Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 sep 2008 - Anul XIII, nr. 210 (3891)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Analiză

Băişanu pune presiune pe primari pentru a urgenta reconstrucţia caselor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarii localităţilor afectate de inundaţii au fost convocaţi ieri de prefectul Alexandru Băişanu la Palatul Administrativ pentru o analiză asupra  derulării procesului de reconstrucţie şi consolidare a locuinţelor afectate de inundaţii.

Prefectul a declarat că în urma discuţiilor au fost identificate o serie de probleme, printre care lipsa de interes a constructorilor pentru efectuarea lucrărilor, lipsa terenului necesar pentru amplasarea noilor construcţii, refuzul persoanelor ale căror case au fost distruse de a se muta pe noile amplasamente puse la dispoziţie de primării.

De asemenea, au fost sesizate de către primari situaţii în care proprietarii  ale căror case au fost afectate nu doresc să le mai fie construite locuinţe noi pentru că deţin alte proprietăţi.

Băişanu a solicitat tuturor primarilor să-şi facă datoria, să se implice activ pentru ca termenul de predare a noilor locuinţe având inclusiv instalaţie electrică funcţională, 30 noiembrie 2008, să fie respectat. De asemenea, el a dispus ca la nivelul Prefecturii să fie constituite echipe de specialişti, care, în cursul zilei de astăzi, vor merge în toate localităţile afectate pentru a verifica dacă primarii au preluat materialele de construcţii din depozite. Prefectul le-a atras atenţia primarilor că va fi prezent în perioada următoare în toate unităţile administrativ teritoriale pentru a verifica stadiul lucrărilor de reconstrucţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu pune presiune pe primari pentru a urgenta reconstrucţia caselor.
 Vizualizări articol: 565 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Băişanu pune presiune pe primari pentru a urgenta reconstrucţia caselor3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Articol prost trimis de
( 6 sep 2008, 19:35:38
nu imi place deloc acest gen de exprimare:..."pune presiune". suna ca naiba. in rest daca se vroia un articol echidistant in loc de baisanu scriati de institutia prefectului.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei