Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 oct 2008 - Anul XIII, nr. 238 (3919)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

A plătit scump

Directoare de grădiniţă, demisă de IŞJ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Directoarea Grădiniţei Pinochio, din Fălticeni, a fost demisă ieri din funcţie de conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava după o şedinţă fulger care a avut loc la sediul instituţiei.

Şefii învăţământului sucevean au luat această decizie după ce au constatat că Maria Popa a ascuns patru posturi de suplinire.

„A angajat de la sine putere patru persoane, fără să anunţe Inspectoratul că sunt vacante. Au existat mai multe sesizări cu privire la neregulile din activitatea doamnei Popa, iar totul a culminat cu acest aspect”, a declarat Daniel Hrenciuc, inspectorul general adjunct al IŞJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Directoare de grădiniţă, demisă de IŞJ.
 Vizualizări articol: 981 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Directoare de grădiniţă, demisă de IŞJ1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Convingere trimis de
( 9 oct 2008, 11:28:40
Anul asta vor iesi la iveala inca multe matrapazlacuri facute! Cred cu tarie ca directorii sunt cei care doar au executat ordinele nescrise ale sefilor si in capul carora se vor sparge oalele pline. Degeaba se da acest Hrenciuc super corect. E prea tarziu. Profesorii stiu care e mersul. Nu pacaleste pe nimeni.
2.   Mirare trimis de
( 9 oct 2008, 13:16:53
ce fac popii ASTIA??? amandoi, bre, amandoi?? nu cumva erau psd-isti??
2.1  RE: Mirare trimis de
( 9 oct 2008, 13:25:20
pai ce nu stii ca acum nu mai conteaza competenta ci culoarea politica?????????????/

2.2  RE: Mirare trimis de
(10 oct 2008, 22:30:48
au trecut la PDL, deci au culoarea politica necesara.
3.   Ulciorul nu merge de multe ori la apa trimis de
( 9 oct 2008, 14:33:28
Ce face in aceasta situatie Vitcu ,candidat pdl. ptr. senat cu finii Popa demisi , culmea , in aceasta toamna? Oare a uitat nasul sa le spuna finilor cand le-a dat functia ca functia nu-i vesnica nici ptr.fini nici ptr. nasi? Are acum mai mult timp d.na educ. Popa pentru mers la turci.
3.1  RE: Ulciorul nu merge de multe ori la apa trimis de
( 9 oct 2008, 15:51:48
vica vorbesti prostii si in necunostinta de cauza.cei doi Popa nu sunt finii lui Vitcu.ideea este ca s-a trezit un .... ca Hrenciuc care nu stie altceva decat sa raga sa dea afara doi oameni care si-au vazut de treaba lor si care si- au facut datoria. tare sunt curioasa ce analfabeti o sa vina in locul celor doi Popa si isi vor bate joc de munca acestora ?????????????si nu uita Vica ,ca in ziua de azi conteaza mai putin realizarile de o viata intreaga si mai mult pilele si culoarea politica.
3.2  RE: Ulciorul nu merge de multe ori la apa trimis de
( 9 oct 2008, 20:33:29
Cred ca EU e din aceeasi tagma cu v�nzatoarea de aur , Popa.
3.3  RE: Ulciorul nu merge de multe ori la apa trimis de
( 9 oct 2008, 21:09:45
cine te opreste,putoare,sa vinzi aur sau orice altceva?Nu ca e mai usor sa stai cu .... in mana si sa mananci ciuperci de altii care fac ceva?
3.4  RE: Ulciorul nu merge de multe ori la apa trimis de
(10 oct 2008, 11:35:35
ce usor este sa vorbesti sub numele anonimatului.nu fac parte din aceeiasi tagma cu Popa dar am avut copilul la unitatea condusa de aceasta.pot sa va spun ca nu am dat niciodata spaga pentru absolut nici un serviciu gratuit sau nu din acea unitate.am fost tratata cu mult respect atat eu cat si copilul meu.am fost si sunt foarte multumita de activitatile din acea unitate,ca dovada copilul meu este cel mai bun din clasa,ceea ce se datoreaza cadrelor din acea unitate si implicit doamnei Popa care a stiut sa si le formeze.felicitari acestei femei pentru modul in care si=a condus unitatea si mare pacat ca s-a ajuns la aceasta situatie,dar asa stim noi romanii sa ne cinstim oamenii de valoare.
4.   Pe cand? trimis de
( 9 oct 2008, 15:25:01
pe cand o vizita si la Micul print in Radauti, sa o dati jos pe cucoana Sireteanu care face abuz peste abuz de functia pe care o detine:

-se comporta foarte urat cu personalul din unitate, de parca ar fi proprietatea ei respectivul camin

-se comporta urat cu parintii care vin sa-si inscrie copiii acolo, etc, etc, etc

Desi toata lumea stie cu cine are de a face, toti se tem pentru ca cucoana comunista a lasat sa se inteleaga ca are pile mai sus de inspectorat si nimeni nu-i poate face nimic!chiar asa sa fie, sau e doar o cacealma ?

-si daca e asa si ai pile, chiar nu conteaza daca esti NEOM?!!!!
4.1  RE: Pe cand? trimis de
( 9 oct 2008, 17:18:02
da, am auzit si eu ca are pile la prefect si as fi putut sa o reclam ca ma face nesimtita si tipa la mine frecvent fara motiv, dar mi-e lehamite de scandal si o mai suport 2(DOI ANI)cat mai are pana la pensie!

oricum e bolnava rau, psihic vorbind, oare cum o fi trecut testul psihologic?!!!!

pacat ca invatamantul care e nobil pentru ca educa copiii are asemenea specimene

complexate in el, care te fac sa urasti sa vii la serviciu, sa fii stresat si sa iei pastile ca sa poti rezista , sa nu te imbolnavesti !

imi cer scuze fata de colegele mele, dar asta e adevarul, oameni buni!

daca poate cineva sa schimbe ceva, sa o faca, altfel ne vom da demisia in masa, toate!
4.2  RE: Pe cand? trimis de
( 9 oct 2008, 19:28:41
tanti educatoarea,cred ca te-ai calificat la locul de munca sau habar nu ai meserie,de te blagosloveste sefa asa!

Meseria asta nu e pentru oricine.Stai acasa daca nu stii sau nu poti!
4.3  RE: Pe cand? trimis de
(10 oct 2008, 08:21:06
domnu`O(A)MAR!

Sunt supercalificata, super devotata meseriei,pot, vreau si imi place ceea ce fac,pentru ca imi plac enorm copiii!

vreau sa-mi practic meseria fara stres,alaturi de colegele mele ,in armonie si intelegere!

daca cunosti situatia si cred ca o cunosti,cu SIRETEANCA nu se poate convietui in armonie:ea e sus, si noi jos,ori asa ceva nu se poate intr-un colectiv de oameni nu se poate!are reminescente comuniste si trateaza lumea cu dispret,intolerant si abuziv!
4.4  RE: Pe cand? trimis de
(11 oct 2008, 17:56:16
domnu` Omar , nu mai ai nimic de spus?

ori esti sotul, ori fiul d-nei Sireteanu, ca altcineva nu cred ca are vreun cuvant bun de spus despre respectiva !

colegelor, de ce nu aveti curaj sa ma sustineti?!!!!
5.   ZAU trimis de
( 9 oct 2008, 16:40:48
Dar fam Popa este apropiata lui Vitcu si implicit Carca.

Cum a fost posibil asa ceva-_ Se apropie alegerile si domnii vor sa scoata la iveala unu,doua cazuri de nereguli. Vedeti ca sunt prea multe domnilor ca sa le mai puteti elimina si se apropie votul. Succesuri,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
6.   Era cazul trimis de
( 9 oct 2008, 18:10:04
era cazul sa plece popii, ca prea si-au facut de cap sub aripa lui vitcu.,acum nu-i mai poate scapa?le ajunge ,au avut destule "succesuri".cum a fost pusa directoare ,asa a plecat.tot urcusul are si coboras. nimeni nu e vesnic. niste tradatori si niste lingai, ca si nasul vitcu. unde a fost un os de ros, hop si ei.se termina epoca lui vitcu si al popilor. la pensie cu voi.
6.1  RE: Era cazul trimis de
( 9 oct 2008, 19:25:44
nu cred ca esti cadru didactic si sa vorbesti asa.Daca esti totusi(din pacate),poate faci parte din tagma celor pa care Maria i-a ajutat iar acum o vorbesc pe la spate.

Cunosc personal niste prefacute,femei cu doua fete,care asa fac.Sa le fie rusine!Maria e o educatoare buna,o directoare cum nu multe sunt in oras,iar ca om-ei bine-nu prea are concurenta.
6.2  RE: Era cazul trimis de
(10 oct 2008, 13:11:42
DAR DACA SUNT NISTE OAMENI ASA DE BUNI SI DE CORECTI DE CE A ASCUNS 4 POSTURI SI ANGAJEAZA MARIA PE CINE VREA EA? SAU CRED CA MAI ESTE UN INSPECTORAT SCOLAR LA FALTICENI LA PINOCHIO. OARE SI-A RISCAT EA FUNCTIA DEGEABA?

LEGEA-I LEGE PENTRU TOTI.

SI LA BIBLIE SPUNE: SUPUNETI-VA LA IMPARATIE CA IMPARATIA ESTE DE LA DUMNEZEU.

BANUL ESTE OCHIL DRACULUI. NU A STIUT CAND SA SE OPREASCA.

SI PE DEASUPRA DACA MAI ESTI SI PROASTA .......PLATESTI SCUMP
6.3  RE: Era cazul trimis de
(10 oct 2008, 13:18:54
felicitari EU

ai spus-o pe sleau.

gura pacatosului adevar graieste. 4 posturi inseamna bani grei, oare unde ajungeau ei? dar roata se invarte. nici intrun caz nu la sarmani.

la turci la istambul dupa aur. poate nu stiati ca doamna asta popa maria se ocupa si cu aurul . numai ca acum in ultimul timp confundase posturile isj-ului cu aurul ei.

6.4  RE: Era cazul trimis de
(10 oct 2008, 18:22:47
VORBITI DIN BIBLIE SI DIN AUZITE DE PARCA VOI ATI FI SFINTII SI NOI CEILALTI PACATOSII.DE UNDE STITI VOI CA S-AU LUAT BANI PENTRU ACESTE POSTURI??????????ESTE FOARTE USOR SA CREZI CEVA DAR PANA NU AI DOVADA VORBESTI CU PACAT,ASA CA........IAR IN TIMPUL LIBER FIECARE FACE CE VREA,INCLUSIV MERGE IN TURCIA SAU IN ITALIA,ASA CA CINE SUNTEM NOI SA HOTARAM CUIVA CE SA FACA CU ACESTA??????????DAR ASA E ROMANUL NU POATE DORMI DE GRIJA ALTUIA..........
6.5  RE: Era cazul trimis de
(11 oct 2008, 12:16:48
daca nu s-au luat bani de ce nu scos posturile la concurs?

astept raspuns de la acelasi EU
6.6  RE: Era cazul trimis de
(11 oct 2008, 21:25:35
EU, esti de tot rahatul !!! Chiar crezi ca lumea din Falticeni nu stie cine esti ??Ca doar tare mic e orasul...si iti spun un secret: esti singura care are ceva de comentat la adresa doamnei Maria...chiar nu realizezi ca esti SINGURA!!!Nu se poate sa nu apara un articol despre Falticeni si sa nu musti tu de fund fam. P. Ai fost un cadru didactic ignorant si te-ai retras in anonimatul virtual...normal, n-ai facut nimic toata viata, doar 4 ore de serviciu, apoi acasa cu cornul in perna...ce stii tu ce inseamna munca adevarata...noroc cu buricul degetelor tale care iti mai permite sa tastezi la computer...atata ti-a mai ramas...aaa, am uitat, si pensatul sprancenelor precum si zugravitul fetei care, saraca, nu mai face fata la cate riduri de invidie apar zi de zi...Vezi ca in curand te paste cancerul la cata rautate ai in tine si ai grija mare sa nu te musti...pentru ca vei muri instantaneu din cauza propriei tale otravi...si te mai miri de ce iti merg toate prost si duci o viata de ****.
6.7  RE: Era cazul trimis de
(11 oct 2008, 22:07:38
EU,chiar nu vezi ca nu ai argumente impotriva directoarei Maria?Profesionale!Pentru ca personale se gasesc destule,invidia e prea mare.Nu vei fi in stare niciodata sa faci 1% din cate a facut Maria (pe toate planurile)si ma intreb de cine isi vor aminti mereu generatii de copii educati in conditii civilizate si cu personal competent?Evident ca de Maria!Iti recomand ca in drumul tau spre piata, de unde iti cumperi cremele, sa treci pe la gradinita Pinochio sa vezi cum arata.A ajuns cea mai tare gradinita din oras la care vin parinti din tot orasul ca sa-si aduca copiii si asta pentru ca Maria a transformat in cativa ani o unitate de nivelul anilor'80 intr-o gradinita moderna.Si asta pentru ca e un manager desavarsit si o persoana deosebita,a cautat sponsori,a fost sprijinita de parinti si facut minuni,lucruri pe care tu nu ai fi in stare sa le faci vreodata...parca ti se racesc picioarele...ce sa faci, mereu primesti ceea ce oferi...in cazul tau incepe sa te doboare propria-ti otrava!
7.   Apus trimis de
( 9 oct 2008, 18:42:54
apune epoca carcalete-vitcu- popa. cum o sa fie fara a mai fi sefi? va fi greu.nu mai curge nimic de nicaieri. cine o sa mai lalaie pe toate scenele? au plecat din psd pentru a-si apara functiile.se pare ca n-au nimerit-o.
8.   Concluzie trimis de
( 9 oct 2008, 18:46:10
traseistii si tradatorii ar trebui sa traga concluzia:cine sapa groapa altuia, cade singura in ea.aviz si lui vitcu. urmeaza-ti finii popa.
9.   Intrebare trimis de
( 9 oct 2008, 19:35:36
Domnilor de la Inspectoratul scolar,

Ce aveti cu directoarea Popa? Este de alta culoare politica? De ce nu analizati situatia in care se afla aceasta gradinita inainte de a veni Popa directoare si cum arata acum? De ce nu luati in calcul cati parinti isi aduceau atunci copiii la aceasta gradinita si cati copii frecventeaza acum gradinita? Nu va ganditi ca este un om care a muncit pentru a obtine aceste rezultate? V-ati pus in gand sa o exterminati? Gresiti amarnic si cred ca mai tarziu o sa regretati!
10.   RASPUNS LA INTREBARE trimis de
( 9 oct 2008, 20:30:45
Draga UN PARINTE, nu fi complice si lingau . Posturile libere se vacanteaza. Nu se tin pentru cine vrea muschii directorule. Legea e lege . Probabil ca Popii au crezut ca au spate. Uite ca si ei trebuie sa respecte legea.
11.   Recunoastere trimis de
(10 oct 2008, 19:53:08
Toate gradinitele din orasul Falticeni arata bine; asta si pentru ca primarii din Falticeni (Cornia, dar mai ales Tofan) au sprijinit activitatea unitatilor de prescolari, alaturi de noi parintii care-am cotizat substantial pentru conditiile in care stau copiii nostri.

Cine vrea sa castige mai multi bani, sigur ca poate sa faca orice activitate onorabila, dar nu la locul de munca; daca-ti place munca de educator nu mai timp si de altceva in timpul programului.
11.1  RE: Recunoastere trimis de
(10 oct 2008, 20:41:12
draga parinte cum arata gradinita Pinocchio inainte de a veni Popa????si atunci erau primari in Falticeni, si atunci erau parinti care cotizau iar gradinita arata ca atunci 20 de ani cand am fost eu in aceasta,prescolar fiind.asa ca degeaba exista bani degeaba sunt sponsorizari daca managerul nu stie ce sa faca cu acestia.asa ca sa dam Cezarului ce-i al Cezarului .ce este acum gradinita Pinocchio este numai datorita lui Popa.
11.2  RE: Recunoastere trimis de
(10 oct 2008, 22:17:30
PARINTII , MULTI LA NUMAR , AU COTIZAT CU BANI < CARE MAI DE CARE S-AU CON CURAT IN A DA BANII CERUTI DE GRADINITA< FARA SA SE GANDEASCA DACA ALTI PARINTI POT TINE RITMUL SAU NU. SA SE FACA IMBUNATATIRI IN GRADINITE DAR NU PRIN BANII PARINTILOR> MANAGERI SE GASESC DACA SUNT BANI.
12.   DNA S A S U Profa de ramana trimis de
(10 oct 2008, 23:23:55
Draga domnule Inspector de ce nu mai veniti in control si pe la scolile din sate?

Nu vreti sa o vedeti pe d-na profeoara S A S U L I L I A N A profesoara la scola de la noi din sat, cum o aduce la servici in fiecare zi cate un amant?

Femeia asta nu face nimic pentru scoala, refuza sa participe la cercurile scolare, nu financiar, dr nici ea nu vine.. Ca sa nu mai spun ce face si prin fata scolii cu amorezii ei. Si cum le vorbeste la colegii ei, nici nu pot sa va descriu. Cu toti se cearta, face ce stie ea. Nu are nimeni nici un cuvant de pus?

CE EXEMPLU DA EA LA COPII?
12.1  RE: DNA S A S U Profa de ramana trimis de
(11 oct 2008, 20:49:05
Fac apel la toti cititorii de Monitor pentru strangerea de bani necesari tratarii psihice a lui EU!Haideti, poate mai putem recupera ceva din el, nu fiti insensibili!
12.2  RE: DNA S A S U Profa de ramana trimis de
(11 oct 2008, 21:13:55
N-ai ce sa-i mai faci, din pacate EU este irecuperabil, comentariile rautacioase i-au ramas k singura refulare.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei