Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 sep 2008 - Anul XIII, nr. 210 (3891)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Dan Fârţescu candidează pentru PNL Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Directorul Administraţiei Municipale Suceava a Direcţiei Generale a Finanţelor Publice, Dan Fârţescu, va candida din partea PNL la alegerile parlamentare din data de 30 noiembrie 2008.

Candidatura lui Fârţescu a fost aprobată în cadrul şedinţei biroului interimar al PNL Suceava. Acesta urmează să candideze în Colegiul Fălticeni 2 (localităţile rurale din zona municipiului). În activitatea sa profesională, Fârţescu a ocupat funcţia de director al Finanţelor sucevene, apoi de director adjunct, iar în prezent este şef al administraţiei municipale Suceava.

Conducerea PNL Suceava a mai validat o altă candidatură pentru Camera Deputaţilor, Mircea Irimescu, acesta urmând să candideze în Colegiul Rădăuţi (municipiu). Irimescu a trecut la PNL de la PNŢCD, partid din partea căruia a candidat pentru funcţia de primar al municipiului Rădăuţi la alegerile locale din acest an.

Singurul colegiu în care liberalii nu şi-au desemnat candidatul pentru Camera Deputaţilor este cel din municipiul Suceava. Surse din PNL spun că sunt cinci posibili candidaţi, astfel încât se va face un sondaj pentru stabilirea celui mai bine plasat în opţiunile electoratului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Fârţescu candidează pentru PNL Suceava.
 Vizualizări articol: 1958 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Dan Fârţescu candidează pentru PNL Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Esti un prost daca faci asta trimis de
( 6 sep 2008, 11:51:29
boule PNL nu castiga nimic in judet ...poate iese doar prodan ....dar ai sa cheltui bani degeaba ....sau sunt banii moca primiti cadou???
2.   Mai vedem daca nu castiga... trimis de
( 6 sep 2008, 12:11:02
Mie personal mi-a placut mult PNL-ul in ultimul mandat. A evitat mizeriile lui Basescu, nu s-a luat la tranta cu toti maimutoii gen Flutur. Sunt si oameni cumsecade in tara asta, nu toti se uita la OTV la scandaluri. Cred ca acesti oameni cumsecade o sa voteze echilibrul PNL.
2.1  RE: Mai vedem daca nu castiga... trimis de
( 6 sep 2008, 21:30:00
"Florinel",un pic de adevar este in ceea ce spui,insa fraza,citez"sunt si oameni cumsecade",daca faceai referire la acest "pupacios PSD-ist" numit Firtescu,cred ca exagerezi,sau esti o ruda a acestui "trepadus",pusa sa-l ridice in slava.D-le Florin,stii ce a facut acest individ dupa revolutie,omul care avea grija de banii statului,a pastorit faradelegile favorizandu-si prietenii,finul,rudele,sa prospere incalcand legea.Spre Moara,pe drumul betonat,si-a ridicat o vila cu multi ani in urma,din salariu desigur."Moda" de a construi vile si cabane la distanta de oras,ferite de ochii presei si a colegilor,este pusa in practica si de acest membru PNL,numit Firtescu.Poate ca este "cumsecade' in familie,fapt ce nu intereseaza pe nimeni,insa a pune stampila in 30 nov pentru acest individ,este o greseala.Parerea mea!
3.   Fartescu trimis de
( 6 sep 2008, 12:26:45
E de pomina. Toti sar la ciolan ceva de speriat. Toti hamesiti vor ciolan indiferent de modul in care il obtin . Prin frauda , inselatorie, promisiuni desarte numai sa se cocoate la cascaval . Cei bai Fartescule nu ti-a mers bine la Palatul Birurilor? Sau te crezi si tu al 2-lea Cucuzel si vezi Doamne nu mai poate populatia fara candidatura ta. Esti un taraie izmene.
4.   Multa rautate trimis de
( 6 sep 2008, 12:52:08
Veti spune ca sunt pdl-ist,psd-ist sau altceva ,daca mai exista ?

Nu,nu am nici o apartenenta politica,poate o usoara inclinare liberala.

Ma veti intrba de ce liberal,pentru ca s-a mai schimbat ceva in bine pensii,salarii,mai multa atentie pentru oameni si in plus sunt mult mai onesti.

Sa nu credeti ca toti ,mai sunt si exceptii,dar sa tot critici pe fiecare candidat in parte mi se pare multa rautate si dismanie.

Ar trebui sa-si vada fiecare de ograda lui , cel putin in proportie de 70% sunt cadre noi la PNL spre deosebire de celelalte partide ( Andreica, Uricec , Mirza , Pardau,Bejinariu si altii)
5.   Votez PNL ca tace si face trimis de
( 6 sep 2008, 13:05:37
nu face scandal toata ziua ca psd si pdl care provin din aceeasi mama FSN comunist...PNL incurajeaza munca si bunul simt nu scandalul si aparitiile tv pe bani murdari ca altii...chiar ca e greu inca in tara se vede un avans economic mare fata de cand era psd ul ce vindea tot si nu incuraja afacerile firmelor straine care au pompat si pompeaza miliarde de euro creind locuri de munca ..psd ul fura banii statului cu firme ale lor si nu produceau nimic ajungand sa nu mai aiba ce fura au trecut la casapirea padurilor...mai urma sa vanda organele noastre si se termina totul....pacat ca pdl nu s a adaptat acestui mediu economic si nu intelege ca trebuie incurajate firmele mari straine sa bage bani in tara cu grija sa nu cumpere si apoi sa distruga...contracte cu clauze clare....pentru protejarea angajatilor...dar FSN are multi comunisti si putini oameni de calitate...pacat de aia putini ca sunt foarte valorosi
6.   RUSINE! trimis de
( 6 sep 2008, 14:09:36
Am avut o parere buna despre domnul Irimescu de la Radauti. Dar m-am inselat amarnic. Alt traseist politic care vrea ciolanul. A fugit in tabara PNL de la PNTCD. La PSD nu era loc de faimosul bucurestean Bejenariu. In lupta cu un bucurestean si un tradator va castiga PD-L. E clar. Doamna Paula Ciobica = victorie!
6.1  RE: RUSINE! trimis de
( 7 sep 2008, 07:41:22
La care centura a achiesat si d-na Paula Ciobaca? Pe extrema mea nu a jucat. Mai da-o-n carici, sa mearga si fufa la cratita si la spalat izmene.
6.2  RE: RUSINE! trimis de
( 7 sep 2008, 18:33:35
De ce vorbesti in necunostinta de cauza? E un om integru, o femeie pe care merita s-o cunosti. Nu e genul de ,,cratita si izmene", nici ,,centura si fufa". E o femeie culta. De aceea, poate, n-o cunosti.
7.   Partzaiala PNL trimis de
( 6 sep 2008, 15:57:16
E clar, PNL a inceput sa se Prtzeasca de cand se prostituiaza cu PSD. Nesimtitilor!
8.   Pt.nr.1. trimis de
( 6 sep 2008, 16:29:38
Nu il cunoasteti pe comunistul porcan-prodan am lucrat cu el la baraj la Siret ,este o persoana de nimic,are un caracter jalnic,sa faca rau la altii sa iasa el bine.Taxe auto,impozite,face tot posibilul sa inrobeasca poporul.Ce a facut in 4 ani bun pentru judet ? Zona Radauti va alege pe cineva mai tanar si mult mai bun,comunistul la rusi,valea mincinosule de porcan-prodan-
9.   Pt. Vasile trimis de
( 6 sep 2008, 18:19:23
Vrabia Mihai Viteazu, pd minus l-istule! Sigur dl. Irimescu nu a trecut la P.N.L. Stiu ca exista o intelegere intre taranisti si liberali, prin care un numar de 30 colegii le vor fi oferite taranistilor. Isi intorc astfel datoria din 1996, cand, taranistii i-au bagat in parlament pe liberali. Desigur, un astfel de colegiu este si Radautiul.
10.   Sa mai candideze si oamenii cinstiti trimis de
( 6 sep 2008, 21:14:16
poate ca daca ar candida si la alte partide oameni seriosi precum fartescu, lucrurile ar sta mult mai bine. eu o sa votez pnl-ul ... macar are candidati buni!
11.   Pt dl briceag trimis de
( 6 sep 2008, 21:22:08
d-le cutzitash, ar fi cazul sa invatati sa scrieti corect - mai exact prostituEaza - dar avand in vedere ca toti analfabetii se pricep la fotbal si politica, ne meritam soarta
11.1  RE: Pt dl briceag trimis de
( 7 sep 2008, 04:59:25
fane, asa fac PNListii astea zabalosi, asa fac cum zici tu, se parostituEaza cu PSD/PCR...dupa aia, stropitorile astea, stan cu cap de bostan si capra ceea raioasa se mai dau si fete mari, trufandale nu alta. nesimtitii!

daca ma citesti continuu, o sa ai ce invata bun de la mine, multumesc.
12.   ? trimis de
( 6 sep 2008, 22:58:50
Adica taranistul Irimescu nu e destul de bun sa candideze sub sigla PNTCD? Se foloseste de PNL? La Radauti situatia e clara. PD-L castiga!
12.1  RE: ? trimis de
( 7 sep 2008, 13:05:19
Cu cine sa castige pd-l ul? Doar cu banii obtinuti din jafuri? Nu e destul ca au castigat primaria si patru ani avem pe post de primar un bufon?
13.   Partidul Partzarilor, PNL trimis de
( 7 sep 2008, 05:06:19
Nu era suficient Tractoras, ca se partzie in PNL de zboara hartiile din inprimanta, a venit acum si un Partzar autentic.

PNL-partzaiala!

Vasile, nici o problema, de indata ce tribunalul acrediteaza noua conducere PNTCD...Irimescu nu va mai fi asociat cu partidul partzarilor PNL. PDL este o optiune mai buna.
14.   Briceag,emblema PD-Laturilor trimis de
( 7 sep 2008, 09:07:42
Mai sunt si la alte partide citiva nemernici,dar ca aceste PD-Laturi n-au toate la un loc (nici pe sfert),asa ca un purtator prin gura ca Briceag asta,care una- doua sare ca prostul din baie ,cu clabucii pe el, sa le ia apararea ,e de toata jena. Ma ,Briceag ,nu credeam niciodata ca prostia se plateste si cu bani,dar ai noroc ca ai dat de unii mai prosti ca tine,asa ca papa-le si banii odata cu ce-ti place tie cel mai mult sa maninci...Pfui,caca.....
15.   Cacapastila lui Briceag trimis de
( 7 sep 2008, 09:18:41
Cum se scoala el ca aia,de dimineata,s-o consume pe nemincate ca pe-un medicament... Cin' ti-a zis ma nefericitule ca hranindu-te astfel, scapi de toate bolile pe care le-ai luat prin contact direct cu PD-Laturile(gabriela e inca internata?).
16.   Viitor de aur tara noastra are ... trimis de
( 7 sep 2008, 10:51:46
Rusinos si revoltator! Se pare ca foamea de bani in PNL e crancena, daca au ajuns sa treaca pe liste tot felul de mafioti psd-isti, care au facut averi uriase in diverse functii publice de conducere (unde au fost instalati si cocolositi de psd, desigur). Nu stiu ce moralitate pot avea astfel de indivizi si cat de credibili si potriviti sunt sa ne reprezinte in Parlament. Chiar nu exista alternative???

P.S. Bine ales movul ala, dupa obiceiul de a sari dintr-o "barca" in alta, in functie de bataia vantului si de diverse interese. In popor li se spune intr-un anumit fel acestor oameni ...

17.   Cel mai mare bandit-Firtescu trimis de
( 7 sep 2008, 12:10:51
Esti cel mai mare bandit din judet.Mai vrei? Nu-ti ajunge cat ai jupuit de pe saracii oameni? Mai vrei o vila care sa se roteasca dupa soare?Degeaba mergi la biserica Sf.Inviere si aprinzi lumanari.Domnul vede si vegheaza.Cel care ti a facut stoleria de la vila din prezent traieste saracul dar numai el stie cat te a blestemat ptr. banii care i-a cheltuit cu tine.M-ai bine te ai ascunde undeva sa nu te mai vada lumea , ca numai blesteme ai dupa cap.Nesatulule.Stopppppppppppp ajumge mai da la sinistrati.Mai vrei si deputat.Hooooooooooooooo
18.   Oameni noi trimis de
( 7 sep 2008, 12:13:32
eu nu inteleg de ce oameni noi,de caracter nu se implica in politica.Mi-ar place sa-l vad candidind pe dr, Puscasu care a facut atitea lucruri bune pentru suceveni! Probabil nu incape de lichele. Eu l-as vota.
19.   Fotomodel trimis de
( 7 sep 2008, 12:20:36
Ti-ai mai pus si fotografiaaaaaaaa.Crezi ca nu te cunoaste lumea?Esti un cosmar urat ptr. multa lume,apari dar in visele urate.Cand incepi sa vizitezi toate proprietatile pe cale ai in oras, la Moara, in Iasi, Bucuresi etc .la societatile pe care le ai cumparat de pomana de la oameni saracii care poate si au dat viata ptr. ele .Vinalcoolul, Laptele ,Peco, si cite altele .Chiar nu te temi de Dumnezeu?Vai de cei care vor trage ptr. tine. Fii blestemat
20.   Poza care aduce voturi trimis de
( 7 sep 2008, 17:59:26
Sa fie pusa poza lui prodan pe toate gardurile,acesta aduce voturi multe.
21.   ... trimis de
( 7 sep 2008, 18:37:00
Tare imi este frica de faptul ca asemenea candidati va aduce castig PSD-ului.

Iar noi ne vom intoarce de unde am plecat.
22.   Fotografiaaaaaaaa trimis de
( 8 sep 2008, 05:34:40
poza lui arata ca acest individ nu are bilute,daca ar fi destept,si-ar face treaba la locul lui de munca cu brio!Doamna,aveti ceva de comentat??-aud!!!
23.   Alegeri trimis de
( 8 sep 2008, 16:31:49
In sfarsit PNL-ul la nivel de judet (Colegiul Falticeni 2) , desemneaza pentru alegerile din noiembrie o persoana cu un caracter deosebit, un adevarat manager, conducand o institutie publica cu rezultate foarte bune multi ani.

Multa bafta!

Votati-l cu incredere!

Este un om extraordinar!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei