Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 iul 2008 - Anul XIII, nr. 170 (3851)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drum cu ghinion

Scandalagiu, rănit în maşina poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din municipiul Suceava a ajuns la spital, după ce s-a autoaccidentat în timp ce se afla în maşina poliţiei. 

Duminică dimineaţă, în jurul orei 4:55, poliţia a fost sesizată despre faptul că doi tineri aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice fac scandal pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, în zona Metro. 

La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj al Biroului Poliţiei de Ordine Publică, poliţiştii constatând că cei doi scandalagii, identificaţi ulterior în persoana a doi tineri din localitate, Alexandru C. şi Andrei G., ambii de 19 ani, au rupt unul dintre panourile de avertizare din faţa blocului aflat în construcţie de lângă magazinul „ABC”.

Pentru că erau recalcitranţi chiar şi în momentul în care poliţiştii au oprit în dreptul lor, cei doi tineri au fost duşi în compartimentul special al maşinii oamenilor legii, aceştia din urmă intenţionând să-i ducă la sediul Poliţiei municipiului Suceava.

Pe drum, însă, unul dintre cei doi tineri (Alexandru C.), din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla, s-a lovit cu capul de gratiile ce despart compartimentul respectiv, fiind dus la spital. Medicii de gardă de la „Urgenţe” le-au spus poliţiştilor că nu este nimic grav, tânărul având o uşoare sângerare în zona frunţii.

 Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, cei doi tineri au fost sancţionaţi contravenţional pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, atât tânărului lovit la cap, cât şi agentului care se afla la volanul maşinii de poliţie, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pentru înlăturarea oricăror suspiciuni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scandalagiu, rănit în maşina poliţiei.
 Vizualizări articol: 2178 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Scandalagiu, rănit în maşina poliţiei5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :)) trimis de
(22 iul 2008, 11:07:53
Probabil s-au lovit in timp ce mana polististului incerca sa-l "opreasca"laughing Oricum asemenea haimanale, care distrug si fac scandal intr-un oras asa de plictisit precum Suceava, merita inchisoare pe viata ! Voi nu pricepeti ca Suceava ii un mare azil ? Sa va fie rusine !!laughing
1.1  RE: :)) trimis de
(22 iul 2008, 12:29:49
poate o sa fii si tu odata nu te bucura de asta si nu badjocori omul mai AL si ini pare sincer rau daca tu stai la azil e problema ta
1.2  RE: :)) trimis de
(22 iul 2008, 14:00:44
Haoleu printzesa ce "mai" lovit ! Daca vorbhesti prechum scrii hai "puso" hahalero ...
2.   Fara trimis de
(22 iul 2008, 11:13:30
puneti bulanele pe ei baieti pana ii ia aghiuta ! si fiti mai prezenti nu chiar de fiecare data sa trebuiasca sa va cheme cineva . patrulati , ca in filmele americane , si va fi mai multa liniste si voi mai fericiti ca va luati salariile pe drept
3.   Asa-i romanu... trimis de
(22 iul 2008, 11:21:02
sticletii conduc prea brutal./...de aia si-a spart baiatul asta fata, adevarul ca era si ametit dar putea pur si simplu sa-i dea amenda sau sa-l duca la sectie , dar fara sa franeze brusc asa de-a-ndroanga si nu se mai intampla asta. Pacat de el ca ramane cu semne pe viata.
3.1  RE: Asa-i romanu... trimis de
(22 iul 2008, 12:56:00
Mda...probabil ca trebuia sa-i puna si o pernuta sub fund baiatului ala, si sa-i explice cu mult calm, cu rabdare, ca nu e bine sa fii recalcitrant, ca era mai bine sa doarma la ora aia, decat sa dea liber la apucaturile lui de animal lipsit de ratiune...
4.   Hmm trimis de
(22 iul 2008, 13:15:12
Stiti care`i diferenta dintre vant si politie? Politia bate mai tarehappy

Oricum, dati`le fratilor, sa se mai cuminteasca ciobanii orasului...
5.   ... trimis de
(22 iul 2008, 13:29:49
ba cretinilor voi v-ati uitat prea mult la filmele cu politisiti si pune-ti botul la tot ce scrie in ziarul asta de CHCHAT.baiatul acela s-a lovit la frunte nu pt k era "prea beat" si pt k tampitii de la ordine publica au luat curba de la areni spre kaufland cu 70 la ora si pur si simplu a zburat in gratii si nu e o simpla contuzie ci are fracturata zona superioara a nasului.Din cate jtiu vor fi dati in judecata si cu ajutorul camerii de luat vederi de pe primarie se va vedea si modul in care conduceau idiotii aia de la ordine publica.Si in ultimul rand baietii nu au rupt nimic de la metro ci doar stateau pe acel banner kre fusese rupt inainte sa ajunga ei akolo,iar atunci knd au fost luati la rost era si normal sa nu le dea dreptate dak ei nu aveau nici o vina...sau daca esti ametit in ziua de azi si se ia cineva de tine are dreptate orice ai avea tu de spus !? aja k mai controlati-va "astia" de va da-ti cu opinia in leg cu ce nu va priveste!
6.   Mda trimis de
(22 iul 2008, 13:32:36
bhaaaa voi sunteti comunisti rau ma jur cu exceptia lu luci...trezitiva
7.   Stapler-comuistu' trimis de
(22 iul 2008, 14:01:08
ba tu probabil esti un frustrat tinut de parinti toata viata in casa legat de pat...

te-ai gasit tu sa comentezi . LEPRO !!!
7.1  RE: Stapler-comuistu' trimis de
(22 iul 2008, 15:09:01
Mai JERE, judecand dupa modul tau "academic" de exprimare, e clar ca ai ramas in stadiul de pitecantrop. Ti-ar trebui si tie o plimbare cu duba, poate ca intr-o curba, ti se mai aseaza neuronul intr-o pozitie mai fireasca.
8.   AlQaida trimis de
(22 iul 2008, 17:56:30
Da ..sigur sa lovit de gratii singur,hai ma mai taceti dracului,militieni imputiti
9.   Poli trimis de
(22 iul 2008, 19:49:06
creca ei politisti is sfinti ei nu pus frana atinci merita dati in judecata
10.   Da trimis de
(22 iul 2008, 19:52:48
dai in judecata ca mirita ai sa vezi politai de ****
11.   Cand? trimis de
(22 iul 2008, 23:27:34
Cand se vor monta si pe masinile de Politie (din Romania) camere de supraveghere? Cu o astfel de camera ar fi foarte usor de vazut ce si cum.

Una camera costa 100ron, undispozitiv de inregistrare costa 350-500ron, dar.... una spaga?

Si cum la "razboi" sunt si raniti... Cine ar iesi in pierdere? Asa ca o astfel de camera ar fi nerentabila pentru angajatii MIRA(m)-as sa se monteze....

Prietenii stiu de ce....
12.   Politzia`i militzie trimis de
(23 iul 2008, 00:19:13
" n`ai cu cine ma` , n`ai cu cine " .. Oricum filmarea de la primarie , se va face pierduta , pt k`i tot o instit a stutului si aia .. mana pe mana se spala .. Iar kmere de filmat nu vor fi prea degraba instalate in masina politiei , pt k statu` se scoate pe el in primu` rand .. Treburile se musamalizeaza , aici e Romania .. s`a trez si pol acum sa fak ordine`n suceava .. aresteaza copii de 19 ani si mai dau si sirena de park ar fi nu stiu ce " misiune SWAT " .. Pt ce sa`l duk la sectie ? sa fak ce ? sa`i arda o amenda ? amenda ii putea da si acolo de 10 milioane .. K si asa pe Tariceanu` il intereseeaza numai taxele . Pun pariu .. dak erau doi " jmekeri " , le facea prezentza si atat ..
13.   RUSINE SEFILOR DE LA POLITIE trimis de
(23 iul 2008, 00:34:31
Pentru orice tampit sa dam sange la probe care este viata noastra. Asa stiti sa aplicati voi legea domnilor din fotofiii de la etajul 1 al Ipj suceava , daca politistul are 1oo de fraieri ca astia ati calculat cate probe biologice trebuie sa dea intr-o luna si cat sange trebuie pentru fiecare suspiciune a voastra in a se aplica in mod corespunzator legea si nu.....bunul plac al unchiului sau cumatrului din strada ....x ca sa protejeje drogatii care distrug orasul si tulbura ordinea si linistea locuitorilor in miez de noapte.
14.   BA TU DACA ERAI FRAIERULE? trimis de
(23 iul 2008, 00:38:36
DACA ERAI TU IN LOCUL CELOR DE LA POLITIE SI VEDE-AI CE FAC DERBEDEII IN FATA LA METRO, CE FACEAI????????????????????? VEZI CA PEMPERSUL E DUPA COLT........
14.1  RE: BA TU DACA ERAI FRAIERULE? trimis de
(23 iul 2008, 11:05:20
se scrie pampers
15.   La p**** cu voi trimis de
(24 iul 2008, 18:21:34
gabori imputiti

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei