Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 sep 2008 - Anul XIII, nr. 210 (3891)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Bloc de locuinţe ANL pentru medicii SMURD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Medicii specialişti din cadrul serviciilor de urgenţă, precum SMURD, care va fi înfiinţat la Suceava de luna aceasta, vor primi locuinţe de serviciu, într-un bloc ANL din zona Metro.

Decizia a fost luată ieri, la Bucureşti, în urma discuţiilor primarului Sucevei, Ion Lungu, cu ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor, Laszlo Borbely.

“Vrem să încurajăm specialiştii să vină la Suceava. Avem nevoie de personal medical calificat, de specialişti în toate domeniile, iar cea mai bună modalitate de a-i face să se stabilească aici este să le asiguri măcar o locuinţă decentă. Am discutat această problemă cu ministrul Lucrărilor Publice şi Locuinţelor şi a fost de acord ca unul din cele patru blocuri ANL care se vor construi în zona Metro să fie doar pentru locuinţe de necesitate, pentru specialişti. La Suceava vom avea curând un serviciu SMURD, de intervenţie rapidă, dar nu avem doctori care să lucreze acolo”, a declarat Ion Lungu.

Blocul respectiv va fi compus din două scări separate, fiecare cu câte zece apartamente.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bloc de locuinţe ANL pentru medicii SMURD.
 Vizualizări articol: 1488 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bloc de locuinţe ANL pentru medicii SMURD5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sperante trimis de
( 6 sep 2008, 11:14:41
Sa speram ca vor aduce cu ei o noua mentalitate. Probabil sunt oameni tineri, bine pregatiti si care vor avea toate conditiile sa-si desfasoare activitatea. Va asteptam cu drag!!!
2.   O idee buna trimis de
( 6 sep 2008, 12:15:53
Chiar daca nu este a primarului Cacareaza, ideea este buna.Pentru magistrati li se platesc chiriile ,pentru politisti asisderea , iar pentru medici 200-300 de euro pe luna . In ce tara de rahat traim.
3.   ... trimis de
( 6 sep 2008, 13:05:29
Oare cate din locuintele rezervate pentru medici se vor da clientelei politice ?

Si cat va fi spaga pentru a obtine un apartament in acel bloc ?
4.   PTR PRIMAR trimis de
( 6 sep 2008, 14:28:52
asta aS VREA SA STIU SI EU AM 2 COPII SI DOSAR ANL DE 6 ANI ASTEPT PENTRU CA AVEM UN PRIMAR CARE MINTE CU NERUSINARE DIN ACELE BLOCURI STIU PERS FARA COPII CARE AU PRIMIT RASP DIN PRIMARIE CA VOR AVEA LOCUINTA EU CU COPII MA CHINUI IN CHIRIE IL INTEB PANA CAND DOMNULE PRIMAR DUMNEAV CARE VA CREDETI ASA CORECT?
4.1  RE: PTR PRIMAR trimis de
( 6 sep 2008, 21:33:17
dar de ce asteptzi pomana .de ce nu ai facut casa prima si apoi copii.ce eu trebuie sa-mi "rup coloana" pt. casa iar altzii sa o primeasca gratis .din banii cui ma rog ?
5.   Ca bine zici emigrantul trimis de
( 6 sep 2008, 23:46:54
Asha este! Intai faci casa, apoi incepi sa produci urmasi, atunci sti ca ai cu ce si unde sai cresti, nu pe drumuri, la mama sau la soacra.

De ce nu li se da o mana tinerilor, celor care incep primul pas in viata o mana nu sa le-o dea de pomana dar macar jumatate din taxa sa fie suportata de stat.

Asha incep si eu sa fac o caruta de copii si ar trebuii sa-mi dea o vila, la cate camere trebe de copil nu, ca doar nu mia da o garsoniera ca nu avem conditii.....

Sa o iei asha nu ajungi nicaieri, nimik nu e drept pe lumea asta, nimik nu ne multumeste...
6.   Ptr. JEg trimis de
( 7 sep 2008, 01:08:25
Da ma tarane fa o caruta de copchii, da invata-i carte si dupa aia sa ai pretenti... pana atunci taci k nu ai dreptul sa vorbesti.

7.   Pt. nr.5 si 6 trimis de
( 7 sep 2008, 11:32:41
locuintele de la ANL nu sunt gratuite mai interesativa.daca o mama cu 2 copi nu are dreptu la o locuinta ANL de ce ar avea dreptu medici, care au salar iau spaga ,(uni) deci isi pot cumpara.
8.   ???? trimis de
( 7 sep 2008, 13:56:00
Locuintele Anl erau normal pentru famillii tinere care nu isi permit alceva.Dece nu se face in viitorul Spital o sectiune cu locuinte pentru medici.Si o alta problema este ca nu cred ca sunt mult mai specialisti decat mintile luminate de la noi.Dar vom vedea

9.   Pentru trimis de
( 8 sep 2008, 09:11:38
cand ai facut copii nu te ai gandit la casa. sau nu ai putut.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei