Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 sep 2008 - Anul XIII, nr. 210 (3891)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ajutoare

Aproape 60.000 de suceveni primesc făină şi zahăr de la Comisia Europeană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 60.000 de suceveni din diverse categorii defavorizate primesc în aceste zile ajutoare constând în făină şi zahăr, oferite din stocul de intervenţie al Comisiei Europene. Ajutorul este asigurat prin Fondul European de Garantare Agricolă şi este derulat prin Programul European de Ajutorare a Persoanelor Defavorizate, suma alocată României fiind de peste 24,2 milioane de euro.

La nivelul judeţului Suceava, pe lista celor care vor primi aceste alimente au fost trecuţi 37.151 de pensionari din agricultură, cei 18.311 beneficiari de venit minim garantat, 1.681 de persoane îngrijite în centrele rezidenţiale şi 1.265 de beneficiari de masă la cantinele de ajutor social. Pentru fiecare persoană ajutorul constă în 19 kilograme de făină grâu alb şi şase kilograme de zahăr. Produsele au ajuns deja în judeţ, fiind aduse în cinci depozite aflate în Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Milişăuţi, Fălticeni şi Suceava. Zahărul şi făina vor ajunge la beneficiari prin intermediul primăriilor, procesul de distribuire fiind deja în desfăşurare. Instituţiile implicate în derularea acestui program sunt Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (coordonator), Agenţia pentru Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (responsabilă cu implementarea programului), Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse, Ministerul Internelor şi Reformei Administrative, Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi administraţiile publice locale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 60.000 de suceveni primesc făină şi zahăr de la Comisia Europeană.
 Vizualizări articol: 1053 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 60.000 de suceveni primesc făină şi zahăr de la Comisia Europeană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ajutoare trimis de
( 6 sep 2008, 11:08:42
vati intrebat daca vor ajunge exact asa cum spuneti zahartl si faina la oameni deja au si acasa din produse cei care il gestoneaza si tot tigani au de prinit sa aiba ce vinde si ce bea la o familie mai necajita nu o sa ajunga...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei