Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 iul 2008 - Anul XIII, nr. 170 (3851)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De la 1 iulie

Salarii mai mari pentru angajaţii Spitalului Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Salariaţii celei mai mari unităţi sanitare sucevene, Spitalul Judeţean de Urgenţă, vor primi mai mulţi bani pentru munca prestată. Şi asta, mai repede decât se aşteptau, respectiv de la 1 iulie a.c., se arată într-un comunicat semnat de managerul instituţiei, dr. Doina Ganea Motan.

Potrivit documentului, în urma negocierilor purtate cu sindicatele din ramura sanitară şi a eforturilor deosebite făcute de departamentele economice din structura spitalului, s-a reuşit devansarea termenului anunţat anterior pentru majorările salariale.

„Suntem în măsură să confirmăm faptul că, începând cu data de 01.07.2008, se vor acorda sporurile salariale, precum şi majorările salariale, conform evaluării individuale anuale, tuturor angajaţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă, în acord cu prevederile legale în vigoare”, se menţionează în comunicatul semnat de dr. Doina Ganea Motan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salarii mai mari pentru angajaţii Spitalului Suceava.
 Vizualizări articol: 2155 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Salarii mai mari pentru angajaţii Spitalului Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SPORUIRI FARA SPAGA???????????????????? trimis de
(22 iul 2008, 11:35:40
AR TREBUI DA FIECARE MIDIC SA POARTE PE MANA(ca portarii),O BANDEROLA PE CARE SA SCRIE:"OAMENI BUNI AVEM SPORURI NU NE MAI DA-TI SPAGA NE E RUSINE DE CAT NE CRITICA CEI CARE AU STAT IN SPITAL SI I-AM BELIT DE BANI. CE PARERE AVETI D-NA DIRECTOR??????????????????????ASTEPT RASPUNS DE LA DV. CARE LUATI BANI DE LA OAMENI CARE MAI AU DE TRAIT ZILE NUMARATE........AVETI CURAJUL SA VA SPUNETI PUNCTUL DE VEDERE???????????????ASTEPT!!!

"
1.1  RE: SPORUIRI FARA SPAGA???????????????????? trimis de
(22 iul 2008, 13:28:46
Asteapta maica...asteapta!!!
2.   SPITAL trimis de
(22 iul 2008, 12:06:44
ORICUM, "TRATAMENT" CA IN SPITALUL SUCEVEAN NICAIERI IN TARA ROMANEASCA.... ADICA SUB ORICE CRITICA. PE LANGA FAPTUL CA ESTI BOLNAV, CA NU STII POATE DE TINE IN ACELE MOMENTE... SE TREZESC PIPITELE ALEA DE LA URGENTE SA TIPE LA TINE, SA MAI CEARA CEVA CE TU BINEINTELES CA N-AI.... POT SPUNE CA MEDICII DE LA URGENTE SUNT CEVA MAI PASNICI DAR CAND AI AJUNS PE SECTIE..... TE SNOPESC DE BANI....AS SCRIE MULTE , MULTE PENTRU CA SUNT IN CUNOSTINTA DE CAUZA DAR PUR SI SIMPLU MI-E GREATA SI VREAU SA UIT CU TOTUL EPISOADELE CU SPITALUL SI FAPTUL CA MAMA MEA A MURIT DE CURAND ACOLO......

2.1  RE: SPITAL trimis de
(22 iul 2008, 13:31:56
Condoleante ptr mama d-voastra. Si totusi nu e un dezastru total...mai sunt si oameni(angajati) buni si saritori...totul e sa-i nimeresti.
3.   ZZ trimis de
(22 iul 2008, 12:09:36
OAMENI BUNI, VA ROG DEMASCATI SI SCRIETI TOT CE STITI DESPRE MIZERIILE DIN SPITALUL JUDETEAN POATE ASA SE MAI 'rusineaza' CEI DE AOLO
3.1  RE: ZZ trimis de
(22 iul 2008, 12:15:23
hahaha...cine sa se rusineze??vrei calule ovaz?eu prefer cabinetele particulare...si acolo..aceeasi bani ii dai dar macar esti tratat omeneste si macar dai niste bani cu chitanta..tu de fiecare data cand vii de la serviciu vii cu 60-70 de lei in buzunar pe langa salariu?..si aici ma refer la asistente..ca de doctori,ce sa mai vorbim..pai asa..ar fi o placere sa mergi la serviciu..socoteste si tu cati bani in plus la salariu..il dubleaza...si inca le mai mareste salariile...nesimtitii..
3.2  RE: ZZ trimis de
(22 iul 2008, 13:37:50
Exact, esti de rusine...d-ul Rusine!!! Pai daca au salarii mici...mai accepta si ei cate un "dar"...totul e sa nu fie conditionat actul medical de acest "dar" In rest, nu cred ca va bagat cineva mana in buzunar. Si nu te mai lega de asistente...ca ele fac toata treaba.
4.   In sfarsit... trimis de
(22 iul 2008, 12:10:26
dati-le domle bani la nesatulele alea de asistente ca nu le mai satura naiba..ca m-am saturat sa dau 5 lei la fiecare injectie..
4.1  RE: In sfarsit... trimis de
(22 iul 2008, 13:39:37
nu te mai lega de asistente...ca ele fac toata treaba.
4.2  RE: In sfarsit... trimis de
(22 iul 2008, 19:40:53
am dat peste o asistenta!!...chiar asa e..un om normal,angajat,care munceste si care nu fura...nu vine in fiecare zi acasa cu 70-80 de lei in plus...ia uite la ea ce ofticata e..asistentele si opereaza???..si ce daca au salarii mici,crezi ca sunt singurele care muncesc pe nimik in suceava asta? sa vad eu acu..ca vi s-au marit salariile,ca nu mai luati spaga..mai lasa-ma,alinutzo..
5.   Da spagi nu mariti trimis de
(22 iul 2008, 12:17:51
huuuuuu incompetentilor
6.   Poate ei merita trimis de
(22 iul 2008, 12:36:07
ma intreb de personalul tesa din spital,daca medicii si celelalte cadre medicale cer atentii sa te bage in seama ,cei din TESA sufera,au salarii foarte mici,au inceput medicii sa faca politica de atitia bani ce au,mai bine ar dona la caminele cu batrani sau copii handicapati....cea mai de foc e secretara,de ea mie mila are fusta scurta scurta ...deh daca avea bani si-o lua lunga,doamne acum cand te vei interna la spital ti se va spune...avem salarii mari nu mai vrem ciubuc,nu-i asa doctore CARLAN???
6.1  RE: Poate ei merita trimis de
(22 iul 2008, 13:45:21
Atatea discutii...pacat ca nu au publicat si cu cat se maresc salariile. Multor persoane le-ar fi rusine de ce au scris aici daca cu cat e marit salarul. Legea e data de jumatate de an...si ei se lauda ca maresc salariile...un drept ce trebuia primit de mult.
6.2  RE: Poate ei merita trimis de
(22 iul 2008, 19:43:54
vai,vai alino,in asistenta sociala de 2 ani era data legea cu cresterea sporurilor si in unele parti nici pana azi nu au ajuns salariile marite.asa ca nu te mai plange,draga,si baga nasul in buzunar sa vezi..oare ce ai???
7.   SPITAL trimis de
(22 iul 2008, 13:08:46
SI EU PREFER CABINETELE MEDICALE PRIVATE DAR CE TE FACI CAND IN TOIUL NOPTII TI SE FACE RAU??? TE ADRESEZI SPITALULUI ' de urgenta" nu?? NUMAI CA EL NUMAI DE URGENTA NU E.... AM NIMERIT INTR-O NOAPTE LA ORA 3 IN URGENTA SI TOTI DE ACOLO ERAU MOROCANOSI SI SUPARATI DE 'detranj'. NU MAI SPUN CA MEDICUL DIN URGENTA DUPA CE M-A VAZUT SI A PRESCRIS ANALIZELE CE URMAM SA LE FAC, S-A CULCAT!!!!!!!! ANALIZELE S-AU FACUT RELATIV REPEDE, ADICA IN JUMA DE ORA SI EL LE-A CITIT DUPA 3 ORE, CAND S-A TREZIT!!!
8.   CAS ul doarme in papuci trimis de
(22 iul 2008, 13:16:15
spital,cas institutii care nu fac decat sa ne ia banii,degeaba
9.   E de toata jena Spitalul Judetean Suceava! trimis de
(22 iul 2008, 14:12:11
La urgente am ajuns cu hemoragie, jos mi-au luat tensiunea...5. Puteam muri linistita. M-au dus sus am asteptat cu hemoragie 45 de min pe ceas. Am inceput sa tip, simteam cum imi pierd cunostinta si cand a venit putoarea de doctorita a avut tupeul sa-i var banii in buzunar sa-mi inceapa interventia. A ...maritele asistente luale-ar dracu' de putori ordinare de uitau la TELENOVELE si eu zaceam pe o canapea pe hol in frig! Si faza cu 5 lei la o injectie e 100% reala, de nu le dai iti infig seringa aia sa te umfli si invinetesti intentionat. Putori ordinare! Si dupa ce le-am dat si lor cota parte ma vizitau seara sa-mi vada starea daca e stabila mai ceva ca unei super-star! Mi-e greata de spitalul ala infect, mai mult infect prin personal decat prin cladire! Mare rusine !!!
9.1  RE: E de toata jena Spitalul Judetean Suceava! trimis de
(22 iul 2008, 19:45:52
mare MARE ADEVAR..RUSHINIK
10.   Vrei sa'+ti dau numele celor la care le-am bagat u trimis de
(22 iul 2008, 14:32:29
EI BINE UITE....DR.PURCARU CARE E TARE MARE SPECIALISTA,DR.DASCALU ALTA SPECIALISTA,DR.MONTEA SPECILIST NR 1.M+A DIAGNOSTICAT CU ASTM BRONSIC.S-AU CRUCIT CEI DE LA IASI.DACA ERAI UN OM COMPETENT COCOANA DE 2 BANI ITI PUNEA PROBLEMA DE CE ATATEA RACELI SI+MI RECOMANDAI IN VACCIN PNEUMO 23 ASA CUM MI-A RECOMANDAT PROF.ARAMA DE LA IASI(CARE NU A VRUT SA+MI IA NICI UN BAN.NU S+A MIRAT DE INCOMPETENTA MARRILOR DV. A SPUS CA ZILNIC PRIMESC PACIENTI CU CU DIAFNOSTICURI GRESITE DE LA SV.DE AIA NU VRETI SA DATI TRIMITERI IN ALE PARTI PT CA TOATA LUMEA STIE CAT SUNTETI DE PROSTI.

DE ASISTENTE CE SA VB.UNA DE LA PNEUMO M+A DAT AFARA DIN SALON CA NU I+AM DAT BANI.EU NU STIU CE FACE PRESA....LE CANTA OSANALE...AU COTAPARTE DIN CIUBUC????????????????????????
11.   SPITAL..... trimis de
(22 iul 2008, 14:55:03
CEL MAI NASPA DOCTOR CRED CA E DOBROMIR... ORICUM SE CREDE LA EL ACASA.... SI VB FFF URAT, PE LANGA FAPTUL CA LA EL TOTUL TREBUIE OPERAT
12.   Chiar asa o fi oare? trimis de
(22 iul 2008, 16:22:59
am citit si eu remarcile facute la adresa asistentelor si medicilor...

este adevarat in proportie de 80% ce se spune despre noi, dar nu uitati ca nu toate suntem la fel. lucrez in spital de peste 10 ani si vreau sa spun ca am vazut si bune si rele, adevarat mai multe rele. dar ce sa-i faci, asta-i tara in care traim, asta-i sistemul corupt din Romania si astia sunt oameni cu care muncim - corupti!

toti sunt corupti in aceasta tara, de la cel mai mic pana la cel mai mare!

mentionez ca nu-mi este rusine de munca pe care o fac, nu am conditionat nici macar o data actul medical si intodeauna am lasat loc de buna ziua.

iar depre cei 5 lei oferiti pentru o injectie facuta "bine" nici nu se pune problema . Nu cred ca doare mai putin, atata timp cat e facuta cu simt de raspundere si profesionalism.

e parerea mea si sigur o sa ma blamati!

dar inainte uitati-va si in alte parti, primarie, invatamant, justitie...

e peste tot....

13.   PT TINE DIN SPITAL trimis de
(22 iul 2008, 16:42:02
DACA MERGI LA ALTA INSTITUTIE SI TI SE PRETINDE SPAGA NU REZOLVI O PROBLEMA.LA VOI TE LASA SA MORI.DE MULTE ORI MORI SI DACA DAI SPAGA PT CA SUNTETIF. SLAB PREGATITI.EU PERSONAL I-AM PUS UNEI ASISTETE 5 LEI IN BUZUNAR MI+A PUS PERFUZIA SI APLECAT LA CAFEA.MI S+A FACUT RAU AM STRIGAT ERAM SINGURA IN SALON AU VENIT BOLNAVI DIN ALTE SOLOANA SI AU ALERTAT ASISTENTA.IN 20 DE MINUTE S-ATERMINAT UN FLACON DE AVELOX CARE TREBUIA SE SA TERMINE IN MINIM 60 ESTE VB. DE O ASISTENTA CARE SE NUMESTE GABI SI LUCREAZA LA MEDICALA.FRATILOR TREZITI+VA A+TI FACUT UN JURAMANT..

14.   Pt.Aglaia trimis de
(22 iul 2008, 17:28:24
adevarat, dar nu poti sa-i bagi pe toti in aceeasi oala. si despre pregatire ce sa mai zic, lasa de dorit. eu pot spune inca ca am prins un pic mai bine, acu 10 ani tot mai faceai cate ceva, acuma nu se mai face chiar de loc scoala. sunt asistente care nu reusesc sa prionda o vena, nu cunosc locul de electie al unei injectii IM, nu stiu sa puna o perfuzie , nu cunosc tehnica unui pansament, spalaturi, clisme, etc.

si de la cine sa inveti, de la profesorii foarte bine pregatiti din articolul de mai sus.

in ziua de astazi toata lumea face facultate, toti sunt medici, profesori, avocati, contabili si asistenti.

toata lumea in ziua de astazi face 2 facultati, ca e la moda

15.   Tot de spital trimis de
(22 iul 2008, 17:33:18
CUNOSC UN CAZ , UN PACIENT VENIT IN URGENTA CU AFECTIUNI CARDIACE CARE FIIND LASAT 3 ORE SA-SI ASTEPTE RANDUL.... A FACUT PREINFARCT PE SCAUNUL DIN HOL.. PAI S-A ENERVAT SI MAI RAU OMUL CAND A VAZUT CA-I ESTE RAU SI TREBUIA 'sa aiba rabdare".
16.   PT.DIN SPITAL trimis de
(22 iul 2008, 18:08:04
CHIAR IMI PARE RAU SA+TI SPUN CA ACEA ASISTENTA AVEA CEVA ANI LA VREO 40.IAR UNA MAI TINERICA MI-A PUS PERFUZIA MAI BINE DECAT EA....CE-I DREPT I-AM DAT SI EI 5 LEI....ASTA E REGULA CASEI.CINE E OM E OM INDIFERENT DE VARSTA...CINE VREA SA INVETE INVATA CINE NU NU.INVATA SA INTINDA MANA CA LA POD INDIFERENT CA E MIDIC, ASISTENT, INFIRMIERA.SA VA FIE RUSINE CERSETORI IN HALATE ALBE ASTA SUNTETI TOTI.

17.   Pt. Aglaie trimis de
(22 iul 2008, 18:14:56
daca te crezi asa cinstita e problema ta

ma rog, fiecare are dreptul la o parere si o respect

daca crezi ca ajungi undeva jignindu-ma, e problema ta, chiar nu ma simt de loc ofensata

iti doresc multa sanatate si sa nu ajungi niciodata prin spitale.

tu poate ai un servici mult mai nobil, probabil nu ma ridic la nivelul pregatiri tale, sau poate chiar invers.

cine stie ....

18.   Pt aia nobila din spital trimis de
(22 iul 2008, 19:37:07
CHIAR NU-MI DORESC SA AJUNG LA CHEREMUL NESIMTITILOR SI SPAGARILOR DIN SUCEAVA.AM UN MEDIC DE FAMILIE AERESIT CARE IMI DA TRIMITERE ORIUNDE IN TARA NUMAI LA SV NU.MI-A SPUS DIN START SA PLEC IN ALTA PARTE CA AICI NU AVEM MEDICI COMPETENTI.NU JIGNESC PE NIMENI DOAR COSTAT.OMENIA NU SE MASOARA IN ANI SE STUDII STIMABILE SAU STIMABUL-O.CE PARE AI DE UN MEDIC CARE IA UN MILION DE LA UN OM CU PENSIE DE 1,5 MILIOANE SI-I ADMINISTREAZA NUMAI SOMNIFERE.MERGI LA IASI SI VEZI CUM PROF. ARAMA DA BANI LA PACIOENTII NECAJITI SA-SI IA MEDICAMENTE.SUNTETI JOSNICI SI SUB ORICE CRITICA ATI AJUNS SA PUNETI TARIFE PE N.V.MA REPET:NU JIGNESC PE NIMENI DOAR CONSTAT SI SUN CONVINS CA 90 LA SUTA DIN PACIENTI SUNT DE PAREREA MEA.
18.1  RE: Pt aia nobila din spital trimis de
(22 iul 2008, 23:27:40
Dragi mei...va urez sa nu aveti nevoie de serviciile nici unui cadru medical. Oricum voi sunteti perfecti, iar noi cei ce lucram in sanatate suntem oricum numai oameni nu. Ei, ce sa faci? Noi cand apelam la alte ramuri suntem serviti(nu stam pe la usi) si niciodata nu iesim in pierdere cu voi. Oricine are dreptul la un salar mare dar nu cei din sistemul sanitar. Nu e asa? Aici se vine doar cand te trasneste boala si vrei sa stea cineva la capul tau sa te faca bine. Pana aici e logic...da. Nu uita totusi de respect...ca acel cineva poate iti alina suferinta. Si mai lasati chestia cu spaga...doar vorba e de voi. Sunt poate persoane care nu misca pana nu sunt stimulate...dar nu reprezinta majoritatea.
19.   Si totusi.. trimis de
(23 iul 2008, 01:04:43
Unde sunt banii de care suntem jefuiti lunar? Eu si familia mea dam cam 370 roni/luna, iar la medic ma duc doar dupa o scutire, doua pentru copii. Medicamente compensate n-am mai luat de doi trei ani, iar la spital ...doar in vizita la cateva rude si cunostinte. Am avut o reteta compensata, acum 3-4 ani, dar farmacista nu avea, pe reteta, am trimis pe cineva cu "banii jos", asa erau.... De Spitalul Judetan(chirurgie) nu vreau sa mai aud. Am avut doua experiente neplacute, una acum 12 ani (mi-a murit tata) si una in 2007 ianuarie (mi-a murit un unchi). La ambii operatiile erau reusite, dar au murit de SEPTICEMIE!!!!! Cand am incercat sa aflam ce si cum s-a intamplat ne-au santajat cu necropsiile(trebuia sa mai asteptam 3-4 zile), iar vina cadea pe o infirmiera care nu schimbase corect pansamentele, asa ca.... Nu se cere spaga? Noi eram cu mortul "pe laita", iar ei ne cerreu, discret, "cate ceva" pentru nu stiu ce servicii peste program. Obiceiul din nascare....CERSETORI...
20.   Asta e trimis de
(23 iul 2008, 13:42:45
traim in romania si asta ne ocupa tot timpul!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei