Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 iun 2008 - Anul XIII, nr. 146 (3827)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Hotărâre

„Bancherul” de la Rădăuţi a eşuat în tentativa de a scăpa din arest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Rămâne în arest. Recursul înaintat de Radu Cozaciuc faţă de decizia de arestare preventivă luată de Judecătoria Rădăuţi la sfârşitul săptămânii trecute a fost respins de magistraţii Tribunalului Suceava. Tânărul acuzat că a sustras 260.000 de lei din trei bancomate ale Băncii Transilvania îşi va petrece astfel următoarele săptămâni în arestul Poliţiei.

 

Duba arestului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava şi-a făcut apariţia la Palatul de Justiţie la câteva minute după ora 9.00. Radu Cozaciuc, de 30 de ani, individul devenit vedetă peste noapte după ce a dat un tun serios chiar la instituţia unde era angajat, a părut destul de relaxat.

Înainte de a coborî din dubă, tânărul a avut grijă să-şi tragă cât mai pe ochi şapca, cu intenţia de a-şi ascunde cât mai mult faţa. A fost dus în sala de judecată şi introdus în boxa destinată arestaţilor sau condamnaţilor. Poliţiştii i-au scos cătuşele, iar cu puţine momente înainte de intrarea completului de judecată, Radu Cozaciuc şi-a scos şapca.

Ochii nu-i trădau nici cea mai mică emoţie sau urmă de regret pentru furtul banilor, iar apărarea a lăsat-o complet în seama avocatului ales pentru a-l reprezenta, Mihai Olinici.

 

BMW-ul lui Cozaciuc, indisponibilizat de anchetatori 

Avocatul le-a cerut judecătorilor să înlocuiască măsura arestării preventive cu interdicţia de a nu părăsi ţara sau localitatea de domiciliu. Olinici a arătat că eliberarea clientului său nu reprezintă un pericol social. În plus, avocatul lui Radu Cozaciuc a precizat că maşina clientului său, un BMW, a fost indisponibilizată deja de anchetatori, iar valoarea acesteia ar putea acoperi o parte a prejudiciului.

„Clientul meu nu a vrut nici un moment să se sustragă urmăririi penale. El a plecat spre Bucureşti pe 15 iunie, pentru rezolvarea unor probleme de sănătate, iar plângerea împotriva sa a fost formulată abia pe 17 iunie. În concluzie, el nu s-a sustras urmării penale nici un moment. După ce a aflat că este căutat a intenţionat să se întoarcă la Rădăuţi, dar nu a mai reuşit, fiind prins la Poiana Braşov. În aceste condiţii, solicit să admiteţi recursul şi să dispuneţi punerea în libertate a clientului meu”, le-a cerut avocatul Olinici judecătorilor de la Tribunalul Suceava.

Argumentele sale nu i-au convins pe magistraţi, care au respins recursul şi au menţinut măsura luată de Judecătoria Rădăuţi vineri după-amiază.    

 

Lupul paznic la oi

Radu Cozaciuc a ajuns în arestul Poliţiei după ce a sustras aproximativ 260.000 de lei din trei ATM-uri ale Băncii Transilvania, acolo unde era angajat şi avea sarcina de a alimenta cu numerar mai multe bancomate din zona Rădăuţi. După ce şi-a dat seama că totul s-a aflat, tânărul a încercat să dispară. El a fost depistat însă la un hotel din Poiana Braşov, unde se cazase cu amanta, o adolescentă în vârstă de 17 ani, din Ulma.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Bancherul” de la Rădăuţi a eşuat în tentativa de a scăpa din arest.
 Vizualizări articol: 2687 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.78/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 9 voturi
„Bancherul” de la Rădăuţi a eşuat în tentativa de a scăpa din arest4.859

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ??? trimis de
(24 iun 2008, 11:07:42
SA PLATEASCA INFRACTORUL CU ANI DE INCHISOARE K SA POATA LUA AMINTE SI ALTII KRE URMARESC ASEMENEA PONTURI.SUMA DE BANI TREBUIE RESTITUITA...BANCA ISI VA RECUPERA PREJUDICIUL
1.1  RE: ??? trimis de
(24 iun 2008, 15:14:42
Ti-ai si gasit pe cine sa aperi...
2.   Da trimis de
(24 iun 2008, 14:49:27
asta e o gainarie. cei care fura se afla mai sus si nu vor fi prinsi pt ca au spate
3.   ... trimis de
(24 iun 2008, 16:47:42
Cand este sa raspunda in fata justitiei, pentru faptele lor, majoritatea infractorilor invoca probleme de sanatate.
4.   Banca isi recupereaza banii de la clienti trimis de
(25 iun 2008, 00:07:41
halal banca de doi lei pana la 200000

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei