Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 iul 2008 - Anul XIII, nr. 170 (3851)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

24- 26 iulie

Festivalul Transfrontalier al Filmului de Scurt Metraj „Roua”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 24 – 26 iulie, la Suceava se va desfăşura Festivalul Transfrontalier al Filmului de Scurt Metraj „Roua”. Această manifestare face parte din proiectul „Unind tinerii din Suceava şi Cernăuţi prin arta filmului” şi urmăreşte să le ofere tinerilor pasionaţi de arte vizuale din cele două regiuni posibilitatea de a interacţiona utilizând tehnica video.

În cadrul festivalului vor fi organizate seri de film, în care vor fi prezentate filme de scurt metraj realizate de amatori, dar şi de oameni cu experienţă în domeniu. Tema concursului este „Interculturalitatea”, iar tinerii interesaţi de acest gen de festival au posibilitatea să îşi înscrie lucrările la sediul AREAS (Str. Universităţii, Nr.48, Camera 7, Tel/Fax: 0230 524 128) sau on-line pe www.rouafilms.ro.

În prima zi a festivalului, joi, 24 iulie, la ora 12:00, este programată o conferinţă de presă, pe  terasa Vox (laterala Casei de Cultură). La ora 19:00 începe seara de film, în discoteca Vox, unde vor fi prezentate diferite producţii video create de artişti specializaţi în arta video.

 

Competiţie

Vinerii, 25 iulie, la ora 14:00, la Biblioteca Bucovinei I.G. Sbiera, sala „Elena Greculesi”, vor avea loc întâlniri ale tinerilor interesaţi în arte vizuale cu specialişti în arta filmului din România şi Ucraina. La ora 19:00 vă aşteaptă o nouă seară de film în discoteca Vox, precum şi
prezentare de producţii video participante în concursul din cadrul Festivalului Transfrontalier al Filmului de Scurt Metraj.

În ultima zi a festivalului, sâmbătă, 26 iulie, la ora 18:30, se va reuni juriul pentru alegerea celor mai bune producţii video trimise pentru concursul din cadrul Festivalului Transfrontalier al Filmului de Scurt Metraj şi se vor premia cei mai buni participanţi.

Festivalul este organizat de Asociaţia Regională de Educare a Adulţilor Suceava, în parteneriat cu Centrul pentru Parteneriat Social Cernăuţi şi Şcoala Populară de Arte „Ion Irimescu” Suceava, în colaborare cu Centrul Bucovinean de Artă pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Româneşti Cernăuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul Transfrontalier al Filmului de Scurt Metraj „Roua”.
 Vizualizări articol: 642 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Festivalul Transfrontalier al Filmului de Scurt Metraj „Roua”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei