Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 iul 2008 - Anul XIII, nr. 170 (3851)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fotbal Club Cetatea

Celpan şi Nicolau au devenit indisponibili

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După Mihai Luca şi Vasile Dicher, care sunt indisponibili de mai multă vreme, la antrenamentul de ieri dimineaţă al Cetăţii s-au accidentat alţi doi fotbalişti importanţi, Marian Nicolau şi Ionel Celpan. Cei doi s-au ales cu contracturi musculare şi vor fi opriţi de la efort în zilele următoare.

În aceste condiţii, pentru a se evita accidentări mai grave, antrenorul Marian Pană a decis să nu-i utilizeze pe Celpan şi Nicolau în meciul amical cu CFR II Cluj, care se va disputa joi după amiază pe stadionul din Vatra Dornei.

Singura veste bună din cantonamentul Cetăţii ar fi aceea că a sosit în sfârşit echipamentul comandat în Germania, gruparea suceveană punctând astfel la capitolul imagine.

Revenind la de testul de joi, partida este aşteptată cu mare interes de suporterii suceveni, ţinând cont că la clujeni vor evolua destui fotbalişti de la prima echipă, în frunte cu Ţurcaş, Sandberg, Freddy, Amoreirinha sau Chihaia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Celpan şi Nicolau au devenit indisponibili.
 Vizualizări articol: 857 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Celpan şi Nicolau au devenit indisponibili1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pacat ca nu au venit la noi trimis de
(22 iul 2008, 11:45:21
PALIMARU, STRATON, TINCU, au fost imprumutati 1 an gratis la PETROLUL PLOIESTI. Inca o bila neagra pentru presedintele MOLDOVAN ca nu a reusit imprumutul celor 3 jucatori. Se declara ca PETROLUL ofera bani pentru imprumutul celor 3 jucatori dar presedintele de la IASI a declarat ca jucatorii au fost imprumutati gratis la PLOIESTI. Oare s-a dorit cu adevarat ca cei 3 jucatori s-a vina la noi ?.
1.1  RE: Pacat ca nu au venit la noi trimis de
(22 iul 2008, 13:26:05
moldovane daca nu esti in stare lasa-l pe unul care e capabil.
2.   Nu numai el e problema trimis de
(22 iul 2008, 14:20:24
nu numai el e problema ! Tu ti-ai imprumuta jucatorii la un club fara teren de antrenament, fara echipament, fara stadion, fara bani de o deplasare de 110 Km, care traieste de azi pe maine si care e in pragul colapsului??? Sau i-ai da la un club care ataca promovarea in liga I si la care se cauta performanta?... Suntem zero !!! E trist, dar asta e adevarul....
2.1  RE: Nu numai el e problema trimis de
(22 iul 2008, 14:38:15
Ai dreptate dar ce sa-i ceri lui IONUT el nu poate sa gandeasac ,sa se intoarca la strans de capsuni sau la furat unde a fost.
2.2  RE: Nu numai el e problema trimis de
(22 iul 2008, 15:45:21
'' GANDEASAC - prost - ''GANDEASAC -cati jucatori a reusit sa aduca moldovan in vara asta. '' GANDEASAC '' ca nu exista in tot judetul jucatorii foarte buni doar ca nu are cine sa-i vada ?.
2.3  RE: Nu numai el e problema trimis de
(22 iul 2008, 16:05:12
AI DREPTATE BT LA LUAT PE PORTARUL CALINESCU DE LA HUMOR AVAND VARSTA DE 15 ANI.
2.4  RE: Nu numai el e problema trimis de
(22 iul 2008, 18:52:23
Ironia ta e de 2 bani boule ,cu jucatori de judet tu vrei sa faci performanta ? TAMPITULE NU AI NICI O TREABA CU FENOMENUL.
2.5  RE: Nu numai el e problema trimis de
(22 iul 2008, 20:53:05
te-ai intrebat vreodata cati jucatori din judet joaca acum prin liga1 si liga 2 ?. ASA CA NU TE DA DESTEPT CA NU ESTI .
3.   Gandeste daca ai minte trimis de
(22 iul 2008, 14:35:10
Nu cred ca a declarat presedintele de la Iasi ca ia dat gratis,dar chiar asa sa fie orice jucator isi doreste sa joace la o echipa care are obiective marete ,Petrolul are obiectiv promovarea iar in plus eu cred ca acesti jucatori au contracte foarte mare si cei de la Petrolul au un buget care sa le poata oferii contractele .

Orice presedinte din lume isi doreste jucatori de valoare la echipa dar mai intai tre sa aibe bugetul necesar.Daca la Suceava ar fi bani atunci am putea vorbi de capabilitatea conducerii.

Nu-i tin partea d-l Moldovan dar sant sigur ca oricine ar fi in locul lui nu poate sa faca mai mult,totul depinde de bani.

Sunt STELIST si ce sa mai zic la ce bani are Becali si ce panarame de jucatori a adus , acolo da putem sa-i criticam pe cei din conducere ca au bani si nu aduc jucatori buni.
4.   Intrebare trimis de
(22 iul 2008, 14:49:49
La ce i-ar folosi presedintelui de la Iasi ca sa declare (adevarul) ca jucatorii au fost imprumutati pe o suma consistenta? Ca sa de statului o parte din bani? Asta cu imprumutul fara pretentii financiare da bine poate la public si la presa dar sa nu-i credem pe cei de la Iasi asa milostivi...
5.   HAI CETATEA! trimis de
(22 iul 2008, 15:00:45
Un presedinte bun trebuie sa se zbata sa aduca sponsori,sa caute si sa gaseasca solutii pentru echilibrarea bugetului din activitati adiacente,sa aduca jucatorii de care are nevoie antrenorul,asigura conditiile necesare pentru desfasurarea cantonamentelor,jocurilor de pe teren propriu si din deplasare,buna desfasurare a centrului de copii si juniori,etc.Apropo,constructia unui nou stadion si demolarea stadionului ARENI nu poate fi realizata.La intrare in stadion AFJ Suceava a CUMPARAT spatiul unde pana nu demult era un bar,deci terenul desub stadionul ARENI nefiind liber de sarcini nu poate fi instainat,asa ca singura solutie viabila pentru SUCEAVA este consolidarea si modernizarea stadionului ARENI.
5.1  RE: HAI CETATEA! trimis de
(22 iul 2008, 19:23:43
De ce vorbesti daca nu stii ,din cate stiu se duce cu miloaga pe la sponsori dar asa e la noi nu se inghesuie nimeni sa dea prea mult .

Te-ai uitat cate benere sunt la stadion,toti care au bener dau dar nu prea mult .

Majoritatea au fost adusi pe obrazul lui ,cand nu era el presedinte cate benere erau iti amintesti ? Asa ca nu mai vorbiti aiurea .

ATRIBUTIILE unui presedinte la un club nu sunt de a se milogi pe la usile unor sponsuri dupa bani si el totusi o face .

Din moment ce echipa este a orasului nu poate el sa negocieze cu un sponsor,ci primarul ( ex. ALTEXUL ar fi o solutie dar nu stiu primarul poate sa spuna de ce nu vine ??).

E clar nu poti face performanta cu banuti adunat de pe ici colo ,trebuie un sponsor adevarat care sa ea echipa si sa mai dea si primaria , atunci te poti gandi la performanta.

ASA CA DACA GANDITI PUTIN NU MAI SCRIETI AIUREA.
5.2  RE: HAI CETATEA! trimis de
(22 iul 2008, 20:35:41
Adevarata performanta nu se face cu miloaga,Vasile ai 58 ani,degeaba ai trecut prin viata,un bun pesedinte trebuie sa fie negociator,sponsorii trebuie atrasi la echipa,nimeni nu vine din proprie initiativa,cat despre banere,la cluburile care se respecta,nu conteaza liga,aduc bani frumosi.
5.3  RE: HAI CETATEA! trimis de
(23 iul 2008, 09:14:02
Tu chiar ai o problema si nu pricepi sau nu sti sa citesti eu tocmai spuneam ca nu se face performanta cu bani adunati ,sum scria cineva mai jos trebuie un sponsor care sa o ia si sa bage bani asa daca nu e a lui nu da nimeni bani,doar cate putin .

Iar tu baiatule nu sti sa vorbesti, se vede ca ai ceva personal cu presedintele, vrei sa pari destept dar defapt.............
6.   Nu-i cu cine trimis de
(22 iul 2008, 15:41:22
D-l Moldovan, cu parere de rau lasa fotbalul si apuca-te de altceva.La cat de destept si de cunoscut esti nu va veni la Suceava nici un fotbalist mai rasarit.Rolul tau este sa aduci oameni cu bani la echipa, sa cauti sponsori,sa fii un bun negociator.De restul se ocupa altii.
6.1  RE: Nu-i cu cine trimis de
(22 iul 2008, 20:11:52
Daca ai avea putina minte nu ai mai scrie prostii.

In primul rand un jucator "mai rasarit" ( cum spui tu ) vine daca ai bani sa-l platesti si conditii pentru a face performanta.

Iar daca nu ti-ai dat seama ca in Romania si mai ales in Suceava nu sunt oameni de afaceri care sa dea bani la fotbal ,doar din obligatie.

Daca ar fi unul care sa cumpere echipa e altceva,e al lui si atunci baga bani, asa cum sunt toate echipele din liga aIa au un patron.

TU DACA AI AVEA O AFACERE si ar merge presedintele la tine, CU CATI BANI AI SPONSORIZA ECHIPA ???? asa fara sa-ti faca cineva vreo favoare . NICI UN LEU SUNT SIGUR asa ca taci si gandeste daca ai minte.
7.   Tragere la sorti trimis de
(22 iul 2008, 15:50:12
Bologna United (Italia) - Bucovina Suceava
8.   SANTETI RAUTACIOSI trimis de
(22 iul 2008, 22:10:48
DOREAM SA VIN LA SUCEAVA ,D-L PRESEDINTE MOLDOVAN ESTE UN OM DEOSEBIT,MI-A CREAT TOTE CONDITIILE PE TOATA PERIOADA CAND AM JUCAT LA CETATEA,D-L PRESEDINTELE BOCA A FOST DEACORD ,DIN PACATE CONSILIUL DE ADMINISTRATIE A HOTARAT ALTCEVA.........
9.   ADEVARUL trimis de
(22 iul 2008, 23:14:11
palimaru e chiar Moldovan?...
9.1  RE: ADEVARUL trimis de
(23 iul 2008, 09:20:07
Dupa cum se vede ai o mare probleba omule esti obsedat de presedinte , mai lasa rautatile tale personale ,nu fi las daca ai ceva personal cu el spunei in fata nu o balacari pe aici pe site.Cred ca ai si tu vreun talent de copil si nu e luat la echipa mare dar asta e treaba lui d-l Pana nu a presedintelui.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei