Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 apr 2008 - Anul XIII, nr. 84 (3765)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reproşuri

Candidatul PD-L la Primăria Cîmpulung îl acuză pe primar că n-a colaborat cu Consiliul Judeţean

Miercuri, 9 Aprilie 2008 (19:10:17)
Candidatul PD-L la Primăria Cîmpulung Moldovenesc, Cristian Cuciureanu, i-a reproşat, miercuri, primarului liberal în exerciţiu, Gabriel Şerban, că a blocat licitaţia pentru desemnarea unui operator de gaz metan în cadrul programului „Suceava - Utilităţi şi mediu la standarde europene”, derulat de Consiliul Judeţean Suceava. Cuciureanu a declarat, într-o conferinţă de presă, că din cauza „barierelor politice”, între administraţia liberală a oraşului său şi cea social-democrată a Consiliului Judeţean nu a existat cooperare şi că de acest lucru se face vinovat primarul PNL Gabriel Şerban. „Lipsa de colaborare cu administraţia judeţeană a fost un factor care a împiedicat dezvoltarea Cîmpulungului. Se vorbeşte adesea că, atunci când preşedintele în exerciţiu al Consiliului Judeţean a venit la Cîmpulung, primarul nu şi-a găsit timp să-l primească, la începutul mandatului, şi probabil s-a realizat o rupere în ceea ce priveşte relaţiile cu judeţul.Se cunoaşte că la Cîmpulung, când s-a făcut licitaţia pentru operatorul de gaz, respectiv firma Ecotermgaz Bucovina, unul dintre consilierii locali PNL a recunoscut că primarul a făcut o petiţie la Ministerul Economie, prin care n-a fost de acord cu această firmă. Eu cred că a asta fost o greşeală, făcută pe spatele cîmpulungenilor, că de 3 ani nu au căldură”, a declarat Cuciureanu. Întrebat dacă el, în locul lui Şerban, ar fi colaborat cu Gavril Mîrza la „Utilităţi şi mediu”, candidatul PD-L la Primăria Cîmpulung a răspuns: „Eu aş fi colaborat. Este necesar să se treacă peste bariera politică şi să se colaboreze”.Cristian Cuciureanu a mai spus că echipa cu care PD-L candidează pentru conducerea municipiului „poate aduce schimbarea”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul PD-L la Primăria Cîmpulung îl acuză pe primar că n-a colaborat cu Consiliul Judeţean.
 Vizualizări articol: 946 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Candidatul PD-L la Primăria Cîmpulung îl acuză pe primar că n-a colaborat cu Consiliul Judeţean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "Iarta-i doamne ca nu stiu ce fac" trimis de
( 9 apr 2008, 21:30:06
In primul rand, licitatia ptr. desemnarea operatorului de gaz nu a fost la C-lung. ci la ministerul EC. si Comertului si nu era nimic de ascuns prin faptul ca Dl. primar Gabriel C-tin Serban, a facut o adresa la ministerul Ec.prin care se cerea urgentarea organizarii licitatiei ptr. desemnarea unui operator individual (hotararea luata in consiliu local in luna August 2004) si nu la pachet cum se dorea in C.J. cu toate cele 52 de localitati prin intermediul mult contestatului program "Utilitati si mediu" prin "Bucovina Ecoterm Gaz" program si firma contestata chiar de actuala conducere PD minus L. Asa ca santeti intr-o grava eroare Dl. Cuciureanu.
2.   Pentru burdusel trimis de
( 9 apr 2008, 21:59:27
Bai directore. Ai pupat in dos PSD-ul ca sa te puna director, dupa aceea te-ai dat cu PLD -ul, cu Carcalete si Flutur. In campanie o sa dau presei afacerile pe care le ai (si le-ai avut), cu Flutur si Carcalete. Atunci sa vezi cum ai sa dai explicatii. Si inca multe.
3.   Toti avem dreptul la replica trimis de
(10 apr 2008, 19:03:49
ideea d-le Giosan este ca nu s-a facut, de ce? stiti si dumneavoastra, dar d -ul Cuciurean va aduce la cunostinta ce s-a intamplat , d-voastra nu trebuie sa va suparati de adevar, trebuie sa va obisnuiti ca toate vor iesi la iveala si campulungeni trebuie sa stie. ca incepe campania si d-voastra vreti sa iesiti iar consilier este o alta poveste...
4.   Draga mirciulica trimis de
(10 apr 2008, 19:16:46
... iti scriu si tie cum am scris si la altii, te anunt ca nu mai ai decat o luna si ceva de mandat si bucura-te de aceasta perioada.Ati fost la putere, nu ati facut nimic si a venit momentul sa va retrageti. comentariul tau nu ajuta cu nimic, si nici macar nu e adevarat ce zici . d-le Cuciurean aveti tot respectul din partea mea, chiar daca "GIGI de la butelii" vb de afaceri il informez ca nu stie ce vb, dar probail e invidios de acea casa frumoasa pe care o aveti, asa sunt oamenii. dupa gigi sa ai o casa inseamna sa ai afaceri asa ca gigi du-te pe delutz in bordeiul tau.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei