Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 sep 2008 - Anul XIII, nr. 210 (3891)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Câmpulung

Exasperaţi de întuneric

Localnicii care au case la intrarea în municipiul Câmpulung Moldovenesc, dinspre Gura Humorului, au ajuns la limita răbdării din cauza întreruperilor de curent electric. Oamenii se plâng că de două săptămâni au această problemă zi de zi, ba chiar zi şi noapte, că nu mai pot pune în priză un aparat electric şi au ajuns să supravieţuiască din hrană rece.

“Nu putem fierbe un borş, decât porţie pe o zi, pentru că e cald, nu poţi pune frigiderul şi se strică. Am înţeles şi noi că se lucrează, dar parcă nu se mai termină. Şi felul în care lucrează e foarte periculos. Atârnă cabluri peste tot, pe jos şi prin aer, e beznă noaptea şi dacă ieşim din casă ne rupem gâtul prin şanţuri pe întuneric. E foarte greu şi durează prea mult necazul”, ne-a spus supărată o gospodină din Câmpulung-Est.

Favorizat de beznă, în zonă s-a produs acum două zile şi un accident rutier în care un pieton neatent nu a fost observat la timp de un conducător auto şi s-a ales cu fracturi. Perimetrul este foarte periculos noaptea şi pentru alţi participanţi la trafic, întrucât căruţele nesemnalizate şi supraîncărcate, care de regulă circulă pe acolo, devin şi mai dificil de observat în timp util.

Problema este cauzată, ca multe altele, tot de lucrările de reabilitare a DN 17, care par să fi devenit un blestem pentru toată lumea. În cadrul lucrărilor este necesară şi mutarea amplasamentului stâlpilor pentru iluminatul public, aflaţi acum chiar lângă drum.

Primăria a încercat să intervină în interesul localnicilor, dar a aflat că nu există soluţii. “Noi am fost informaţi că încep lucrările, le-am cerut executanţilor să asigure o soluţie alternativă, dar practic nu se poate asigura iluminatul altfel. Vestea proastă este că va mai dura cel puţin zece zile şi nu se poate face nimic. Schimbarea amplasamentului a 60 de stâlpi este inevitabilă pentru ca drumul să fie terminat. Şi chiar şi fără lucrările de la drum, mulţi stâlpi oricum trebuiau să fie înlocuiţi în curând, pentru că durata lor de viaţă era la epuizare. Există însă şi o compensaţie pentru cei ce suportă acum disconfortul cauzat de lucrări. După montarea stâlpilor, vom monta noi corpuri de iluminat şi vom putea să asigurăm şi în toată acea zonă un iluminat civilizat, aşa cum este normal şi cum îşi doresc oamenii”, ne-a precizat ing. Ovidiu Corduneanu, director în cadrul Direcţiei Tehnice a primăriei câmpulungene.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Exasperaţi de întuneric.
 Vizualizări articol: 702 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Exasperaţi de întuneric4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ghebosu si zamcu trimis de
( 6 sep 2008, 14:19:41
acesti doi derbedei din primarie au dat peste cap tot mersul municipiului c-lung,mai serbane chiar nai singe in vene sa i dai naibi afara di primarie,da de inteles ca si tu ai parte de acolo ce zici?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei