Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 apr 2008 - Anul XIII, nr. 84 (3765)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Semnal de alarmă

Accidentele cu pietoni, unul după altul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei pietoni şi un biciclist au căzut unul după altul victime ale accidentelor rutiere petrecute luni pe raza judeţului Suceava.  

Şirul accidentelor a început în jurul orei 13.00, pe DN 18, din comuna Cârlibaba. Gheorghe M., în vârstă de 63 de ani, aflat la volanul unei maşini, a acroşat-o pe localnica Maria Ş., de 52 de ani, după ce aceasta a ieşit în drum fără a se asigura.

O oră şi jumătate mai târziu şi un bătrân de 78 de ani avea să fie accidentat de o maşină. Gheorghe A. a fost accidentat de un şofer neatent care a dat cu spatele fără a se asigura. Accidentul s-a produs în spatele Pieţei din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava. În jurul orei 17.00, un copil de 13 ani, din municipiul Suceava, a fost accidentat de o maşină la intersecţia străzilor Staţiunii cu Dornelor din municipiul Suceava. Aflat pe o bicicletă, minorul nu a acordat prioritate în intersecţie unei Dacii condusă de Dana H., de 40 de ani, din municipiul Suceava.

Dacă în cazul celor trei accidente victimele au scăpat cu răni uşoare, al patrulea eveniment rutier s-a soldat cu rănirea gravă a unei copile de 9 ani. Aflat pe strada Calea Bucovinei din municipiul Rădăuţi la volanul unei Dacii, Mihai C., în vârstă de 55 de ani, localnic, a lovit-o în plin pe minoră, care s-a angajat în traversare prin loc nepermis şi fără a se asigura.

Şi ieri dimineaţă, o femeie de 50 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovită de o maşină în zona Bazarului din municipiul Suceava. Şi în acest caz, victima se angajase în traversare prin loc nemarcat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accidentele cu pietoni, unul după altul.
 Vizualizări articol: 1549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Accidentele cu pietoni, unul după altul3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa le trebuie trimis de
( 9 apr 2008, 12:14:03
Daca nu se uita pe unde merg.... Traverseaza cum ii taie capul si nu se asigura de parca soferii sunt datori sa le dea prioritate indiferent. Si mai mult de atat nu se gandesc mai ales la viata lor ca soferul ala ia cateva puncte amenda si gata dar pietonul ramane schilodit pe viata. Ar trebui sa se uite de 10 ori si sa traverseze o data.
2.   Rutier trimis de
( 9 apr 2008, 14:45:49
multe din accientele comise sunt din vina pietonilor.Ar trebui revizuit codul rutier si sanctionati mai drastic pietonii care incalca regulile elementare de circulatie.
3.   VITE trimis de
( 9 apr 2008, 17:11:33
Multi pietoni traverseaza strada precum vitele.Unii stau la taclale pe trecerea de pietoni de parca ar fi in ograda lor.Politia ar trebui sa i a masuri si cu acestia,nu numai cu soferii.Ei se considera cu mai multe drepturi decat ceilalti participanti la trafic.
4.   Parerea mea trimis de
( 9 apr 2008, 20:00:38
sunt si sofer (zilnic, de fapt) si poate ca's subiectiv da'i dezastru cu educatia, in domeniu asta, pur si simplu uneori sunt mai greu de evitat decat gropile (si cica pietonii ar trebui ,,sa se pazeasca'',nu?!) poate o fi stresu' de vina (si nu mai sunt atenti, poate doar o inconstienta (asa cum fu si cand a fost ales Lungu...ups !)
5.   Poate se vor invata minte trimis de
( 9 apr 2008, 20:33:31
ca la noi,la nimenea,trec ca oile in turma chiar daca trecerea de pietoni se afla la 1

metru ,"oile" trec pe langa, ca si cum strada le-ar apartine,iar in plus nu trec in pas vioi,parca ti-ar face in ciuda ..........ei.ar trebui sa li se dea amende de fiecare data cand traverseaza pe unde li se scoala ca sa se invete minte caci la noi sunt neglijabili si nu se gandesc la consecinte

6.   Fara cuvinte trimis de
(10 apr 2008, 09:27:12
ieri eram si eu prin orasul asta cu masina. si nu stiu ce anume se tot intampla prin oras, cert e ca au fost destul de multe grupuri de copii de gradinita cu educatori, mergand spre centru, cred. nu o data am vazut ca nici macar educatorii, cu toata multimea aia de copilasi nu traversau pe trecerile de pietoni... frumos exemplu, multi nervi trebe sa ai prin oras. norocul meu e ca nu circul foarte mult prin suceava.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei