Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 iul 2008 - Anul XIII, nr. 170 (3851)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Avertizare

Amenzi usturătoare pentru incendiile de la groapa de gunoi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Orice incendiu care va izbucni la groapa de gunoi a Sucevei şi nu va fi stins în cel mai scurt timp va fi taxat aspru de comisarii Gărzii de Mediu Suceava.

În urma controlului demarat săptămâna trecută, după cel mai mare incendiu de până acum, care nu a putut fi stins mai bine de 12 ore, administratorul gropii de gunoi, societatea Test Prima, a scăpat doar cu un avertisment, dar prima abatere de la normele de mediu o va costa scump.

“Decizia de a nu îi amenda din prima a fost luată după ce am văzut că Primăria Suceava, prin viceprimarul Lucian Harşovschi, s-a implicat serios în problema gropii de gunoi, fiind luate o serie de măsuri concrete de prevenire şi stingere a incendiilor. Cea mai bună dovadă este faptul că zilele acestea nu au mai fost deloc incendii la groapa de gunoi”, a declarat şeful Gărzii de Mediu Suceava, Constantin Harasim.

Printre măsurile luate se numără atât suplimentarea de forţe de pază a căilor de acces la groapa de gunoi, dotarea cu pompe de apă, cât şi crearea unor noi drumuri de acces, către zonele sensibile, unde izbucneau adesea incendii, care nu puteau fi stinse pentru că nici utilajele pompierilor nu puteau intra acolo.

Şeful Gărzii de Mediu a precizat că în continuare va fi monitorizată groapa de gunoi a Sucevei, urmând ca la prima abatere de la normele de mediu, adică orice incendiu care izbucneşte şi nu e stins imediat, societatea Test Prima să fie amendată cu o sumă cuprinsă între 50.000 – 100.000 lei vechi (500 de milioane - un miliard de lei vechi).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenzi usturătoare pentru incendiile de la groapa de gunoi.
 Vizualizări articol: 1151 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amenzi usturătoare pentru incendiile de la groapa de gunoi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(22 iul 2008, 11:10:22
Se tine tare tanarul viceprimar ... cu groapa de gunoi, cu salubritatea ... Ma intreb: este doar avantul de inceput sau are sa fie asa pe tot parcursul mandatului?
2.   Este normal sa se vada doar groapa de gunoi???? trimis de
(22 iul 2008, 12:27:26
pacat ca luati bani de la stat pe stat degeaba...dar pana la groapa de gunoi domnule harasim ajungi cu elicopterul......esti cam zburator...pe tigani nu-i vezi,,,o mizerie de neichipuit.....ce ati facut domnii mei v-ati astupar ochii,uitati-va mai bine
3.   E bun hasovschi asta trimis de
(22 iul 2008, 15:18:54
e bun hasovschi asta pacat ca numai la gunoi....da are timp sa invete. daca reuseste sa rezolve problema gropii de gunoi merita pus si la o treabamai "curata"

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei