Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 apr 2008 - Anul XIII, nr. 84 (3765)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Precizare

Mîrza clarifică problema dobânzilor la creditul pentru „Utilităţi şi mediu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful administraţiei judeţene sucevene, Gavril Mîrza, a precizat că suspiciunile democrat liberalilor cu privire la modul de gestionare a creditului pentru realizarea proiectului „Suceava – utilităţi şi mediu la standarde europene sunt nejustificate”. Precizarea a fost făcută după ce deputaţii PD-L de Suceava, Dumitru Pardău şi Romică Andreica, au semnalat că există dubii cu privire la derularea acestui proiect, solicitând informaţii legate de dobânzile pe care Consiliul Judeţean Suceava şi primăriile sucevene partenere trebuie să le plătească pentru creditul contractat, în valoare de 86 milioane de euro.

„Sunt critici nejustificate ale unor nepricepuţi, şi nimic din ce spun ei nu e real”, a ţinut să precizeze preşedintele CJ Suceava.

Gavril Mîrza a explicat că din fructificarea creditului, adică din depunerea sumelor la bănci din România, s-au încasat dobânzi care au depăşit cu peste 5 milioane de euro dobânzile plătite băncii germane Deutsche Bank de la care s-a contractat creditul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza clarifică problema dobânzilor la creditul pentru „Utilităţi şi mediu”.
 Vizualizări articol: 1102 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Mîrza clarifică problema dobânzilor la creditul pentru „Utilităţi şi mediu”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   UTILITATI SI MEDIU - ASIGURA 3 MANDATE trimis de
( 9 apr 2008, 12:07:38
CU ACEASTA D-L MIRZA SI AI LUI VOR SA IA INCA UN MANDAT, DAR ACEASTA NU MAI TINEEEEEEEeeee....! ASA CUM TOT MUNICIPIUL RADAUTI ARE GAZE NATURALE TERMINATE DIN 2002, TOT ASA PUTEA SA AIBA SI CIMPULUNG MOLDOVENESC SI CELELA;LTE LOCALITATI, DACA d-L MIRZA SI AI LUI, ex. director tehnic la judet-VELEANU, NU AR FI PUS LA CALE AFACEREA CU BUCOVINA ECOTERM GAZ, PENTRU ASI UMPLE IN MOD NECINSTIT SI PRIN HOTII FINANCIARE CONTRIBUABILILOR, IAR ACUM PRIN PRETUL GICACALORIEI CONSUMATORUL (PROSTIMEA) PLATESTE. PRINTRE ACTIONARI SUNT CITE 5-:-6 PERSOANE DIN CELE APROXIMATIV 20 LOCALITATII CARE AU DAT CITE 500.000 LEI VECHI, INCA DE LA INFIINTAREA , PRINTRE EI SE AFLA SI PRIMARII DIN ACEA PERIOADA. MIRZA NE-A DUS CU POVESTI CA BUCOVINA ECOTERM GAZ VA DEVENI OPERATOR DE TRANSPORT GAZE, IAR ACUM PREDA ACESTE RETELE CU COSTURI INCARCATE LA S.N. TRANSGAZ MEDIAS, FARA PLATA, IAR BANII AU FOST CHELTUITI DIN BUGETUL JUDETULUI SUCEAVA -
1.1  RE: UTILITATI SI MEDIU - ASIGURA 3 MANDATE trimis de
( 9 apr 2008, 16:03:08
mare dreptate ai. numai afaceri au stiut sa faca pesedistii.

imi zice cineva de unde e marza de loc? stie cineva ce sosea buna e pana acolo? si noi stam aici si ne chinuim cu drumul de sub podul scheia... reparatiile acelui drum trebuiau cerute si verificate de marza, dar el nu are timp, e ocupat sa mai salveze ce poate, ca vine inundatia...
2.   SE CONFIRMA CELE DE SUS 100% trimis de
( 9 apr 2008, 12:14:37
DA DIN ACEI BANI SE PUTEAU INVESTI IN DRUMURI, SCOLI, GRADINITE, SPITALE, ETC, SI NU A FACE RETELE CARE SA FIE DATE GRATIS LA ACEA SOCIETATE NATIONALA, SOCIETATE CARE TREBUIA SA FACA DIN FONDURILE EI ACESTE LUCRARI , ATI VAZUT CUM AU CRESCUT VALOAREA ACTIUNILOR LA TRANSGAZ IN CITEVA LUNI , IMPLICAT P.S.D. SI P.N.L. (PATRICIU). D-L MIRZA VINDE ORICE NUMAI SA-I IASA LUI SI LA AI LOR BANI PE SINA. ACUM PRIN PRET SI IMPOZITE CETATENII SUCEVEI VOR PLATII MAGARIILE LUI MIRZA SI AI LUI GEN VELEANU PRIN PRETUL LA UTILITATI. BRAVISIMO MIRZA, DAR NU MAI TINE, NE-AI MINTIT ATITEA LEGISLATURI, LASANEEEEEEeeeee......,
2.1  RE: SE CONFIRMA CELE DE SUS 100% trimis de
( 9 apr 2008, 16:08:49
psd + pnl = Love. Oare cand vor intelege si oamenii asta? Deja guvernarea este facuta de psd, prin marioneta pnl. De ceva vreme.
3.   E de rau daca s-a aprins trimis de
( 9 apr 2008, 13:00:31
Cand te apuci sa dai explicatii de genul asta inseamna ca intr-adevar ai ceva de ascuns. Si d-l marza cam are multe de ascuns.... Numai ca noi, oamenii obisnuiti, mai vedem si anumite aspecte ale problemelor care nu pot fi spuse public pentru ca ar insemna un autodenunt. Si pentru ca avem posibilitatea sa alegem direct un viitor presedinte de CJ.... O VOM FACE ! Este singurul mod in care putem sa contracaram intentiile despotice ale anumitor persoane. Din pacate este si singurul, pentru ca odata ales unui astfel de individ nu mai ai ce-i face.... pentru ca nu te mai asculta nimeni.
4.   .....dar priceput... trimis de
( 9 apr 2008, 13:52:53
Cei din PD-L or fi nepriceputi dar ce se face d-l marza cu ceilalti, care inteleg problema? Lor ce le va spune ? Ca acele dobanzi raman la dispozitia CJ si urmeaza sa dispuna de ele? Este greu de crezut ca poti sa le spui unor oameni ca la CJ sunt 5 milioane de euro din dobanzi si ca acesti bani vor fi cheltuiti cum crede presedintele de CJ. Desi, se prea poate ca pana la aceasta ora o mare parte din acesti bani sa-si fi gasit deja destinatia. Asta este ....alegerile vin cam tarziu....
5.   Vrajeala flamanzilor din PD-Laturi trimis de
( 9 apr 2008, 14:20:33
Daca sunteti asa buni experti in toate si aveti cunostinta de asemenea nereguli, de ce nu sesizati organele in drept, prezentati documentele impreuna cu o plangere penala si rezolvati cazul. Doar justitia este in mana lui Basescu si aveti intrare. Altfel, tind sa cred ca sunteti numai niste papagali. Ce urmariti de fapt? Vrabia malai viseaza, asa si voi. La cotet, porcalailor.
5.1  RE: Vrajeala flamanzilor din PD-Laturi trimis de
( 9 apr 2008, 14:31:03
Bravo! Frumos limabj. Prostia nu merita comentata mai mult.
5.2  RE: Vrajeala flamanzilor din PD-Laturi trimis de
( 9 apr 2008, 14:43:26
Incerc sa ma exprim pe intelesul vostru. La asemenea aschimodii cum poti sa te faci inteles? Porcul stie numai de bat.
5.3  RE: Vrajeala flamanzilor din PD-Laturi trimis de
( 9 apr 2008, 16:04:42
DAR DONTU ALA PE CARE-L LINGI A ADUS PANA ACUM VREO DOVADA? SI A FACUT O GRAMADA DE ACUZATII, SI CU SCOLILE, SI CU APA, SI CU ASFALTARILE. NUMAI GURA DE VOI.
6.   Eu cu cine votez? trimis de
( 9 apr 2008, 14:46:10
PD-L E CEL MAI MIC RAU POSIBIL !

NU CRED CA SUNT OAMENI CU CAPUL PE UMERI SI NEIMPLICATI POLITIC CARE SA VOTEZE CU PENALII DE LA PNL ( TARICEANU - TAXA DE PRIMA INMATRICULARE, REMES - CALTABOS, CIOROIANU - YES OF COURSE, NORICA NICOLAI - CU CELEBRELE EI NEPOATE, VOSGANIAN CU EXPLICATIILE LUI TAMPE, ORBAN - ACCIDENT PE TRECEREA DE PIETONI ). SCARBE !

SI TOT SCARBE SI PENALI SUNT SI LA PSD: ILIESCU, VANGHELIE - CARE ESTE, NASTASE CU DOSARELE LUI PENALE, GEOANA PROSTANACUL. COMUNISTI JEGOSI.

NU E NICI PD-L IMACULAT, INSA SUNT MULT MAI PUTINI CORUPTI SI COMUNISTI JEGOSI ROSII CA IN PSD SAU PNL.

PSD SI PNL SE VOR ALIA INAINTE DE ALEGERI, ASA ZICE CRIN ANTONESCU, SECRETARUL PNL. VA E FRICA ? NICI IMPREUNA, REUNITI IN CARDASIE SUB STEAGUL ROSU, NU VETI REUSI SA-I OPRITI PE PORTOCALII.

AVEM NEVOIE DE SCHIMBARI IN CONSILIUL JUDETEAN SI IN CONSILIUL LOCAL, SUNT UNII CARE AU PRINS MUCEGAI DE CAND STAU ACOLO. ARUNCA
7.   Exarmasar,in viitor excal=mirtoaga trimis de
( 9 apr 2008, 17:37:05
De ca nu mergi mai departe cu exemplele de politicieni ?Ex. Vadim-tri(ne)bun,Gusa securist,Lavinia-centura de aur,Felix-motanul,Milut -taranul,Base Bermuda-flotantul,Berceanu-stradantul energetic,Videanu-bordura ,Preda -gunoierul,Boc-amorezul,Stolo-Tarcanul valutar,Stoica-penalul,Boulean pelinel,nu in ultimul rind, Flutur-Zarone-criminalul gainar al padurilor. Numai cind vor disparea de pe esicherul politic asemenea exemplare,inclusiv cele aratate anterior,romanii vor putea sa se bucure si ei de aceasta tara bogata inca.Cind te gindesti ca putina gindiresi curaj din partea noastra i-ar matura de pe scena politica,concomitent cu alegerea unor oameni necompromisi si ar schimba in bine milioane de vieti...cu pretul a mult mai putine milioane de voturi bine gindite. Voua nu va e greata de fauna aceasta imunda, care ne inunda din toate partile ?Sunt atitia oameni de bun simt care stau deoparte,scirbiti de mizeria politica,in care se balacesc fara rusine,atiti mediocrii,iar noi pr
7.1  RE: Exarmasar,in viitor excal=mirtoaga trimis de
( 9 apr 2008, 21:26:42
Comunistii au ramas la conducere! Dar va veni o zi, poate chiar mai repede decat spera scursurile de la conducere, cand oameni tineri si iubitori de Patrie, vor face o Armata care va pedepsi pleava societatii care nu ne lasa sa traim in tara noastra! Mai vorbim peste cateva luni!
7.2  RE: Exarmasar,in viitor excal=mirtoaga trimis de
(10 apr 2008, 09:27:59
DE ACORD. UNDE MA INSCRIU?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei