Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 sep 2008 - Anul XIII, nr. 210 (3891)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Suceveni în concurs

Cel mai premiat echipaj

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipajul care a reprezentat judeţul Suceava la Concursul naţional de artă fotografică şi cineclub al elevilor, manifestare organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş şi Palatul Copiilor Tg. Mureş, care s-a desfăşurat în intervalul 25-29 august a.c., a obţinut cele mai multe premii.

 

16 premii şi două menţiuni

Cei patru membri ai echipajului sucevean, care au participat la concursul care a avut loc la Colegiul Silvic Gurghiu (concurs la care au fost reprezentate 17 judeţe din ţară), au obţinut, la secţiunea de artă fotografică, nu mai puţin de 16 premii şi două menţiuni.

Aşa cum ne-a spus prof. Valentin Moscaliuc, coordonatorul Cercului Foto de la Palatul Copiilor şi Elevilor din municipiul Suceava, care a însoţit echipajul la concurs, la categoria pentru clasele V-VIII, eleva Emanuela Motrescu a obţinut două premii I, un premiu II şi un premiu III, iar Andrei Sabie (de la Clubul Copiilor şi Elevilor Câmpulung Moldovenesc) a câştigat trei premii II.

La categoria de concurs pentru clasele IX-XII, Diana Palade a fost răsplătită de juriu cu un premiu I, două premii II şi o menţiune, iar Gabriela Dominte, tot de la Clubul Copiilor câmpulungeni, un premiu I, două premii II, un premiu III şi o menţiune.

 

Propuneri pentru ediţiile următoare

Pentru ambele secţiuni de concurs, artă fotografică şi cineclub, preşedintele juriului a fost Cătălina Chendea, inspector educaţional în cadrul Direcţiei Generale Management Învăţământ Preuniversitar din Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului.

Prof. Valentin Moscaliuc a făcut cu acest prilej şi trei propuneri pentru ediţiile ulterioare ale concursului: realizarea unui catalog anual cu lucrările premiate (un catalog de promovare cu circuit naţional), transformarea concursului într-o tabără de creaţie şi înfiinţarea unei secţiuni etnografice menită să valorifice prin imagine patrimoniul cultural tradiţional din România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cel mai premiat echipaj.
 Vizualizări articol: 1126 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cel mai premiat echipaj0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei