Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 iun 2008 - Anul XIII, nr. 146 (3827)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Concursuri profesionale

ISU Suceava şi-a desemnat cei mai buni pompieri voluntari din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Cei mai buni pompieri din cadrul serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă din judeţ au fost desemnaţi la sfârşitul săptămânii trecute, în cadrul etapei judeţene a concursurilor profesionale ce a avut loc, duminică, pe stadionul din Boroaia.

La startul acestei competiţii, s-au prezentat nu mai puţin de 13 echipaje, din cadrul serviciilor voluntare Bosanci, Brodina, Cacica, Dorna Candrenilor, Dolhasca, Liteni şi Salcea, precum şi din cadrul serviciilor private ale societăţilor Forestind, Aeroportul Salcea, Omni Market, Termica şi Rulmentul.

În urma desfăşurării celor trei probe (ştafeta, pista de îndemânare şi viteză, precum şi dispozitivul de intervenţie), primele clasate la cele două categorii au fost Serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă Brodina şi Serviciul privat pentru situaţii de urgenţă de la Forestind, echipaje care vor reprezenta judeţul la faza interjudeţeană, ce avea loc în perioada următoare la Vaslui.

„Concursul are ca scop dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţii în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire, a capacităţii de intervenţie a membrilor serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, popularizarea în rândul cetăţenilor a unor aspecte din activităţile desfăşurate de către aceştia, precum şi îmbunătăţirea relaţiilor de colaborare între serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă”, a declarat, la final, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, colonelul Lucel Lulciuc. Câştigătorii au fost răsplătiţi cu diplome, cupe şi premii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ISU Suceava şi-a desemnat cei mai buni pompieri voluntari din judeţ.
 Vizualizări articol: 1695 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ISU Suceava şi-a desemnat cei mai buni pompieri voluntari din judeţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(24 iun 2008, 11:59:37
stie cineva cand se mai dau concursuri pt posturi de pompieri la suceava????
2.   Felicitari trimis de
(24 iun 2008, 14:12:24
Felicitari pompierilor din Brodina (Falcau),dar com. Brodina cind v-a avea si ea o masina pentru interventie ,ca oamenbi pregatiti vad ca sunt. Trebuie la nevoie sa asteptam cate o ora sau mai bine pana sosesc cei de la radauti ,din cauza distantei mari.
3.   Ce ati facut fratilor? trimis de
(24 iun 2008, 22:56:13
D-le State,ce-au facut vitejii dvs de la Termica?Pai,in concurs nu se joaca table si se urmaresc filme la TV,stiati asta?Am crezut ca aveti "olimpici" adevarati,bleah,adormitii dvs au fost jalnici.Propuneti-le o prima odata cu primul referat.Merita,"specialistii

Apropo:sunt varza credeti-ma,i-am urmarit tot concursul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei