Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 sep 2008 - Anul XIII, nr. 210 (3891)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Altă împuţiciune

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu trebuie să ai cine ştie ce nas fin ca să simţi duhoarea întregii golănii în cazul Poli (sau FC?) Timişoara. Cei care n-au urmărit întreaga desfăşurare a cazului în timp, probabil că n-au înţeles nimic din întâmplarea de acum două zile, adică depunctarea Timişoarei şi obligarea ei la plata a vreo 275.000 de euro către un anume domn Zambon.

Pe scurt, povestea ar începe în vremea când Jambon ăsta, sau cum i-oi zice, a ajuns cumva, prin mijloace doar de el ştiute dar uşor de imaginat, prin varii complicităţi şi din inerţia (eventual nesimţirea) conducătorilor locali, preşedinte, ori patron, ori naiba ştie ce fel de boier mare la Politehnica Timişoara. Vă amintiţi, poate, gogoriţele lansate de acest mascalzone: parteneriat cu Juventus, împrumuturi (hă, hă) reciproce de jucători, şcoală de fotbal patronată şi susţinută financiar tot de Juventus, adică fel de fel de goange numai bune de ameţit fraierii care n-aş fi crezut că sunt în număr chiar atât de mare la Timişoara. Când lumea, în sfârşit, s-a prins că ăla e doar un derbedeu, maimuţoiul, în loc să-şi ia catrafusele şi s-o taie la mă-sa, în Italia, a luat… echipa de fotbal Politehnica Timişoara! Adică în acte. Pe care a mutat-o undeva, la ţară, dar mai aproape de Capitala unde se află FRF şi LPF, instituţiile care în principiu ar trebui să fie mamă şi tată pentru fotbal. Pentru fotbalul românesc, nu cel golănesc. Probabil pentru şpăgile despre care vorbeşte (cam târziu, totuşi) cu atât patos abia acum Iancu, alde LPF şi FRF au privit cu seninătate (din nou, sinonimul este „complicitate”) cum Timişoara o ia la vale şi la dreapta, spre Sectorul Agricol Ilfov. Nici un jucător n-a plecat, nici echipa care rămas acasă, la Timişoara.

Au plecat, în acte, culorile clubului şi palmaresul! Te cruceşti. Revigorarea venită odată cu Iancu a fost şi aducătoare de profit. Cui? Escrocului Zambon. Care, în calitate de deţinător al chestiilor ălora, a pretins bani. Pe care i-a şi primit, bandiţii din LPF şi FRF nefăcând absolut nimic pentru unul dintre cele mai vechi cluburi din România. Iar Tribunalul Sportiv Internaţional, neavând habar despre ce e vorba, a dat hotărârea ştiută. Desigur, cu contribuţia decisivă a aceloraşi FRF şi LPF. Zău că nu m-ar bucura retragerea lui „Poli”, zisă acum „FC Timişoara”, dacă astfel s-ar sparge buboiul. Şi ar pleca ăia la pârnăi, în frunte cu Zambon.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Altă împuţiciune.
 Vizualizări articol: 692 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Altă împuţiciune5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei