Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 sep 2008 - Anul XIII, nr. 210 (3891)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Victimă

Copil de zece ani, accidentat de o maşină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un copil în vârstă de zece ani a fost accidentat grav de o maşină pe strada Staţiunii din municipiul Suceava. Accidentul s-a petrecut joi seară, în jurul orei 21.00. Poliţiştii au stabilit că victima, domiciliată în municipiul reşedinţă de judeţ, s-a angajat în traversare prin loc nepermis şi fără a se asigura, moment în care a fost surprinsă de un autoturism VW Golf, condus de Marius C., în vârstă de 26 de ani, şi el localnic.

Copilul are nevoie de cel puţin 35 de zile de îngrijiri medicale pentru a se vindeca.

Tot joi, în jurul prânzului, pe strada Bogdan Vodă din municipiul Rădăuţi s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unui bătrân în vârstă de 83 de ani. Poliţiştii au stabilit că octogenarul Marin B., localnic, a fost lovit în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni de un Mercedes, condus de Constantin F., de 20 de ani, şi el din Rădăuţi.

Victima are răni uşoare pentru care necesită până la zece zile de îngrijiri medicale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copil de zece ani, accidentat de o maşină.
 Vizualizări articol: 1608 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copil de zece ani, accidentat de o maşină0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   In atentia soferilor trimis de
( 6 sep 2008, 13:37:38
chiar daca victima a trecut prin loc nepermis soferul este cercetat pentru vatamare corporala din culpa si nu este absolvit de dosar penal.Obligatia oricarui conducator auto este sa conduca cu atentie pana la evitarea oricarui pericol vezi ''conduita preventiva''.daca victima deschide proces civil paralel cu penalul are de castigat vezi art.998 art.999 cod civil.Cei implicati ar face bine sa se impace cu victimele lor si scapa de dosare si procese.
2.   Pentru JUSTITIARUL trimis de
( 6 sep 2008, 17:43:45
trbuie sa citesti tot codul rutier.In primul rand un mior nu poate sa deschida un proces civi sau penal cum vrei tu sa ii spui , in al doilea rand in lege scrie sa un minor trebuie supravegheat asa ca aci si nu mai spune prostii

3.   Tantalai de soferi!!!!!!!!!!! trimis de
( 6 sep 2008, 23:10:39
eu traversam pe trecerea de pietoni,dupa ce m-am asigurat si un sofer mi-a acordat dreptul de a trece,insa un bou,ca nu-l pot numi a;tfel l-a depasit pe trecere pe cel care oprise si era sa ma ia pe sus cu tot cu copilul din carut. Nemernici!!!!!!!!!

4.   ALO POLITIA! ALOOOOOOOOOO! trimis de
( 7 sep 2008, 05:08:17
Salve,

cand Dumnezeu va intelege minunata noastra politie ca trebuie sa se implice. Macar in al 13-lea ceas apucati-va si aplicati legile, dati amenzi si suspendati permise. Nu inteleg cum nu-i vedeti pe inconstientii astia de la volan care depasesc pe trecere de pietoni, ocolesc spinarile alea de magar tot pe trecere, parcheaza unde vor, inclusiv pe trecere, depasesc cand au chef si unde au chef si, mai presus de orice, ignora orice participant la trafic si orice lege in vigoare.

Treziti-va odata si incepeti sa va faceti treaba pentru care sunteti platiti din banii nostrii.
5.   Nu e corect! trimis de
( 7 sep 2008, 11:17:32
Nu e corect ca in aceste cazuri sa plateasca soferi.doar in cazul in care avea viteza mai mare decat trebuia.Amenzi ar trebui aplicate si pietonilor care tranverseaza pe unde nu trebuie sau fara sa se asigure.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei