecil, că ei tot şi-ar fi făcut treaba. Puteam să-i antrenez nu eu, nu dumneavoastră, dar şi Andreea Bănică, Dalai Lama sau Batman, că ei tot s-ar fi calificat. De aceea, am început să mă îndoiesc mai întâi de corectitudinea aprecierii mele, iar apoi şi de competenţa dumneavoastră. Nu, faptul că şcoala dumneavoastră s-a sfârşit practic înainte de a începe n-a contat în argumentaţie. Cum n-a contat nici faptul că aţi făcut niţică pârnaie pentru barbut (în fond, a făcut şi Corleone, şi ce, n-a ajuns ditamai scula de parlamentar?) ori că atunci când vă învredniciţi să deschideţi gura, pe orificiul respectiv vă ies fie niscai mormăielile ininteligibile (rugaţi-l pe Corneluş Dinu să vă împrumute niţel DEX-ul – el ştie ce-i ăla! – şi să vi-l deschidă la pagina potrivită de la litera „I”) fie niscai agramatisme, scuzabile altfel prin lipsa de la şcoală. Dacă vă mai ţine neuronul (că nu cred că-s mai mulţi) v-aş ruga însă (pentru ca propoziţie cu care am început acest text să rămână valabilă până la sfârşitul lui) să-mi explicaţi aşa, pe înţelesul meu, de ce morţii şi răniţii etc. l-aţi minţit pe Trică cu convocarea la lot, iar în locul lui ne-aţi pricopsit cu Pinguinul ăla cu crampoane care, după ce că n-a mai încăput nici măcar la Sofia, vine acum să-i bată pe franţuji!? Pe Ribery şi Henry, adică. Băăă, măcar a adus cu el de la (ptiu!) Groznâi şi ceva terorişti? Că dacă nu-i batem, atunci măcar să-i omorâm!
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Domnule Piţurcă,.
 Vizualizări articol: 987 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Domnule Piţurcă,5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce mama de bou e pictor viturca asta! trimis de
( 9 oct 2008, 12:34:36
pacat de fotbalistii care isi fac treaba pe unde joaca iar pictor viturca isi bate joc de ei.am ajuns sa nu ma mai intereseze fotbalul ca odinioara.asta din cauza unor domni ca selectionerul sau presedintii de club.pacat.se putea face mult pt fotbalul nostru care deja este in stare de putrefactie.la meciul cu franta nu avem nevoie doar de teroristii lui florentin petre ci si de niste razboinici de gherila in frunte cu che guevara readus la viata de cine stie ce jucator de al nostru care joaca si prin bolivia, in localiatea la higuera.eu mai sper sa ne calificam,e greu dar trebuie, pentru ca altfel ramanem numai cu amintirea unui mit al echipei nationale de demult, exact cum a ramas omenirea cu mitul lui che guevara ,de la data **** lui implinindu se 41 de ani chiar astazi pe 9 octombrie.
2.   De ce? trimis de
( 9 oct 2008, 20:40:54
Perfect adevarat dar de ce nu spuneti nimic si de Lupescu ca el a facut contractul cu Piturca. L-a facut in asa fel ca nu-l poti da afara chiar de nu mai castiga nici-un meci, decat daca vrea el.Asta ce se chiama, nu potlogarie ? Sa dea Dumnezeu sa castigam cu Franta dar eu unul ma indoiesc si bine ar fi sa raman ,,indoit,,.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei