Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 iul 2008 - Anul XIII, nr. 170 (3851)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Controale poliţie

Aproape 300 de amenzi şi 11 permise de conducere reţinute

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O acţiune de control în trafic, desfăşurată sâmbătă şi duminică pe raza întregului judeţ de agenţii Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava, s-a soldat cu aplicarea a aproape 300 de amenzi şi reţinerea a 11 permise de conducere.

38 de amenzi au fost aplicate şoferilor surprinşi de radare cu viteze peste limitele legale, 36 pentru lipsa centurii de siguranţă, 17 pentru neutilizarea luminilor pe drumurile naţionale, în timp ce 27 de sancţiuni contravenţionale au ajuns la motoscuteriştii care au încălcat legislaţia rutieră. Restul amenzilor au fost tăiate pentru alte categorii de abateri, ajungând la şoferi, dar şi la pietoni şi căruţaşi. Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale încasate de şoferi se ridică la 18.350 de lei.

În privinţa celor 11 şoferi lăsaţi fără permis de conducere, şase au fost sancţionaţi pentru depăşiri neregulamentare, 4 pentru consum de alcool, şi unul pentru neacordare de prioritate.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 300 de amenzi şi 11 permise de conducere reţinute.
 Vizualizări articol: 711 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Aproape 300 de amenzi şi 11 permise de conducere reţinute5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravooo.... trimis de
(22 iul 2008, 11:08:57
Destepti mai sunteti ,ati facut si voi o isprava mare ,,rusine hotilor!
1.1  RE: Bravooo.... trimis de
(22 iul 2008, 12:23:35
mai nu �i fa asa ca poti fi si tu unul din ei:)bafta sa nu se intimple
2.   De ce nu-i omenie!?? trimis de
(22 iul 2008, 13:16:54
Eu unu', sunt f. suparat pe politai, ca mi-a dat amenda in 2 rinduri pentru ca depasisem 2 si 4km peste 60km la ora in localitate! Sunt civilizat si nu am boala vitezei, dar degeaba!....Vreau, dar NU pot sta tot drumul cu ochii pe vitezometru, uit, imi zboara gindul!...De atunci nu-i mai suport si astept ocazia sa ma razbun! Regret si-i Pacat ca am ajuns in situatia asta ingrata si neortodoxa!
3.   Nu esti lasat sa mergi regulamentar, te forteaza! trimis de
(22 iul 2008, 13:19:30
Fara suparare, tinerii, in special, dar mai ales cei needucati, obraznici, se considera puternicii soselelor, parca ar fi pe soselele lor personale.Daca mergi mai incet si incerci sa respecti cit de cit viteza legala, se aseaza la curul tau si incep frecusul,( ca sa te dai deoparte) Ca sa te depaseasca, incep cu flesuri, claxoane, etc... Si daca totusi nu cedezi, pentru ca vrei sa pastrezi distanta legala fata de cel din fata, prin momentul potrivit si intra in acest spatiu. Asta a ajuns sa fie o regula pe drumurile publice.
4.   Corect trimis de
(22 iul 2008, 15:15:26
Asta e meseria pentru care sunt platiti domnii politisti.Daca ar sta mai mult pe sosele si mai putin in birouri ,domnii politisti cred ca s-ar putea lauda cu o scadere a numarului de accidente pe soselele noastre.Ar trebui ca aceste controale sa fie mai dese si corecte.Daca ai gresit este corect sa si platesti.Cu conditia sa nu-ti caute politistul nod in papura.Sunt multe contraventii care nu-s asa grave si se pot solda doar cu un avertisment.Pentru domnul de mai sus ,eu stiu ca in localitate se circula cu 50 km/h nu cu 60 deci el avea 12 sau 14 km in plus la viteza.Poate nu-s eu la curent?
5.   Intrebare trimis de
(22 iul 2008, 18:10:25
O singura data in ani buni am vazut radar IN AFARA LOCALITATII. De ce acesti vajnici aparatori ai legii stau doar la panda, asa cum erau duminica in curba la Danila, mai noua localitate pe drum european, in masina nemarcata. In zona aceea sint cateva case la un kilometru, nici comunistii nu au pus semn de localitate acolo dar astia de acum au reusit si performanta asta. Revenind, accidentele grave se intampla in afara localitatilor, unde gonesc "meseriasii". In localitate toti mergem cu macar 60, hai sa nu fim ipocriti si tehnic vorbind, in afara de masina diesel la aia pe benzina e ca naiba sa mergi in 50, ori mergi subturat ori turat. Asa ca sa n-o mai lalaim. Cat despre centura in oras s-a mai discutat, cand circuli in Suceava e a naibii de necesara, mai ales cand faci 10 metri in 10 minute..
6.   Cine controleaza autotrenurile? trimis de
(22 iul 2008, 23:49:10
Pe cand un control, pe "bune", la autotrenurile care cara agregate de balastiera? Desi legea ii obliga sa poarte prelate peste bene, acestia incarca "cat cuprinde", iar mersul in coloana(in spatele lor) devine o adevarata aventura. Scurgeri de apa, pulberi si pietricele iti "orneaza" parbrizul, farurile si capota. Sa-i depasesti, pe unii, e un curaj care te poate costa cateva sicane. Nu trece pe dreapta nici mort, "taie" curbele, iar sub 100/ora...Cum "miroase" unul ceva trag cu totii pe dreapta si stau pana trece "controlul".
6.1  RE: Cine controleaza autotrenurile? trimis de
(23 iul 2008, 11:03:45
asta e pentru ca toti soferii de autotrenuri care se respecta au in dotarea acestora statii de emisie receptie si dupa ce cade unul restul stiu si trag pe dreapta
7.   Pentru soferii indignati,in special DORU trimis de
(23 iul 2008, 00:21:35
spuneti-mi va rog,voi soferii indignati...cum va e mai bine,poate da Domnul si se face o legislatie noua...daca nu ar exista aceste legi ar fi un haos total...sunteti inconstienti cand criticati aceste legi!Iar pentru domnul Doru,din cate spune legea,dorule,viteza maxima in localitati este de 50 km/h...nicidecum 64! stiai dorule k la 50km/h,intr'o coliziune rata de supravietuire este de 80%, iar intre 60-65 km/h ,rata MORTALITATII este de 80%? a fost demonstrata aceasta chestie.deci data viitoare cand veti primi o mica amenda menita sa va trezeasca la realitate,ganditi-va ca e pentru binele d-voastra.cu respect

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei