Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 iun 2008 - Anul XIII, nr. 146 (3827)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsuri

Sancţiuni pentru trădătorii din PSD Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea PSD Suceava va realiza o analiză a rezultatelor obţinute de această formaţiune politică la alegerile locale din acest an, urmând ca membrii de partid care au încălcat statutul sau au „călcat strâmb” să fie sancţionaţi, putându-se ajunge până la excludere.

Liderul PSD Suceava, Gavril Mîrza, a declarat că în perioada imediat următoare vor fi realizate analize ale rezultatelor pe fiecare zonă şi localitate a judeţului.

„Acolo unde vom constata că au existat atitudini negative din partea membrilor noştri, în mod intenţionat, vom lua măsuri organizatorice, care pot să ajungă până la excluderea din partid a persoanelor în cauză”, a subliniat Mîrza.

El a adăugat că până în momentul de faţă, 18 dintre candidaţii aflaţi pe locuri eligibile pe listele de consilieri locali nu au fost confirmaţi în aceste funcţii, iar alţi trei membri ai Organizaţiei Municipale Suceava a PSD au fost excluşi, pe motiv că au adus deservicii partidului.

Gavril Mîrza a mai precizat că o atenţie deosebită se va da situaţiei care s-a înregistrat la Câmpulung Moldovenesc, unde consilierii PSD s-au aliat cu cei ai PD-L pentru alegerea unui viceprimar din rândul democrat liberalilor.

„Vom vedea exact ce s-a întâmplat acolo. Iar cei care au făcut această alianţă vor răspunde, inclusiv cu calitatea de membru PSD”, a spus Mîrza.

Pe de altă parte, el a precizat că pe lângă cei 48 de primari, PSD a reuşit să-şi adjudece şi 39 de funcţii de viceprimar.

„Vrem ca după finalizarea alegerilor de viceprimari să avem peste 40 de astfel de funcţii. Şi asta pentru că ne preocupă să avem reprezentanţi în conducerea primăriilor în cât mai multe localităţi ale judeţului”, a mai spus liderul PSD Suceava.

Nu în ultimul rând, el a precizat că cele mai bune rezultate obţinute de PSD la alegerile locale au fost înregistrate în zona Fălticeni, urmată de Siret, Solca, Suceava, Rădăuţi, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc şi Gura Humorului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sancţiuni pentru trădătorii din PSD Suceava.
 Vizualizări articol: 1369 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.6 din 7 voturi
Sancţiuni pentru trădătorii din PSD Suceava1.657

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Si la fratautii noi liderul psd a tradat trimis de
(24 iun 2008, 11:39:31
liderul psd fratautii noi JACOTA GHEORGHE in campania pt. turul doi si pt. alegerea viceprimarului a facut alianta cu PD-L

1.1  RE: Si la fratautii noi liderul psd a tradat trimis de
(24 iun 2008, 11:45:45
un tradator caruia iar trebui o corectie pe masura pt. ca de la el te poti astepta la orice
1.2  RE: Si la fratautii noi liderul psd a tradat trimis de
(24 iun 2008, 12:05:40
la fratauti trebuie cu siguranta un alt presedinte de organizatie
2.   La Horodniceni a fost la fel trimis de
(24 iun 2008, 12:58:27
Aici PSD-ul s-a aliat cu PDL-ul pt k erau din acelasi sat Mihaesti si au vrut sa castige turul 2... dar n-au putut pt k und sunt 2 partide opuse nu merge alianta...laughing
3.   Ce metode de apreciere aveti? trimis de
(24 iun 2008, 14:24:42
La Gura Humorului in 2004 au fost obtinute 7 posturi de consilieri locali, iar acum, cu tot cu redistribuiri, au fost obtinute 2 mandate!!! Este, poate, un succes fantastic la aceste alegeri locale, dar daca ne explicati si noua, celor ce suntem de alta parere, care sunt metodele de apreciere intrucat noi inca suntem convinsi ca psd-ul din oras s-a comportat execrabil! Sa urmaresti trendul national, dar sa nu faci nimic meritoriu pe plan local si, cu toate acestea sa iei coronita de merit e intr-adevar o performanta! Acum, pe listele de candidati la consilieri au avut 3 oameni de pe o scara de bloc de 16 apartamente si sunt premianti, daca ar fi trecut pe toti de pe scara, ati mai fi avut ca calificative sa le dati?
4.   Alegeri trimis de
(24 iun 2008, 14:34:59
Promovatii tinerii, cu mosnegii veti culege in toamna praful de pe toba, campanie se face pe teren nu din birou dand telefoane.....
5.   De tot risul trimis de
(24 iun 2008, 15:00:07
Daca-i asa cum se arata in postare si Humorul e mentionat la succese,inseamna ca PSD isi merita soarta.Halal criterii de apreciere,iar acum si Mirza se vede parlamentar de Suceava.Ce fac tinerii din organizatii si mai ales cei din fostul PSDR,care erau oameni de calitate?
6.   ... trimis de
(24 iun 2008, 16:43:30
PSD trebuia sa se gandeasca la actiunile lor cat erau la putere. Alegerile le-au pierdut datorita comportamentului lor cat timp au detinut functii de conducere.

Curios este faptul ca nu este prima data cand se intampla asa ceva, si mai ales in Suceava.

Sper ca PD-L sa invete din greselile PSD-ului, altfel peste patru ani... o sa se gaseasca si ei in postura de a aplica sanctiuni propriilor membri.
7.   Ptr dl MIRZA trimis de
(24 iun 2008, 19:18:06
Daca psd a facut si in alte locuri ca la Slatina unde a propus un pirlit ca Moisii Valerica

care in timpul campaniei electorale intre cele doua tururi de scrutin era cel mai infocat sustinator al pd l e clar.Sa va para bine daca la parlamentare prinde ti pragul electoral.
8.   Psd o vinde si pe masa pentru bani trimis de
(25 iun 2008, 00:18:18
cadere libera
9.   Pentru FAULT trimis de
(25 iun 2008, 07:27:02
La Gura Humorului nu-i asa, e mai rau: pe listele de candidati pentru Consiliul Local a fost trecut si un lucrator de securitate din perioada colectivizarii, deasemeni pliantul de prezentare a candidatilor a fost facut la "smecherie", in dispretul alegatorilor, care-i cunosteau f. bine pe candidati, dar in niciun caz asa cum erau prezentati in pliant! Tineretul a plecat in masa din PSD, dezgustat de ce se-ntampla acolo! La Gura Humorului, nu se-ntampla nimic bun pentru electorat, din partea PSD, dar 3 insi agreati de Suceava tin cu dintii de niste functii, iar reprezentantul tuturor [tineret, femei, elevi, studenti], este coordonatorul de zona POROCH VASILE, fost primar comunist al Sucevei si omul care personal nu poate convinge 20 de oameni sa voteze cu PSD-ul! In Gura Humorului, sarcina celorlalte partide este foarte usoara; ele n-au in PSD-ul local, un concurent cat de cat!
10.   Tot mai rau trimis de
(25 iun 2008, 12:31:39
Sincer zic PSD cam pierde teren exact cum au pierdut PNT,,,PUR,,,,PNL,,?o zic din proprie raspundere sa vazut ca oameni cam sau lecuit de minciuni si gogoase electorale

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei