Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 iun 2008 - Anul XIII, nr. 146 (3827)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Intervenţii

Poliţia a primit 210 sesizări în weekend, prin 112

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dintre miile de telefoane primite în weekendul ce tocmai a trecut de operatoarele Serviciului de preluare a apelurilor de urgenţă-112 Suceava, nu mai puţin de 210 au fost direcţionate către Poliţie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspector Gabriel Panţiru, cele mai multe apeluri reclamau fel de fel de scandaluri pe raza judeţului, incidente în urma cărora se tulbura ordinea şi liniştea publică, precum şi accidente şi tamponări.

“Nu toate aceste 210 apeluri au fost întemeiate, o bună parte fiind neconfirmate, motiv pentru care autorii acelor apeluri au fost sancţionaţi contravenţional”, a precizat Panţiru.

Este, de exemplu, cazul unui bărbat din municipiul Suceava, care duminică seară, în jurul orei 23:00, a sesizat poliţia că nu poate să doarmă din cauza gălăgiei de la o terasă din zona blocului său. Patrula de poliţie care a ajuns în câteva minute la faţa locului a constatat că reclamaţia nu se confirmă, motiv pentru care apelantul a fost amendat pentru că i-a pus pe drumuri pe poliţişti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţia a primit 210 sesizări în weekend, prin 112.
 Vizualizări articol: 657 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poliţia a primit 210 sesizări în weekend, prin 1120.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Adevarat ! trimis de
(24 iun 2008, 18:16:51
Nu stiu unde locuieste domnul care a reclamat ca nu poate dormi din cauza galagiei de la o terasa apropiata, dar eu, care locuiesc pe str. A na Ipatescu, va comunic ca in acea noapte s-a auzit , timp da mai multe ore, muzica foarte tare. Probabil de la terasa hotelului Bucovina, pentru ca acest lucru s-a intamplat de mai multe ori si in anii trecuti.Nu stiu cine este nebun sa sune la Politie, daca nu-l deranjeaza nimeni sau nimic !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei